Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Serdar Sarıdağ: Beşiktaş'ta neler oluyor, neden oldu ve ne olacak?..

Serdar Sarıdağ: Beşiktaş'ta neler oluyor, neden oldu ve ne olacak?..

Usta spor yorumcusu ve yazarı Serdar Sarıdağ, YouTube kanalındaki yeni videosunda, Beşiktaş'ta yaşanan son gelişmeleri yorumladı. Serdar Sarıdağ, "Beşiktaş'ın yeni hocası Bruno Pinheiro mu? Fenerbahçe maçında takımın başında kim olur?" başlıklı videosunda şu ifadelere yer verdi:

"Beşiktaş'ta hareketli günler devam ediyor. Alınan kötü sonuçların ardından Sergen Yalçın'ın ayrılık kararı, onun ardından Kayserispor maçında Önder Karaveli hocayla bir galibiyet ve akabinde Yönetim Kurulu toplantısı, yerli hocamı, yabancı hoca mı derken; iş sona doğru geliyor.

Neler oluyor, neden oldu ve ne olacak?.. 

Birincisi neden oldu?

Sergen Yalçın'ın ayrılığının nedeni, ilk haftalardaki kötü sonuçlar, sakatlıklar, film kopma noktasına geldiğinde, ortada bir fautra kesilecek ama fatura, tabi ki Türkiye'de ve dünyada da böyledir; faturalar genelde hocalara kesiliyor ki, hava değişsin içerde. 

Sonra Önder hoca geldi. Kayseri maçı, maçtaki oyuncu değişiklikleri, Pjanic'in Önder Karaveli ile fotoğrafını  milyon takipçisi olan Instagram hesabında paylaşması gibi bunlara baktığınızda havanın olumlu olduğunu söyleyebiliriz. Tabi bu Sergen Yalçın'ın suçu mu? Hayır. Alınan mağlubiyetlerdeb sonra bir değişimin olması şart. Havanın değişmesi için, dolayısıyla böyle bir karar alındı ki, bu kararı alan Sergen Yalçın. Bence doğru bir karar aldı. Çünkü hoca kaldıkça ismi yıprancaktı. Ama futbolcunun ismi yıpranmaz. Futbolcu gider, yeni bir kontrat alır, başka takımda oynar, parasını kazanır. Ama hocalar için durum böyle değil. Hocaların bazen doğru zamanda doğru yerde olması gerekiyor ki bunu en iyi hocalar bilir.

Önder hoca benim şahsen de tanıdığım bir isim. Çok beyfendi, çok naif bir insan. Onun böyle olması basın toplantısında böyle konuşması beni şaşırtmıyor. Çünkü ben zaten Önder hocayı biliyorum. Fakat, insanların şaşırması beni mutlu etti. Çünkü hakikaten, basın toplantılarında Türkçe'yi çok düzgün kullanmayan, bazen halkın anlayabileceği netlikte konuşmayan, çok teknik konuşan, bazende gider yapan basın toplantıları gördük biz bu ülkede. Böyle bir basın toplantısı gördüğün zaman, sanki bir hocadan üniversitede ders alıyormuş gibi can kulağıyla dinliyorsun. Güzel şeyler de söylüyor. Bu da taraftar ve takım içerisinde çok takdir edildi..."

Serdar Sarıdağ'ın, Beşiktaş hakkında verdiği daha fazla bilgileri ve yorumlarını aşağıdaki videodan dinleyebilirsiniz.

Haber Videosu


Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık