Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İsmail Er yazdı!.. Beşiktaş, Kaan Ayhan transferi için gün sayıyor

İsmail Er yazdı!.. Beşiktaş, Kaan Ayhan transferi için gün sayıyor

Beşiktaş, ezeli rakibinin 2 yıldır istediği milli futbolcunun transferinde büyük aşama kaydetti. Spor Arena'dan İsmail Er'in özel haberine göre;  Beşiktaş ile Galatasaray kulüpleri transferde bir kez daha karşı karşıya geldi. Geçen sezonki şampiyonlukta büyük payları olan Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal’ı kaptırmamayı başaran siyah beyazlı yönetim, ezeli rakiplerinin 2 yıldır istediği Kaan Ayhan’ın transferinde de önemli aşama kaydetti. Beşiktaş Asbaşkanı ve Futbol Şubesi Sorumlusu Emre Kocadağ’ın ilk olarak 3 ay önce temas kurduğu ve daha sonra birkaç defa görüşme yaptığı milli futbolcudan dün olumlu yanıt geldiği belirtildi.

Sassuolo 2.5 milyon Euro’ya almıştı

Futbol kariyerine Türkiye’de devam etmek isteyen Kaan, kulübü Sassuolo’nun yöneticileriyle görüşerek ayrılmak istediğini bildirdi. Buna karşın İtalyan yöneticiler, geçen yıl 2.5 milyon Euro’ya satın aldıkları 27 yaşındaki futbolcunun bonservisi için çok yüksek bir bonservis bedeli talep etti. Emre Kocadağ bunun üzerine Sassuolo’ya ‘satın alma opsiyonlu kiralama’ teklifinde bulundu. Öneriye sıcak bakan İtalyan kulübünün 1-2 gün içinde cevap vermesi bekleniyor.

Alternatif isim Nicolas N’Koulou

Emre Kocadağ, TFF’nin yabancı oyuncu sayısında değişiklik yapması nedeniyle transferde Türk futbolculara ağırlık verdiklerini belirterek, “Teknik direktörümüz Sergen Yalçın, Kaan’ın alınmasını çok istedi, biz de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. Sassuolo’nun vereceği kararı bekleyen Beşiktaş Yönetimi’nin cevabın olumsuz olması durumunda Torino ile sözleşmesi sona eren Kamerunlu defans oyuncusu Nicolas N’Koulou ile temasa geçeceği belirtildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık