Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

18 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Spor yazarlarından çarpıcı sözler!.. Beşiktaş - Başakşehir maçını değerlendirdiler...

Spor yazarlarından çarpıcı sözler!.. Beşiktaş - Başakşehir maçını değerlendirdiler...

Süper Lig'de 28. hafta kapanış maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Başakşehir'i konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan müsabaka 2-2 eşitlikle sona ererken spor yazarları da bu mücadeleyi değerlendirdi. Başakşehir'in gollerini 35. dakikada Trezeguet  ve 45+3. dakikada Okaka kaydetti. Beşiktaş'ın gollerini ise 41. dakikada Güven Yalçın, 54. dakikada Kenan Karaman attı.

Edinilen bilgilere göre; usta yazar maçtan sonra Beşiktaşlı yıldıza büyük tepki gösterdi. Nihat Kahveci ise siyah-beyazlı ekibin yıldızına 'Beşiktaş'ta oynayacak kapasitede değil' yorumunu yaptı. Kaçan goller Beşiktaş taraftarını kahrederken, spor basını da siyah-beyazlı futbolcuya büyük eleştirilerde bulundu. İşte o çok konuşulacak o yorumlar...

Adını siz koyun - Bilal Meşe (Milliyet)

Şanssızlık mı, beceriksizlik mi, yoksa nazar mı değiyor arkadaş? İnanın Beşiktaş’ın her maçı böyle... Farka gideceği maçlarda inanılmaz sıkıntılar çekiyor, çektiği gibi puan kayıpları da yaşıyor. Adını siz koyun isterseniz... Bunun şanssızlıkla falan ilgisi yok. Olsa olsa beceriksizliktir! Haaa nazara geliyor olabilirler, o zaman kurşun mu döktürecekler, kurban kesecekler, onların bileceği iş! Zirve kaçmış, kupa gitmiş, ortada tribün baskısı da yok; çık maçını oyna, yakaladığı fırsatları gole çevirin, gole! Alın size Kenan Karaman... Yahu arkadaş, bir dakika içinde iki net pozisyon... Hadi biri neyse, ikinciyi gole çevir kardeşim, ayağını tutan mı var, düzgün vursana! Kaldı ki Kenan Karaman son haftalarda Kartal’ın performans olarak öne çıkan isimlerinden...
Fırsatları kullan, özgüvenin tavan yapsın fena mı? Sadece o mu? Ya Can Bozdoğan kardeşimize ne demeli? Hadi o genç, tecrübesiz, telaşlı... Ama Kenan Karaman’a asla yakıştıramadık! Neyse ki Can Bozdoğan, Güven Yalçın’ın golünde asist yaparak, biraz olsun tribünlerin gönlünü aldı. Peki, Kartal’ın yediği gollere ne demeli? Hani, rakibin bir uğraşı veya bir organizasyonu olur da iki gol bulur, amenna! İkisi de çok basit goller... Kartal’ın savunması bunu hep yapıyor, kim oynarsa, oynasın fark etmiyor. Trezeguet’in golünde asist Serdar Saatçı’dan geldi!

Okaka’nın uzatma dakikalarında bulduğu kafa golünde Kartal eksik yakalandı! Yani Welinton sakatlandı, doktorlar kenara değişiklik işareti yaptı, yapmasına gelin görün ki, kenar yönetim buna sessiz kaldı. Tamam Necip ısınmadı, o zaman Welinton sahada kalsın, niye kenara geldi? Bu tamamen kenar yönetimin acemiliğinden kaynaklandı, ne dersin Önder Hoca?

***
Kartal’ın kazanma adına arzusuna, baskısına gıkımız çıkmaz. Ama bir de şu takım savunmasını yapabilseler her şey güzel olacak. Kartal golleri buluyor, çok kaçırıyor, bir an konsantrasyon kaybı yaşıyor, basit goller yiyor. Sonra mı? Skoru eşitleme adına adeta göbeği çatlıyor! Beşiktaş’ın lugatında ‘pes’ etme kelimesi yok. Öyle veya böyle alın teri döküyor. Nitekim 54’de Ghezzal sağdan indi, ön direğe kesti, Teixeira dokundu, direkten döndü, Kenan Karaman tamamlayıp skoru eşitlerken, bir anlamda da kendini akladı! Kuşkusuz skor tabelasındaki rakamlar, zirveyi olmasa da klasmanı etkilediğini biliyoruz.

Dolayısıyla iki takım da kazanma arzusuyla sahaya çıktı. Beşiktaş’ın ilk yarıda 18-19.dakikalarda yakaladığı pozisyonları gole çevirse, maçı o anda koparırdı, beceremedi. İlk yarıda Alexiç’in Teixeira’nın bileğine bastığı pozisyon, ikinci yarıda ise Ömer Ali Şahiner’in Emirhan’ın kaval kemiğine basmasına ne diyeceğiz. Bana göre iki pozisyonda kırmızı kart... Peki Erkan Özdamar velev ki göremedi, VAR’daki Barış Saka sen ne iş yaparsın arkadaş?

Nihat Kahveci: Beşiktaş'ın 11'inde oynayacak kapasitede değil

TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, maçın ardından değerlendirmelerde ve Kenan Karaman hakkında açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci: ''Gol kaçırma makinesi olma yolunda ilerleyen Kenan, boş kaleye gol attı. Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Kenan, yeni sezonda Beşiktaş kadrosunda ilk 11'de oynama ihtimali yok. Bugün gol attı boş kaleye gol attı. Golü ben Ghezzal'a yazarım, orada inanılmaz çalımlar attı muhteşemdi. Kenan boş kaleye gol attı ama Kenan gol attıktan sonraki gol atan oyuncuda bir özgüven artar ya, sonra bir pozisyon var Cristiano Ronaldo çıktı içinden Kenan'ın. Kendi başına bisikletler yaptı ama kimseyi geçmeden. Kenan iyi niyetli, koşuyor, karakteri düzgün bir oyuncu, iyi bir insan ama Beşiktaş'ın 11'inde oynayacak kapasitede değil.'' dedi.

Başakşehir kazandı - Attila Gökçe (Milliyet)

Süper Lig’in hemen bütün takımlarında farklı stoper öyküleri var. Kimisi güven veriyor, kimileri de takımlarının uğradığı kayıplarda acemilik, beceriksizlik ve oyun görüşünün yetersizliğiyle acı çekiyor… Beşiktaş’ın stoperi Serdar Saatçi onlardan biri. Geçen hafta Türkiye Kupası’nda Montero’nun üst üste hatalarıyla Kayserispor’a yenilip elendikleri maçtan sonra Vida’nın sakatlığı da sürerken Serdar Saatçi’ye fırsat doğdu. Başakşehir maçında Welinton’la savunmanın göbeğini paylaştılar. Maalesef ilk golde Trezeguet’ye attığı top (ve gol) çevre kontrolünden uzak, panik halinde bir savurmanın sonucuydu… Bunu bir kenara not edelim…

Beşiktaş şoku çabuk atlattı. Başakşehir’in golüne Can’ın asisti ve Güven’in golüyle yanıt verdi. Beşiktaş takım goller atılana kadar kendi yarı alanında Ersin ve “eksikli” savunmanın kendi aralarındaki yararsız, amaçsız paslarıyla sıkıcı, kaçak bir oyun oynadığını gördük. Oyunun yarım saatini harcadılar. Bu arada bir öneri… Genç Ersin mevkidaşı Uğurcan’ı izlesin. Onun uzun vuruşlarıyla topu oyuna nasıl soktuğunu da görsün. Kenar yönetime de baktım dün… Önder Karaveli hoca, buz gibi bir duruşla maçı izliyordu. Vücut dilinden hiçbir mesaj ulaşmıyordu sahaya. Heyecan, coşku/ya da öfke yoktu. Maçı öylesine donuk bir halle izlemek de “soğukkanlılıkla” tanımlanabilir miydi? Bilmiyorum. İlk yarının iki dakikalık uzatması oynanırken Welinton sakatlandı. Masörden değişiklik işareti geldi. Necip ısınıyordu. Erkan Özdamar, sakatlanan Welinton’un çıkışından sonra oyunu başlattı…

Evet Necip ısınıyordu… Başakşehir Serdar Gürler’in sağdan atağıyla gol pozisyonuna girdi… Sol kanatta bomboş bekleyen Okaka’ya attı Serdar Gürler… Genç Serdar Saatçi yine geç kalmıştı. Yeniden geriye düştüler. Önder hoca, Necip’in ısınmayı oyuna girerek sürdürmesine karar veremedi. Son bir dakika içinde atılan gol, sadece Beşiktaş savunmasının değil, Önder hocanın da büyük gafı olarak kayıt altına alınmalı. Beşiktaş elbette maçı kazanmak istiyor, olağanüstü efor sarf ediyordu. Trezeguet ve Güven’in, Kenan’ın gayretleri takdire değerdi. Beşiktaş’ta oyunun lideri Atiba’ydı… Sorumluluktan kaçmadı. İstek ve enerjiyle oyunun sahibi olmaya çalışıyordu... Savunmanın önünde savaştı, forvetin içine girip atak düzenledi. Koştu, çırpındı…

Yerine göre arkadaşlarını sakinleştirdi ya da ateşledi. Maçı 2-2’ye bağlayan golün sahibi Kenan Karaman… O kadar görünmez işler üstleniyor ki gol atamadığı için kimse onu beğenmiyor. Direk asistiyle (!) dün attığı gol emeğinin ödülü oldu. Maç berabere bitti ama kazanan Başakşehir… Beşiktaş’ın iki puan önündeydiler, mesafeyi korudular. Az şey mi?

Ey kadınlar size minnet borcumuz var... Saygı, sevgi ve en iyi dileklerle size gönül çiçeklerini sunuyoruz...

Hesap ortada kaldı - Serdar Sarıdağ (Milliyet)

Yıllar önce Serpil Hamdi Tüzün futbolcularıyla yaptığı bir toplantıda “İki türlü futbolcu vardır. Golcüler ve diğerleri” demiş. Beşiktaş’ta eskiler anlatmış zamanında bu hikayeyi. Doğru mudur? Kesinlikle doğru. Elbet futbol bir takım oyunu. Elbet gol öncesi o pas haritası çok önemli. Ama değil izleyici tüm gezegen top çerçevenin içine girdi mi ona bakar. Maçın 20 dakikasında üç tane net değil netten de öte fırsatlar yakalamış Beşiktaş, 35. dakikada Trezeguet’nin ayağından yediği golden sonra tribündekilere saç baş yoldurmuş evdeki taraftarına ise televizyon kırdırmıştır diye düşünüyorum. O dakikada gel de Kenan’ın 17, Can’ın ise 19’da kaçırdıklarına yanma!. 1-0 geriye düşmesine rağmen Güven ile 41’de eşitliği sağlayan Beşiktaş, en azından üzerindeki psikolojik sıkıntıyı atar derken 45+2’de Okaka’dan yediği golle devre arasına 2-1 mağlup girdi. İkinci yarıya Beşiktaş savunma güvenliğini arka planda bırakmayı göze olarak hızlı başladı. Aradığını da 54. dakikada, sezonun en sessiz isimlerinden olan Kenan ile buldu: 2-2. Siyah - beyazlı takım 60. dakikada Can ile 61’de ise Kenan ile gole üçüncü gole çok yaklaştı ama Kartal bu ataklardan eli boş döndü. Kalan dakikalarda da bas kılı oynamasına rağmen Beşiktaş sahadan bir puanla ayrılmakla yetindi.

Oyun üstünlüğü sonuca yansımadı - Ali Ece (Fanatik)

Beşiktaş, maça Kayserispor kupa maçında bıraktığı yerden devam ederek başladı. Bu kez gol kaçırma dalında rekor kırma rolünü Batshuayi yerine Kenan Karaman üstlendi. 17 ve 18. dakikalarda Kenan Karaman’ın yere yatarak “vuruş” daha doğrusu “vuramayış”ları Beşiktaş’ın hücum sürekliliğine ket vurdu. Can Bozdoğan’ın da hemen bir dakika sonra kaleciyle karşı karşıya kaçırdığı onun yeteneğindeki bir gence yakışmadı. 41’de ise Can Bozdoğan bu kez yeteneğini konuşturan bir asiste imza attı: Dar alanda kalabalık savunma arasında sergilediği oyun vizyonu ile çabukluğunu çok iyi sentezledi. Bir başka Alman altyapısı çıkışlı Güven de çok net bir vuruşla skoru 1-1’e getirdi. Devre sonunda Welinton sakatlandığında Önder hoca stopere hemen Necip’i almalıydı, devre sonunda yenilen golde hocanın geç kalması da etkili oldu, Beşiktaş geride eksik yakalandı.

Gedson takviyesi...

2. yarıya ise Beşiktaş çok iyi başladı. Büyük baskı kurdu, Ghezzal yine dar alan top sihirbazlığı ile golü hazırladı, Kenan Karaman nihayet Süper Lig’de gol attı! Genç stoper Serdar da ikinci yarıda toparladı, Necip ile beraber Beşiktaş’ın önde oynamasına katkı sağladılar. 72’de Okaka karşısındaki kritik başarılı müdahalesi Serdar’dan beklenen kalite seviyesindeydi. Beşiktaş’ın uzun süre kurduğu oyun üstünlüğü ise yine sonuçta tabelaya yansımadı. Daha net bir golcü, daha istikrarlı lider bir stoper, orta sahaya Gedson Fernandes takviyesi kadar Beşiktaş’ın daha istikrarlı sonuçlar alabilmesi için olmazsa olmaz!

Kurtuluş gençlerde - Cem Dizdar (Fanatik)

Sahaya üç genç ile çıkan Beşiktaş, ilk devre boyunca ‘’pahalı, derinlikli, tecrübeli kadro’’ kadar pozisyon bulup onların kaçırdığı gibi kolay kaçırdı. Fırsat kollayan Başakşehir ise aradıklarını daha çok rakip savunmanın kenarlarındaki zafiyetlerden faydalanarak iki gol ile tamamladı devreyi. İki gol yemiş olsa da oyun Beşiktaş’ta ancak ‘’her an ve yüksek yüzdeli gol atabilme potansiyeli’’ ise Başakşehir’deydi. İkinci yarı başı Beşiktaş, Ghezzal’ın kullandığı sağ kulvarı ısrarla kullanıp üst üste tehlikeli bindirmeler yaparken rakibi öylece izliyordu olacakları. Nihayet kaçırdıkça kaçıran Kenan Karaman attı golü! Oyun da o golün ardından beklenenin aksine anlaşılmaz biçimde sönüverdi.

Bambaşka bir hikaye!

Önder Karaveli, son bir çare olarak ön tarafı hareketlendirmek için Güven/Batshuayi değişikliğine gittiyse de tempoyu yakalamak öyle kolay olmayacaktı. Çünkü rakip gerektiğinde ‘’sükunet oyunu’’nu icra etme konusunda ligin iyilerinden biriydi. Şimdi... Serdar, Can, Güven gibi oyuncular bu maça kadar 11 oyuncusu olarak sahada daha çok olsalar şu maçtaki performanslarının üzerine koyamazlar mıydı? Öyle ki, yine de bu çocuklarla çıkılan maçta Beşiktaş son yıllarda Başakşehir’e karşı oynadığı en iyi maçı oynadı denebilir. Eğer gelecek sezonun takımının omurgasını oluşturma konusunda genç merkezli bir yapıda ısrar edilseydi bambaşka bir ‘’Beşiktaş hikayesi’’ne tanıklık edebilirdik.

Çocuklara güvenmeyen...

Elbette irili ufaklı problemler yaşayacak gençleştirilmiş kadrolar. Ancak ‘’koruma’’ gerekçesiyle çocuklarına güvenmeyen organizasyonlar maliyeti yükseltip, kaybetmeye yazgılı düzenlere mahkumdur. Bu maç en azından Beşiktaş özelinde bu gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi. Gördük ki, tanınmış deneyimli oyuncularla da - ister Beşiktaş ister Başakşehir -, tecrübesiz diye bellenen gençlerle de bu kadar oynanıyor. Beşiktaş’ın da ülke futbolunun da kurtuluşu oynama hevesli, öğrenmeye eğilimli gençleri çoğaltmaktan geçiyor. Yoksa bir maç kazanır iki maç kaybedersin ya da tersi... Hepsi bu kadar olmamalı. Daha fazlasını hak eden ülke daha fazlasını da talep etmeli...

Kimseye Yaramadı - Orhan Yıldırım (Fanatik)

Avrupa hedefine kilitlenen iki takımın mücadelesi nefesleri kesti. İki kez öne geçen Başakşehir, yakalandı! Eksik Kartal, yine çok gol kaçırıp, ikramda bulunmayı ihmal etmedi. Ortaya konulan oyun izleyenleri mutlu etse de, beraberliğin getirdiği ikişer kayıp puan, sıkıntı yarattı. Konuk ekip, skoru avantaj gibi görüp evine döndü. Beşiktaş, Galatasaray derbisi öncesi huzursuz oldu.

Böyle de gol yenmez ki

Soğuk havaya rağmen tribünlere koşan taraftarların içi ısındı. İlk dakikadan itibaren baskı kuran Kartal, Kenan(2) ve Güven ile net golleri kaçırdı. Ardından yapılan kademe hatasında topu ağlarında buldu. Başakşehir, 27’de bulduğu ilk pozisyonda, Trezeguet ile öne geçti: 0-1. Geriye düşen Beşiktaş, hız kesmedi. Ancak orta alanda kopuk kalındı. Kenan’ın forma giydiği sol kanat, hep aksadı. Sağda; Ghezzal’ın müthiş oyunu vardı. 41’de skora denge geldi. Ghezzal’ın atağında Can ortaya bıraktı. Güven kontrol edip golünü attı: 1-1.

Uzatmanın son dakikası içindi sakatlanan Welinton sahayı terk etti. Önder hoca, anlaşılmaz şekilde, ısındırdığı Necip’i oyuna almadı. Gelişen atakta savunmayı boş yakalan Okaka, kafa ile devrenin skorunu belirledi: 1-2.

Ghezzal’da olmasa

Geçen yıl ki, formunu yakalayan Ghezzal, takımını sürekli atağa kaldırdı. 54’te skora yeniden denge gelmesinde başrol oynadı. Sağdan getirdiği topa Alex vurdu. Yan direkten dönen topu, Kenan boş kaleye bıraktı: 2-2. Büyük mücadele ve heyecana sahne olan maçın son bölümlerinde, karşılıkla hamleler geldi. Beraberliği yeterli görmeyen iki ekip, risk aldılar. Beşiktaş’da; Batshuayi, Emirhan hücum hattına zenginlik kattı. Konuk ekipte Guldbrandsen yalnız kaldı.

Liderler yok! - Sinan Vardar (Fotomaç)

Önder Karaveli'nin Serdar, Can ve Güven'i ilk 11'e almasının, takıma hareket getirdiği bir gerçekti. Beşiktaş'ın bu gençlik ateşi ve taraftarının müthiş desteğiyle ilk 10 dakikada tam 4 gol pozisyonundan yararlanamaması, Kenan, Alex, Güven'in biraz şanssızlığı ve her zamanki gibi son vuruş kabiliyetsizliğiydi.
İlk 10 dakikanın ardından Ghezzal oyuna bir türlü giremeyince siyah- beyazlılar oyun kuramadı ve rakibinden kaptığı toplarla pozisyona girmeyi denedi. Ghezzal'in yanı sıra Beşiktaş'ın tecrübelileri Rosier ve Atiba de kaçak güreştiler. İlk golde Serdar'ın hatası maç eksikliğinden başka bir şey değildi belki ama yenen iki golde de Rosier'i ara da bulasın!
İlk yarının sonlarında ilk 45 dakikada Welinton sakatlandığında maç 3 dakika durdu. Necip oyuna girdiğinde maçta ikinci yarı başladı ve Başakşehir bu boşlukta golü de buldu.
Atiba; takım 10 kişi kaldığında tecrübesiyle savunmaya geçmeliydi ama boşa bekledik. Tabii bu arada oyuncu değişikliği ihtimaline rağmen ısınan yedek futbolcunun olmaması da teknik heyetin hatasıydı. Beşiktaş maçında bunları yazmak bile bana zulüm geliyor.

***

Beşiktaş ikinci yarıda genç Can'ın önderliğinde oyunu rakip sahaya sürdü. Taraftarının desteğiyle baskı artarken, Başakşehir kendi sahasına hapsoldu. Kenan'ın beraberliği getiren golü atması moral oldu belki ama Beşiktaş yine zor attı, kolay yedi ve sahadan yine 2 kayıp puanla ayrıldı.
Yönetim; Ghezzal, Alex, Rosier, Pjanic ve Batshuayi'yi takıma kazandırmak için mali anlamda büyük risk aldı. Ama bu futbolcuların performansları maalesef hayal kırıklıklarıyla dolu! Lider oyuncular bu sezon sınıfta kaldılar.
Başakşehir'deki 18 yaşındaki sol bek Ravil Tagir benim Altınordu'dan 4 yıl öncesinden keşfettiğim yıldız adayıydı.
Beşiktaş'a gelmesini çok istedim ama olmadı. Dünkü başarılı performansı alkışa değerdi. Hakem Erkan Özdamar gayet iyi bir yönetim gösterdi.

Maç Beşiktaş'ın hakkıydı! - Fatih Doğan (Sabah)

Gol kaçırmada rekor denemeleri yapan Batshuayi'nin yerine Güven'i, Montero'nun yerine ise genç Serdar'ı oynattı Önder Hoca.. Necip'in yerine Can'a görev verip Atiba'yı defansif orta sahaya çekti. Sonuçtan bağımsız, hocanın rakip sahaya top taşımakta ve pozisyona girmekte zorlanmayan takımın gol krizini aşması için üç değişiklikle "yeni bir yol" araması yerinde bir karardı.
Başakşehir'in bulduğu üç pozisyonun 2'sinin gol olması dışında Beşiktaş iyi bir oyun ortaya koydu. Atiba'nın gerideki organizasyonu, Can'ın ise öndeki performansı Alex Teixeira'nın yükünü aldı. Serdar Saatçı'nın uzaklaştırırken topun Trezeguet'de kalması şansızlığıydı. Çalışkan Kenan'ın fırsatçılık golünde yine son haftaların en formda ismi Ghezzal imzası vardı. İlk golü atan Güven, son vuruş ve tercihlerinde biraz sakin ve akıllı olabilse 76'da yerine oyuna giren Batshuayi'yi bir süre kulübeye mahkum edebilirdi. Önder Hoca daha önceki hamleleri düşündüğümüzde ikisini birlikte oynatmayı deneyebilirdi. "Galibiyet için risk alabilir" dediğimiz dakikalardan 5 dakika sonra Alex'in yerine Emirhan'ı soktu. Sonra Larin'i...
Sonuç değişmedi. Maçın skoruna bakıp "Güven kalsa farklı olurdu" demek içime sinmez. Beşiktaş dün geceki oyunuyla galibiyeti hak eden taraftı. İlk yarıda Aleksic'in, Alex Teixeira'nın ayak bileğine bastığı pozisyonda VAR'ın devreye girerek kırmızı vermesini beklemedim! Çünkü bu sezon Beşiktaş lehine 7-8 kritik pozisyonda VAR'ın hiç devreye girdiğini görmedim. Visca'yı çok arayan Başakşehir, 1 puana sevinmeli.

Yine iyi futbol yine sonuç yok - Güntekin Onay (Hürriyet)

Beşiktaş, çok üstün oynadığı bir maçı daha kazanamadı.

Beşiktaş’ın bu sezon artık klasikleşen, kronikleşmiş çok fazla pozisyon üretip 2 kez kalesine gelen rakipten gol veya goller yemesi senaryosuyla oynanan bir maç daha izledik. Tabii bu durumda Vida ve Josef gibi iki deneyimli ve defansif gücü yüksek oyuncunun eksikliği de önemli bir etken. Bu kadar iştah, tempo baskı ve pozisyon üreten siyah beyazlıların kalesine Başakşehir gibi güçlü ve kaliteli bir takım sadece 2 isabetli şut atabildi.

KARAVELi, AYARLARI BOZDU

Ben bu yazıyı yazarken ve kronometreler 80’inci dakikayı gösterirken ikinci yarıdaki istatistik hâlâ ‘0’ şut idi. Bu Beşiktaş açısından değerli. Atiba’nın önderliğinde, Can’ın dinamizmi, Alex’in yüksek teknik kalitesi ve ön bölgede de Güven ve Kenan’ın bitmek tükenmek bilmeyen baskısıyla Başakşehir’i çıkartmayan siyah beyazlılar, belirgin bir şekilde üstün oynadığı bir başka maçı daha kazanamadı.

Önder Karaveli’nin devrenin sonunda değişiklik kağıdı 4’üncü hakeme verilmesine rağmen Necip’i oyuna sokmaması ve 10 kişiyken yenilen golde ciddi bir acemilik var. Ayrıca

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık