Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Spor yazarlarından Beşiktaş yorumları

Spor yazarlarından Beşiktaş yorumları

ALİ GÜLTİKEN: Hava soğuyunca sahadaki oyuncular da soğudu. İzleyenlerin tempo ve coşku olarak içini ısıtamayan bir maç oldu. Özellikle maçın ilk yarısı daha düşük tempoyla beraber Beşiktaş'ın bir şeyler yapmaya çalıştığı bir bölümdü. Çok pozisyon olmasa da Beşiktaş adına Batshuayi ile golün gelmiş olması büyük bir avantaj oldu. Mücadelenin ikinci yarısı, özellikle son yarım saatinde oyun biraz daha Karagümrük'ün eline geçti. Son yarım saatte baskıyı yemesine rağmen Beşiktaş skoru tutmayı başardı. Burada da yine Josef'in, Necip'in, Vida'nın ve Rosier'in etkili savunmalarını gördük. Bu isimler Beşiktaş'ı ayakta tuttular. Bu tür ortamlarda kazanmak güzel. Uzun dönemden sonra deplasmanda kazanmak çok daha güzel. (Sabah)

 

SİNAN VARDAR: Önder Karaveli Beşiktaş'a çok yakışıyor. Beşiktaş'ın başında sahaya çıktığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve tek yenilgi zaten hocanın başarısını gösteriyor. Teşekkürler Önder Hocam. Maçın Pjanic'le birlikte yıldızı Ersin'di. Harika kurtarışlar yaptı. Özellikle maçın son 10 dakikasında köşeden köye atladı ve 3 takımına kazandırdı. Bravo Ersin, seni çok seviyoruz. Karagümrük iyi takım. Emre Mor önemli bir çıkış yakalamak üzere. Caner'in kaleci gibi uçarak yaptığı penaltıya ancak Canervari bir hareket denilebilir. Bunun başka bir izahı yok. (Fotomaç)

 

TURGAY DEMİR: Artık birilerinin Beşiktaş teknik adamlarına büyü falan yaptığını düşünmeye başladım! Yoksa, başka türlü nasıl olur da, her maçta; ayağında top tutamayan, dripling yapamayan ve üç metre yanındaki pas veremeyen Larin'e 70-80 dakika sabrederler ki!? Aynı şekilde büyü etkisinde olmayan bir teknik adam Gökhan Töre'den ne bekleyebilir ki!? Top tutamaz, çalım yapamaz, pas veremez, orta atamaz, şutu saymıyorum bile… Her maçta manzara böyleyken, kim, hangi mucizeyi bekleyerek böyle bir oyuncuyu sahaya sürer ki!? Uzatmayalım, Sevgili Önder Karaveli, ayağına gelmiş bir fırsatı tepiyorsun! Denenmişleri denemekle bir yere varamayacağını anlamadın gitti, o zaman sen de çok fazla bir yere varamazsın, benden söylemesi… Beşiktaş, yürüyen Karagümrük karşısında ikinci yarıda resmen döküldü. Allah'tan rakibin hatalara ceza kesecek hali yoktu, öyle geldi üç puan. (Fotomaç)

 

GÜNTEKİN ONAY: Beşiktaş’ın sezondaki kötü maçlarından biriydi. Basit top kayıpları, pas hataları ve düşük tempo siyah beyazlıların oyununu olumsuz etkiledi. Bu kadar durağan, hareketsiz ve statik futbol böylesine kaliteli oyunculardan kurulu bir takıma yakışmıyor. Önder Karaveli oyuncu değişikleri konusunda takımın futbolunu yukarıya çıkartacak tedbirleri almakta çok gecikiyor. Kesinlikle oyunu okuma konusunda eksikleri olan bir teknik adam performansı ortaya koyuyor. Antalya ile oynanan Süper Kupa finali dahil Önder Karaveli yönetimindeki her maçın son 30 dakikası sancılı geçiyor. Hocanın bu sorunu çözmesi şart. (Hürriyet)

 

BİLAL MEŞE: Evet, Kartal deplasman sayılırsa tabi ki, uzun bir aradan sonra üç puana kanat çırptı. Dememiz o ki 8 maç sonra şeytanın bacağını kırdı Kartal! Eğri oturacağız, doğruyu söyleyeceğiz, elbette kazanmak önemli, buna gıkımız çıkmaz.Gelin görün ki, Kartal iyi oynamıyor Önder hoca! Temposu yok, pas yüzdesi düşük, gol pozisyonu üretemiyor, lafın kısası kadrosuyla oynadığı futbol asla örtüşmüyor hocam bilesin! Çekirge misali, bir zıplarsın, iki zıplarsın, üçüncüde yere çakılırsınız! (Milliyet)

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık