Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Serdar Sarıdağ: Beşiktaş, daha fazlasını da kaybedebilirdi

Serdar Sarıdağ: Beşiktaş, daha fazlasını da kaybedebilirdi

Spor yorumcusu ve yazarı Serdar Sarıdağ, Milliyet'teki "Kayıp daha büyük olabilirdi" başlıklı köşe yazısında, Gaziantep ile berabere kalan Beşiktaş'ı değerlendirdi. Sarıdağ, aşağıdaki ifadeleri kaleme aldı:

"Maçın ilk yarısında ne geçen sezonki şampiyon Beşiktaş’tan izler vardı ne de futbol adına bizleri yerimizden zıplatacak pozisyonlar... Erol Bulut’un Gaziantep’i, top Beşiktaş’ta olduğu zaman tüm takımı topun arkasında tutmaya çalıştı. Ortaya çıkan beşli savunma görüntüsü, Beşiktaş’ın üçüncü bölge oyuncularının boş alan bulmasını engelliyordu. Uzaktan şutlarlarla bu duvarı yıkmak isteyen Beşiktaş’ta, Ghezzal’in 22. dakikadaki şutu Günay’da kaldı. Bu şut da ilk yarıda yazabileceğimiz tek dakika.

İkinci yarıya, Larin’i oyuna sokarak başlayan Sergen Yalçın, N’Koudou’yu kenara çekti. Bu değişiklik anından itibaren oyun Beşiktaş lehine gelişmeye başladı. Larin-Kenan ikilisinin arkasında Salih-Ghezzal ikilisinin savunma arkası pasları, Beşiktaş’ı ilk yarıdan daha farklı bir yere getirdi. 51. dakikada Ghezzal’in ortasında, arka direkteki Larin dokundu ama top Günay’da kaldı. 55. dakikada Rosier’in hiç bekletmeden kestiği topu, Larin ıskalamasa, o dakika tüm takım gol sevinci yaşıyor olacaktı. 66. dakikada Atiba’nın da değerlendiremediği pozisyon bir o kadar net pozisyondu.

Karşılaşmanın 71. dakikasında bir anda yere yığıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılan N’Sakala’nın bu durumu yürekleri ağızlara getirdi. Sahadaki futbolcuların gözü topta ama kulakları ambulanstan gelen ilk haberlerdeydi. 67’de Batshuayi, Gökhan ve Teixeira, Beşiktaş’ta aynı anda oyuna giren isimler oldu. Bu isimler de oyunun kaderini değiştiremedi. Üç puan kovalayan Beşiktaş aksine sahada üç puan bırakabilirdi. 90+3’te Jefferson topu ağlara atmak yerine auta gönderdi. 90+9’da Furkan’ın şutunu kurtaran Ersin ise sanki “ben birinci kaleciyim” der gibiydi. Ligin ikinci haftasında bir puan kazanan Beşiktaş, daha fazlasını da kaybedebilirdi."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık