Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Serdar Sarıdağ: Beşiktaş üstünlüğünü koruyamadı

Serdar Sarıdağ: Beşiktaş üstünlüğünü koruyamadı

Usta spor yorumcusu ve yazarı Serdar Sarıdağ, Milliyet'teki "Kartal kaçamadı" başlıklı yazısında, Beşiktaş'ın son hazırlık maçındaki performansını yorumladı. Serdar Sarıdağ, yazısında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"Beşiktaş, son hazırlık maçında Süper Ligin yeni ekibi Adana Demirspor ile berabere kaldı. Siyah-beyazlı takım N’Koudou’nun penaltısı ile öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı, Assombalonga dengeyi sağladı.

Medipol Başakşehir ve Kayserispor karşılaşmalarının ardından üçüncü ve son hazırlık maçını Adana Demirspor ile oynayan Beşiktaş sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Adana Demirspor’da, Balotelli ve Belhanda gibi isimler Beşiktaş’ta ise Rosier maça ilk on birde başlayanlar arasında yer aldı.

Aşırı sıcak ve nemli bir havada oynanan maçın ilk yarısında Tayyip’in 14. dakikada auta giden kafa vuruşuyla Balotelli’nin 24’te Ersin’in güçlükle çıkardığı şutu, Adana Demirspor adına gelişen önemli pozisyonlardı. İlk yarının 22. dakikasında ise Güven Yalçın’ın auta giden şutu Beşiktaş adına tek önemli pozisyondu.

Zaman zaman su molaları nedeniyle duran maçın ikinci yarısında 51’de Beşiktaş kalesindeki gelişen bir karambol pozisyonunda Dibba’nın vuruşunu son anda Vida çıkardı. 60. dakikada N’Koudou kazanılan penaltıyı gole çevirirken Adana Demirspor bu gole 64. dakikada oyuna giren Assombalonga ile yanıt verdi: 1-1.

N’Koudou’nun 68. dakikada çaprazdan çektiği şut direkten döndü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 sonuçlandı."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık