Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Medya transferlerle çalkalanıyor!..

Medya transferlerle çalkalanıyor!..

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, defans hattını Uruguaylı yıldız Diego Godin'le güçlendirmeyi planlıyor. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın verdiği transfer listesinin ilk sırasında yer alan Diego

Yönetici Emre Kocadağ da 2023 yılında Cagliari ile sözleşmesi bitecek olan Godin’in Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığını söyledi.

Cagliari, Kartal’dan 2 gün süre istedi

35 yaşındaki futbolcunun kendilerine olumlu yanıt verdiğini ifade eden ve bonservis için görüşmelerin devam ettiğini belirten Kocadağ “Godin gelmek için ısrarcı. Takımı ise bonservis ücretini asgariye indirmek için 2 gün süre istedi. Biz de haber bekliyoruz. Büyük ihtimalle Godin, Beşiktaş forması giyecek” dedi.

Ekonomik kriz yaşayan İtalyan ekibinin takım maliyetini düşürmek ve sıkıntıların bir nebze hafifletmek için Godin’i göndermeye sıcak bakması transferde Kartal’ın elini güçlendiriyor.

Godin ile büyük ölçüde anlaştı.

Alex Teixeira transferinde son gelişmeler

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların uzun süredir gündeminde yer alan Alex Teixeria, taraftarın en merak ettiği isimler arasında yer alıyor.

A Spor'da konuşan yorumcu Serdar Sarıdağ, Alex Teixeria transferindeki son gelişmeleri canlı yayında açıkladı.

Beşiktaş'ın Teixera transferinde bekleyerek riski göze aldığını ifade eden Serdar Sarıdağ, "Oyuncu, 'Ben Beşiktaş'a gitmek istiyorum' derse bu transfer olur. Rakip takımlar biraz daha güçlü. Transferi konusunda ailesinin kararı da çok önemli" dedi.

Luuk de Jong yeniden gündemde

Diego Costa, Aleksandar Mitrovic, Chuba Akpom, Willian Jose ve Rondon'dan beklediği geri dönüşü alamayan Kara Kartal'da, Hollandalı golcü Luuk de Jong yeniden öne çıktı. Rondon'un ise Çin'den henüz bonservisini alamaması nedeniyle yine değerlendirmeye alındı. En iyi ihtimalle 2-3 hafta içerisinde antrenmanlara başlaması beklenen 30 yaşındaki oyuncu için "Bir süre idare ederiz" düşüncesiyle tekrar girişim sağlandı. Ancak siyah beyazlıların bu transferde çok ciddi bir rakibi var: PSV Eindhoven...

Diego Costa bekleyişi

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın çok istediği Diego Godin, Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baksa da en büyük sorun Cagliari'den aldığı senelik 4 milyon Euro'yu bulan maaş... Siyah-beyazlılar, 2023'e kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncuyu elden çıkarmak isteyen İtalyan ekibine kiralama formülünü ve bu paranın yarı yarıya ödenmesini önerirken görüşmelerin olumlu şekilde devam ettiği kaydedildi.

Anoir Fazuli: Rachid Ghezzal kimseyi aramadı

Beşiktaş 'ın transferi konusunda büyük aşama kaydettiği Rachid Ghezzal hakkında çıkan, ‘ Galatasaray ’la hâlâ görüşmelere devam ediyor’ iddialarına, menaceri Anoir Fazuli son noktayı koydu. Fazuli, FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Ghezzal’ın Galatasaray’dan bir kişiyi aradığı iddiası yalan. Çünkü Rachid bir menacer değil. Ayrıca Galatasaray, Ghezzal’den vazgeçtiği için Beşiktaş’la görüştüğümüz iddiası da doğru değil” dedi.

Beşiktaş Rosier ve Ghezzal'a imza attırıyor

Beşiktaş, Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier transferinde son viraja girdi. İki oyuncuyla da anlaşan siyah beyazlılar resmi imzaları bu hafta içinde atmayı hedefliyor. Fotomaç'tan edinilen bilgilere göre; Rachid Ghezzal ile 4 yıllık sözleşme için uzlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, Cezayirli oyuncunun bonservisi almaya çok yaklaştı. Leicester City ile 2.7 milyon euro karşılığında anlaşmaya çalışan Beşiktaş, İngiliz ekibinin yanıtını bekliyor. Siyah beyazlılar, Rosier için ise Sporting ile 4,5 milyon euro karşılığında el sıkıştı. Beşiktaş yönetimi, harcama limitlerini aşmamak için Fransız oyuncuyu zorunlu satın alma opsiyonu ile 1 yıl daha kiralamayı da gündemine aldı. Bu durumun gerçekleşmesi halinde 24 yaşındaki sağ bek 1 yıl daha kiralık olarak forma giyecek. Sezon sonu zorunlu satın alma opsiyonu geçerlilik kazanacak. Siyah-beyazlılar Ghezzal ve Rosier transferlerini bu hafta tamamlayıp, 2 oyuncuyu da İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık