Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Orhan Yıldırım: Beşiktaş’ın eli boş kaldı

Orhan Yıldırım: Beşiktaş’ın eli boş kaldı

Usta yazar Orhan Yıldırım, Beşiktaş'ın B. Dortmund'a 1-2 yenildiği maçın ardından kaleme aldığı Fanatik'teki "Kötü başlangıç" başlıklı yazısında aşağıdaki ifadeleri kullandı:

"Şampiyonlar Ligi’ne puan ile başlamak isteyen Beşiktaş’ın eli boş kaldı. Müthiş taraftar desteği altında maça hızlı başlayan Kartal, öne geçme şansı bulsa da, kaleciyi aşamadı. Her geçen dakika üstündeki baskıyı kıran Dortmund, ilk yarıda bulduğu goller ile kazanmasını bildi. Maçın İspanyol hakemi Lahoz, terslik yönetim gösterdi.

Kalite farkı

Beşiktaş, Dortmund önünde elinden geleni sahaya koymaya çalıştı. Sergen hoca, takımını hücum ve baskılı başlattı. Bu yüksek tempo ilk on beş dakika içinde etkili oldu. İlerleyen zamanda Alman ekibi, kalite farkını ortaya koymaya başladı. Kartal’ın güncel değeri ortalama 125 milyon Euro. Rabininki nerede ise beş katı. Aradaki makas bu kadar açık olunca, skor da ona göre belirleniyor. Batshuayi pozisyonunda kaleci Kobel gole izin vermedi. 20’de ise Bellingham çaprazda olmasına rağmen ağları gördü: 0-1. Bundesliga ekibi öne geçmenin rahatlığı ile iki net pozisyonda farkı artırma imkanı buldu. Devre bu skor ile bitiyor derken, 45+3’te savunmanın hatasında Haaland; boş kaleye santrası yapılmayan golü attı: 0-2.

Batshuayi kaçırınca

Beşiktaş ikinci yarıya risk alarak başladı. Erken gol bulup, umutlanmak istedi. Net pozisyon da buldu. Ancak Batshuayi bomboş olmasına rağmen topu kaleciye nişanladı. Alex ve N’Koudou’nun yokluğunda öne çıkan olmadı. Pjanic’in bireysel çabaları da yetersiz kaldı. Güçlü fiziğe sahip olan Alman ekibi, oyunu istediği gibi yönlendirip üç puanı kaptı! Pjanic’in pasında Montero’nun 90+4’te attığı şık gol, prestij olarak kaldı. Kartal, gruptaki diğer maçları beklemeye geçti."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık