Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Serdar Sarıdağ: Ara verilmemiş bir Beşiktaş görüntüsü sergiledi

Serdar Sarıdağ:  Ara verilmemiş bir Beşiktaş görüntüsü sergiledi

Usta yorumcu ve yazar Serdar Sarıdağ, Milliyet'teki "Kartal fişi erken çekti" başlıklı yazısında, aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"Süper Lig’e verilen aradan sonra milli takımlardan gelen yorgun oyuncular nedeniyle, ilk maçlar aslında zor geçer. Larin ve Atiba bu nedenle kadroda yer almazken, sahada olanlar ise sanki ara verilmemiş bir Beşiktaş görüntüsü sergiledi. Elbette kağıt üzerinde Beşiktaş, Yeni Malatya karşısında favoriydi lakin maçın fişinin bu kadar erken çekileceğini kimse tahmin etmiyordu.

Batshuayi’nin 7. dakikada attığı gol ve hemen akabinde N’Koudou’nun 10. dakikada farkı ikiye çıkarmasından sonra, Yeni Malatyaspor’dan bu maçı çevirmesini beklemek çok büyük hayal olurdu. Evet konuk ekip elinden geleni sahaya yansıtmaya çalıştı fakat hala Barcelona standartında olan bir Pjanic, sadece maçın değil ligin de dengelerini bozacak gibi.

İkinci yarıya da golle başlayan Batshuayi sanırım kariyerinin en ilginç golünü attı. 52. dakikada atılan bu garip gol nedeniyle Batshuayi sevinmek yerine sanki bir şaşkınlık içerisindeydi. Kaleci Abdulsamed için ise şanssız bir andı elbette. Fakat Abdulsamed, Batshuayi’nin uzatmalarda çektiği sert şutunda ise çok başarılıydı.

Maçı burada bir kenara bırakacak olursak kazanılan üç puanın yanında önemli oyuncular sakatlıkları nedeniyle kenara gelmek zorunda kaldı. Vida, N’Koudou ve Alex’in sakatlıkları Borussia Dortmund maçı öncesinde Beşiktaş’ın en önemli sıkıntıları haline geldi. Ligde 10 puana ulaşan siyah-beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi’ndeki performansı da çok merak ediliyor. Maça damga vuran isimler ise Alex Teixeira, Pjanic, Batshuayi ve Ghezzal oldu. Yani transfer Can ise sanki hocası Sergen Yalçın’ı utandırmayacak gibi."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık