Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İlke Cancanoğlu: İyi başladı Beşiktaş

İlke Cancanoğlu: İyi başladı Beşiktaş

Süper Lig'in ilk haftasında, Çaykur Rizespor ile karşılaşan Beşiktaş'ın maçını Vodafone Park'ta takip eden İlke Cancanoğlu, Twitter hesabından hem duygularını hem de maç hakkındaki görüşlerini paylaştı. İlke Cancanoğlu, maçın başlamasını beklerken,  "Zemin harika! Çok özlemişiz." paylaşımında bulundu.

“Su akar yolunu bulur”

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Salih Uçan'ın performansını değerlendiren İlke Cancanoğlu, "Çıplak gözle Salih Uçan’ı ilk kez izleme fırsatı buluyorum. Ekrandan nasıl görünüyor bilemem ama “Su akar yolunu bulur.” hesabı; nerede bir boşluk varsa oraya hareketleniyor, nerede bir pas kanalı varsa orayı kapatıyor. İlk yarı özelinde çok çok iyi performans." ifadelerini kullandı.

"Oyun iştahını ilk maçtan sahaya koymak manevi açıdan değerli"

Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u 3-0 yendği maçın ardından yorumlarda bulunan İlke Cancanoğlu, "Dikkatimde en çok olan konu: Oyun iştahıydı. Beşiktaş geçtiğimiz sezonki oyun iştahıyla oynamaya devam ediyor, bu teknik-taktikten daha önemli. Teknik konular bir şekilde gelişerek iyileşir ancak oyun iştahını ilk maçtan sahaya koymak manevi açıdan değerli. İyi başladı Beşiktaş." dedi.

Basın toplantısında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a soru yönelten İlke Cancanoğlu, Sergen Hoca'nın verdiği cevabı şu şekilde aktardı:

"Hocaya, Salih Uçan'ın bu maçtaki iki ceza sahası arasındaki (box to box) rolünü ve performansını sordum.

Salih Uçan'ın bu rolüyle alakalı istatistikleri:

Pas yüzde: 83
Rakip ceza sahasında topla buluşma: 5
Pas arası: 2
Sahipsiz top kazanma: 3"

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık