Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sergen Yalçın'ın kanal açılsın çağrısına Acun'dan yanıt!

Sergen Yalçın'ın kanal açılsın çağrısına Acun'dan yanıt!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 19:45'te Vodafone Park'ta oynayacakları Borussia Dortmund mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu. Edinilen bilgilere göre; başarılı teknik adam, Borussia Dortmund mücadelesinin şifresiz yayınlanması için Acun Ilıcalı'ya çağrıda bulundu.

"Tüm ülkenin bu maçı izlemesini isterim. Biz ülkemizi temsil ediyoruz. Alacağımız puanlar ülkemiz için çok önemli olacak. Acun'dan rica etmek lazım herhalde. Ben öncülük edeyim, kanalı aç, herkes izlesin. Bir seferlik böyle bir şey yapabilirsin. TV8'den verebilir tüm halka."

İSTEK VAR, İSTEK VAR

Şampiyonlar Ligi maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran kurumun sahibi Acun Ilıcalı, Haber Global'de Candaş Tolga'nın sunduğu 'Az önce konuştum' programında canlı yayında açıklamalarda bulundu. Beşiktaşlıların çağrısına Ilıcalı yanıt verdi.

"İnsanların böyle şeyler istemesi normal. Sergen hoca ile 2 sene çalıştık beraber tatil yaptık bu haziranda. Çok başarılı çok değerli dostum. Bugünkü isteği kendi gönlünden gelen bir şey. İstek var istek var. Herkesin kendi alanında kendi işi var. Şampiyonlar Ligi parası var Beşiktaş'ın aldığı. Bu para nerden geliyor. Kulüplerden gelmiyor. Biz UEFA'ya gidip para veriyoruz onlar kulüplere veriyor. Sonuçta ben kulüplere destek olmuş oluyorum böylece.

Ben Beşiktaş'ın maçını verirsem, bu kez Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler de istemez mi? Benim Beşiktaşlılarla aram çok iyi ama Galatasaray ve Fenerbahçe ile de öyle. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Ligi de bedava yayınlayalım o zaman? Bu maç yaptık öbür maç nasıl olacak? Keşke elimde sihirli destek olsa da yapsam...

6 yıldır bedava yayınlanmayan Şampiyonlar Ligi için 'Haydi Acun, bedava yayınla.' Hayatımızın en büyük riskine girdik, bizi destekleyin. Bizi destekleyin, biz de kulüpleri destekleyelim.

Sergen'in bugünkü isteği gönlünden gelen bir istek. İstek var istek var. Yarın Beşiktaş maçını izlerken 'Şu oyuncu oyuna girsin' diye düşünüp istesem, Sergen onu hayata geçirebilir mi? Dolayısıyla burada herkesin kendi alanında, kendi işi var. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi parası yayın haklarından geliyor. Ben de karşı istekle geliyorum. Hayatımızın en büyük riskine girdik. Bizi destekleyin. Biz de kulüplere, Türk futboluna daha çok destek olalım.

Acun Ilıcalı, Devler Ligi yayın hakkının maliyetiyle ilgili olarak, "Şampiyonlar Ligi 30 milyon euroları geçebilir." dedi.

'HULL CITY'İ SATIN ALACAĞIM" 

Futbol takımı alacağım. İngiltere'den Hull City'i almayı düşünüyorum. Görüşmeler yaptık. Karşı taraf bize güveniyor. Allah izin verirse hayalim gerçekleşecek."

"HEDEFİM DÜNYADA SES GETİREN BİR TAKIM" 

"İngiltere'de ülkemizin bayrağını Hull City'nin başarısıyla dalgalandırmak istiyorum. Hull City'nin inşallah ileride hocasından, belli futbolcularına kadar Türklerden oluşmasını istiyorum. Hedefim dünyada ses getiren bir takım oluşturmak."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık