Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Orhan Yıldırım: Beşiktaş Milli araya kazanarak girdi

Orhan Yıldırım: Beşiktaş Milli araya kazanarak girdi

Usta spor yazarı Orhan Yıldırım, Fanatik'teki "Teixeira’nın gölgesi yetti" başlıklı yazısında aşağıdaki ifadeleri kaleme aldı:

"Beşiktaş Milli araya kazanarak girdi. Sergen Yalçın, sürpriz yapıp Teixeira ve Batshuayi ile maça başladı. Fizik olarak tam hazır olmayan Sambacı, ilk yarıda attığı şık gol ile taraftarları selamladı. Kartal bir çok pozisyonu cömertçe harcandı. Farklı kazanılacak maç, kaçan goller ile stres yarattı. Açık futbol oynayıp puan peşinde koşan Karagümrük, bu hedefine ulaşamasa da, alkışı hak etti.

Çok klas gol

Beşiktaş maça baskılı girdi. İlk dakikadan itibaren hücumda kaldı. Önce Batshuayi boş kaleye kaçırdı. Larin net pozisyonda kaleci Viviano’ya takıldı. Karagümrük atağında Musa’nın vuruşu yan direkte patladı! Git-gellerin yaşandığı maçta Teixeira müthiş gole imza attı. Brezilyalı yıldız 30’da akıl dolu vuruş ile fileleri sarstı: 1-0. Öne geçen Kartal, farkı artırmak isterken arkada açıklar da verdi. Kartal; top ile daha fazla oynamaya başlayan rakip karşında kademe hatası yapmadı. Bu yarıda çok istekli gözüken Batshuayi yan direği geçemedi.

Ne yaptın Salih

İlk yarıda sarı kartı bulunan Salih, ikinci devrenin hemen başında gereksiz yere rakibine vurup, atıldı. Milli takıma davet edilen futbolcunun bu sorumsuzluğu büyük sıkıntı yarattı. Sergen hocanın, eksik kalan takımına yaptığı Necip hamlesi, orta alana yeterince dinamizm katmadı. Maçta dikkat çeken bir nokta da, kenar yönetimin sürekli yedek hakemin yanında olmasıydı. Özellikle Yardımcı hoca Murat Şahin. Avrupa arenasında benzer görüntü olsa, anında kendini tribünde bulur. Yersiz itirazlar, sürekli hakem ile yaşanan diyaloglardan takım zarar görmeden vazgeçilmeli. Bu görüntü anlamsız gerginlik yaratıyor!. Maçın son bölümlerinde konuk ekip hamleler yaptı. Ancak iki net pozisyona giren Kartal oldu. Önce Vida boş kaleye kaçırdı. Ardından Batshuayi günün başarılı ismi kaleci Viviano’ya takıldı."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık