Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Spor yazarlarından Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesi çarpıcı sözler!

Spor yazarlarından Beşiktaş-Trabzonspor maçı öncesi çarpıcı sözler!

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak. 16 Ekim Pazar günü Vodafone Park’ta oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Müsabakayı Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Süleyman Özay yapacak. Mustafa Kürşad Filiz dördüncü hakem olacak.

Spor yazarları ve yorumcuları, hem köşelerinde hem de sosyal medyada yaptıkları paylaşım ve yayınlarda, Beşiktaş - Trabzonspor maçı öndesinde çarpıcı analizlerde bulundu. İşte sizin için derlediklerimiz:

Ergin Aslan - Beşiktaş - Trabzonspor maçında ibre kimden yana?

Spor yazarı Ergin Aslan, Yeni Şafak'taki köşesinde kaleme aldığı yazıda; "Gelelim, Pazar günü oynanacak Beşiktaş - Trabzonspor maçına... Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi bize çok şey vadetmişti; bol goller, pozisyonlar, aksiyon, heyecan... Sonuç ise büyük hayal kırıklığı... Beşiktaş ve Trabzonspor’un son haftalardaki lig performansını düşündüğümüzde ise çok durağan, az pozisyonun olduğu ve hocaların 0-0’ı kabul edeceği bir vaat oluşması gerekiyor. Ama bence öyle olmayacak. Trabzonspor, Monaco galibiyetiyle üzerinde biriken enerjiyi biraz boşalttı. Nefes aldı. Bu galibiyet Avcı’ya, Beşiktaş maçını 2 şeçenekli hale getirdi. Yani beraberlik de rahat kabul edilecek bir skor haline geldi. Monaco’ya kaybetseydi, Dolmabahçe’de kazanmaya yönelik oyuna mecburdu. Şimdi gözler İsmael’de. Korunaklı oyun konusunda eleştiriler alan Fransız Hoca’nın Trabzonspor önünde takımın dizginlerini bırakacağını düşünüyorum. Son sezonlarda Beşiktaş evinde oyun üstünlüğünü, Trabzonspor ise skoru alıp gidiyor. Tabi ki büyük maçların sonucunu öngörmek çok mümkün değil. Ama bence ibre, seyirci ve ihtiyaca binaen küçük bir açı ile de olsa Beşiktaş’tan yana... Akyazı’da 2016-17 sezonundaki 3-4’lük maç kıvamında, sonunda herkesin ayakta alkışladığı bir mücadele diliyorum." ifadelerini kullandı.

Turhay Demir - Derbide çok şey değişir!

Usta spor yazarı Turgay Demir, Fotomaç'taki köşe yazısında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"Beşiktaş kaybediyor taraftar isyanlarda; İsmael istifa!.. Kartal kazanıyor, durum aynı; İsmael istifa!.. Peki takım kazandığı halde siyahbeyazlı taraftar neden mutsuz? Bu bir şımarıklık mı!? Kesinlikle hayır! Beşiktaş taraftarı futbolu iyi bilir, bu konuda rakipsiz olduklarını bile söyleyebilirim... Sahadaki gerçeklere göre konuşuyorlar, tabelaya göre değil...

GÜVEN VERMİYOR

Manzara gayet açık. Beşiktaş kazanırken dahi iyi oynamıyor... Sezon başından bu yana en iyi görüntü Alanya, Sivas ve Karagümrük maçlarının ilk yarılarında verilmişti! Elde bir tek o üç 45 dakika var! Sonrası! Sonrası gerçekten kafa karıştırıcı, can sıkıcı. Siyah-beyazlı renklere gönül verenleri kızdıran, öfkelendiren de işte budur. Kenardaki teknik adam asla güven vermiyor. Yaptığı değişiklikler tamamen ezbere dayanıyor. Giresun maçında orta alanı neredeyse tek başına ayakta tutan Tayfur Bingöl'ü savunmanın sağına çekmesiyle meydan ev sahibi takıma kaldı...

ROSİER TEHLİKEDE!

İşin kötü tarafı iki maçtır Rosier'in oyundan çıkarılması tesadüf değil! İsmael, vatandaşının driplingle öne çıkmasını, risk almasını sevmiyor... Fransız hocaya kalsa Rosier yerinden kıpırdamadan topları ileri şişirecek... İstenen bu! Oyuncu şimdilik sessiz ama bu sessizlik çok uzun sürmez.

GHEZZAL PATLAYACAK

Ghezzal'ın durumu ona keza! Sakatlanması bir bakıma İsmael'in ekmeğine yağ sürmüş ve kulübeye çekilmesine gerek kalmamıştı! Cezayirli oyuncu iyileşti, derbide sonradan girip oyunu güzelleştirdi, klasını konuşturdu ama Giresun deplasmanında yine yedekti! Çünkü Valerien'e göre, Ghezzal'ın savunmaya yardımcı olmaması her şeyi alt üst ediyor! Dahası ön tarafta istediği baskıyı da Cezayirli oyuncunun yapması mümkün değil... Bu görüntü de bu şekilde çok uzun sürmez! Bomba patlar yakında...

AVCI'NIN SON DURUMU

Öte yandan bu hafta Kartal'ın evinde ağırlayacağı Trabzonspor da benzer durumda... Geçen sezonki hallerinden eser yok! İki takımın da teknik direktörleri, tribünlerin güvenlerini kaybetmiş durumdalar. Yani bu hafta oynanacak oyun ve skor iki takımda da bazı şeyleri değiştirebilir. Bekleyip görelim."

Sinan Vardar - Liderlik aşkına

Usta spor yazarı Sinan Vardar, Fotomaç'taki köşe yazısında Beşiktaş - Trabzonspor maçı ile ilgili olarak şu sözleri kaleme aldı:

"ÖLÜM-KALIM MAÇI DEĞİL

Beşiktaş, pazar günü ligin en güçlü ekiplerinden biri olan Trabzonspor'u ağırlayacak. Beşiktaş bu maçı kazanıp liderliği elde etmek isterken Trabzonspor da zirve ile olan puan farkını kapatmak için 3 puanı hedefleyecek.
Bu maç önemli ama iki takım için de bir ölüm kalım maçı olmayacak.
Ben Valerien İsmael ve Abdullah Avcı'nın sahada temkinli olmayı tercih edeceklerini tahmin ediyorum.
İki takım da birbirlerini hataya zorlayacak.
Beşiktaş'ı, Trabzonspor karşısında favori görüyorum. Siyah-beyazlı takımın iki kanat oyuncusu;
N'Koudou ve Ghezzal'in iyileşmesi hücum gücüne büyük destek verecek. Son haftaların suskun ismi Weghorst da N'Koudou ve Ghezzal'in katılımıyla daha çok pozisyon bulma şansı elde erecek.
Bunun yanı sıra Tayfur Bingöl'ün de rakip savunmaları zorlayan hücum girişimleri Beşiktaş'ın en önemli kozlarından biri olacak. Rosier ve Masuaku'nun de sürpriz atakları Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısındaki önemli artıları olarak not edilebilir.

HAKEM KONUŞULMASIN

Siyah-beyazlı takımda Tayyip Talha görev aldığı F.Bahçe ve Giresun maçlarında müthiş performansıyla tam isabet transfer olduğunu gösterdi. Savunmada Saiss ve Emrecan'ın sakatlığında Necip mi, Montero mu forma giyecek merak ediyoruz. İdmanlarda bu mevkii için denemeler yapan Teknik Direktör Valerien Ismael'in en doğru kararı vereceğine inanıyorum.
Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki karşılaşmalar her zaman zevkli ve çekişmeleri geçmiştir.
Umarım bu dev maçta da izleyenler keyifli bir 90 izlerler.Hakemin konuşulmadığı, centilmence bir derbi olmasını diliyorum."

Kartal Yiğit: "Valérien Ismaël'i rahat bırakın da adam işini yapsın."

Spor yazarı ve yorumcusu Kartal Yiğit, A Spor'daki Spor Ajansı'nda yaptığı konuşmada,şu değerlendirmelerde bulundu:

"Geldiğinden beri tartışılan bir teknik adam ar. Bakıyorsunuz, ne olmuş?.. Adam, şu anda takımı 18 puanla avarajda 2. lider sayılır. 18 puanla Adana Demirspor'la. Ne kaybedilmiş? Beşiktaş şampiyonluktan mı kopmuş? Beşiktaş altıncı mı olmuş? Ne olmuş? Kupadan mı elenmiş? Hiç bir şey yok ortada. Buna rağmen ben algı diyorum artık. İnanılmaz algı operasyonları yapılıyor. Biraz rahat bırakalım. Hepimiz... Bizler de sorumluyuz. Medya mensubu olarak. Hepimiz rahat bırakalım da adam işini yapsın. Adam işini yapamıyor. Biraz da bu yöne bakıyormuş. Sosyal medyada ne yazdı, ne çizildi, kim ne diyor... Yavaş yavaş onlara bakmaya başlamış. Burdan Valerien hocaya da sesleniyorum, yapma! Hoca yapma!.. Sıkıntılı çıkıyor. Maç öncesi röportajlarda yüzünden belli stresli olduğu. Bir rahat bırakın, adam hakikaten başarılı olacak. Niye olmasın? Bir kere çok iyi bir çalıştırıcı. İnanılmaz antrenmanlar yaptırıyor. Motivasyonu var. Genç, sağ kenarında yerinde duramıyor. Beşiktaş taraftarının da istediği bir hoca tiplemesi. Ne sıkıntı var? Oyuncu değişikliklerinde sıkıntı yaşıyor."

Serdar Sarıdağ - Beşiktaş - Trabzonspor maçı öncesi son gelişmeler

Usta spor yazarı ve yorumcusu Serdar Sarıdağ, YouTube kanalında yayınladığı videosunda, Beşiktaş - Trabzonspor maçı öncesi son gelişmelerden bahsetti. İşte Serdar Sarıdağ'ın yorumları:

"Valerien'ın arkasında durmak lazım. Valerien hocamıza sahip çıkalım. Bu takım bu sene şampiyon olacak. Araştırdım, soruşturdum. İdmanlardaki ilk 11'de Dele Alli olmamış. Orta saha Josef de Souza, Gedson Fernandes ve Salih Uçan. Öyle bir kurgu. Bilmiyorum çıkacak mı? Sol kanatta N'Koudou, arkasında Masuaku, sağ kanat Ghezzal, arkası Rosier. Ben alışılmışın dışında bir 11 bekliyorum."

Videonun tamamını izlemek için tıklayınız.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık