Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sergen Yalçın'ın istifası tüm futbolcuları üzdü!.. İşte o paylaşımlar

Sergen Yalçın'ın istifası tüm futbolcuları üzdü!.. İşte o paylaşımlar

Beşiktaş'ta yaşanan son gelişmeler, siyah-beyazlı camiayı ve taraftarı etkiledi. Türk futbolunun efsane ismi Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'taki teknik direktörlük görevinden istifa etmesine tüm futbolcular üzüldü. Siyah-beyazlılar, sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla hocalarına böyle veda etti:

"Beraber geçirdiğimiz birkaç ay bana harika bir insan ve profesyonel ile çalışma fırsatı verdi. Her şey için teşekkürler hocam"

"Maalesef futbolda bazen herşey istediğimiz gibi gitmiyor ama ilerlemek zorundayız. Sergen hocama ve bütün ekibine bize yaşattığı anılar için çok teşekkür ederim, özellikle geçen sezon kazanılan 2 kupa inanılmazdı. Hem iyi günde hem kötü günde benim için büyük bir onurdu sizinle çalışmak. Canı gönülden başarılar dilerim.

Teşekkürler"

"Sergen hoca, Murat hoca ve tüm teknik ekip... Beni bu takıma kabul ettiğiniz, Türkiye'deki en iyi yılımı geçirmeme katkı sağladığınız ve Türkiye şampiyonu olma rüyamı gerçekleştirmeme takım arkadaşlarımla beraber yardım ettiğiniz için teşekkür etmek istiyorum.

Sizin de bugün de dahil olmak üzere her zaman benden istediğiniz gibi, bundan sonraki dönemde de takım arkadaşlarıma yardımcı olmak ve büyük Beşiktaş camiasına katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım.

Bugün yollarımız ayrılıyor, ama benim sizin ve ekibinizin hayatında her şeyin yolunda gitmesi için içten dileklerim devam ediyor. Belki bir gün yollarımız tekrar kesişir. Her şey için teşekkürler, başarılar hocam..."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık