Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Güntekin Onay: Beşiktaş, gücü konusunda net fikirler verdi

Güntekin Onay: Beşiktaş, gücü konusunda net fikirler verdi

Spor yorumcusu ve yazarı Güntekin Onay, Spor Arena'daki "Beşiktaş gücünü gösterdi" başlıklı köşe yazısında, aşağıdaki ifadeleri kaleme aldı:

"Beşiktaş, karşılaşmaya son derece iştahlı, baskılı ve tempolu başladı. Siyah beyazlılar 45 dakikanın her anında sahanın her bölgesinde Karagümrük karşısında önce fiziksel sonra da teknik olarak büyük üstünlük kurdu.

Israrla geriden oyun kurmak isteyen konuk ekibi yoğun pres ile çıkartmayan Beşiktaş, Batshuayi ve Larin ile net fırsatlar da yakaladı. Aradığı golü Alex Teixeira’nın klas ayak içi plasesiyle bulan siyah beyazlılar, devrenin sonunda Batshuayi ile direğe takıldı.

Merakla ve heyecanla beklenen iki yeni transfer de kalitelerini sahaya yansıttılar. Batshuayi çok hareketli, çabuk ve fırsatçı. Alex ise ligimizin üstünde bir kaliteye sahip. Brezilyalı yıldız dünkü gibi daha çok gol izletir bizlere.

SALiH ATILINCA ROLLER DEĞiŞTi

İkinci yarının başında Salih’in atılmasıyla Beşiktaş 10 kişi kalınca oyunda roller değişti. Daha çok skoru koruma duygusuyla oynayan siyah beyazlılar, Vida ve Batshuayi ile yakaladığı net pozisyonları gole çeviremeyince maçı koparma şansını da tepmiş oldu.

Son dakikalar siyah beyazlılar açısından sıkıntılı geçse de 50 dakika 1 kişi eksik oynayıp 3 puan almak çok değerli.

Beşiktaş henüz gol yemedi ve hücumda problem çözecek çok sayıda oyuncusu var.

Dünkü maçın ilk yarısı siyah beyazlıların gücü konusunda net fikirler verdi.

Karagümrük ise gerek 11’e 11 gerekse de 11’e 10 oynanan bölümlerde beklentilerin çok altında bir futbol sergiledi."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık