Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Spor yazarlarından Beşiktaş yorumları

Spor yazarlarından Beşiktaş yorumları

Spor yazarlarının yorumlarını sizler için derledik. İşte usta yazarların yorumlarında öne çıkanlar...

Mehmet Demirkol - Fanatik

Beşiktaş, merkeze mahkum oldu. Buna rağmen yetenekli oyuncularıyla karşı alana geçtiğinde Konya ceza sahasına girmek savunmadan çıkmak kadar zor olmadı. Sezon başından buyana yaşadıkları son vuruş dezavantajını yine yaşadılar. Sehiç iyiydi ama çıkmayacak şut da karşılamadı. Güvensiz bir hücum hattı büyük takımların tüm kimyasını bozuyor. Bu sene İstanbul büyüklerinin en büyük sıkıntısı. Böyle olunca Konya’nın şahane ve soğukkanlı kontratağıyla gelen gol de işi çözdü. Son pası veren Skubiç’i bir bek olarak değerlendirmemek lazım. Adam bildiğin savunmadaki 10 numara.

Uğur Meleke - Hürriyet

Karaveli, görevi devraldığından beri takıma radikal dokunuşlar yaptı. Bir tanesi, Pjanic’in altı numaraya geçişi. Josef’in yeni rolünün sağ iç olması. Rıdvan ve Montero’ya sürekli, Güven ve Serdar’a da sıkça dakika verilmesi gibi. Ancak Beşiktaş kornerleri hâlâ Sergen Hoca dönemindeki gibi alan savunmasıyla karşılıyor ve bence çok şaşkın görünüyorlar. Karaveli’nin oraya da dokunacağını düşünüyorum ben.

Ali Ece - Fanatik

Formunun zirvesindeki Serdar Gürler Konyaspor için ne kadar önemli bir eksikse, Rosier de sadece defansif güç açısından değil ofansif açıdan da Beşiktaş için o kadar önemli bir eksikti. Bu Önder hocanın değil kadro mühendisliğindeki hatanın sonucu: Kadroda tek doğal sağ bek Rosier ve Arsenal maçındaki İsmail Köybaşı ve bu sezonki Nsakala’dan sonra Beşiktaş tarihinde ilk 11’de üçüncü kez sağ bek mevkisinde bir solak sol bek oynadı. Yakın zamanda burnu kırıldığı için maskeyle oynamak zorunda kalan Umut Meraş, bir solak en fazla ne kadar sağ bek oynayabilirse o kadar oynadı, mücadele etti.

Güntekin Onay - Hürriyet

Dün ilginç olan, Konyasporun defansif bir oyun mantalitesiyle sahada yer almasıydı. Liderin en yakın takipçisi yeşil beyazlı ekip kazansa puan farkını 7’ye indireceği bir haftada skoru 0-0’a kitlemek isteyen bir anlayışla 90 dakikayı geçirdi. Genel anlamda takım savunmasını iyi yapan Konyaspor, son 10 dakikalık bölümde hücumda daha fazla görünürken yeşil beyazlılar, Michalak’ın içeriye çevirdiği topta kaleci Ersin’in çeldiği ve kısa düşen bir top sonrasında Ahmet Hassan ile 90’da öne geçti.

Ali Gültiken - Sabah

Aslında oyun olarak çok güzel maç oldu. Birbirini zorlayan, herkesin birbirinin ensesinde dolaştığı, etkili ayaklara önlem almaya çalıştığı bir maç izledik. Özellikle Ghezzal'a, Josef'e, Larin'e karşı alınan bire bir önlemler de Konyaspor adına karşılığını buldu. Bu maçın beraberlikle bitmesi iki tarafı da mutlu etmezdi. Konyaspor'un kazanması onlar adına yeni bir heyecan dalgasına da yol açtı. Beşiktaş kazanabilseydi sezonun ikinci yarısına yeniden "acaba zirveye doğru daha fazla yaklaşabilir miyiz?" heyecanını da beraberinde getirecekti. Ama son dakikalarda gelen gol, ilk yarının bitimi ile birlikte bu heyecanı da Konya'da bıraktı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık