Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Gazeteci İsmail Baştuğ'dan nostaljik paylaşımlar!

Gazeteci İsmail Baştuğ'dan nostaljik paylaşımlar!

Beşiktaş Medya Grup Başkanı Gazeteci İsmail Baştuğ spor yazarlığı yaptığı ilk yılları fotoğraflarla Twitter'dan paylaştı. 
1980'li yılların başında Hürriyet Gazetesi İstihbarat Servisinden, Günaydın Gazetesi Spor Servisine transfer olan gazeteci İsmail Baştuğ o yıllarda birçok önemli röportaja ve habere imza atmıştı.

SPOR YAZARLIĞI DÖNEMLERİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Şen, Sarı Lacivertli takımın kaptanı ve efsane golcüsü Selçuk Yula, Galatasaray çalıştırıcısı Mustafa Denizli, sarı kırmızılıların kaptanı Cüneyt Tanman ile söyleşileri spor camiasına damga vurmuştu.
Baştuğ konu hakkında, o zamanlar tüm takımları izlerdik. Şimdiki gibi bir takımın muhabiri değildik. Beşiktaş'ı Şeref Stadı'ndaki antrenmanlarınada Galatasaray'ın Folorya'daki antremanınada, Fenerbahçe'nin Dereağzı'ndaki antrenmanınada giderdik. Bu da bize daha geniş bir görüş acısı ve daha geniş bir çevre kazandırırdı' dedi. İşte o dönemden bazı fotoğraflar...


Gazeteci İsmail Baştuğ ayrıca  önümüzdeki bir kaç yıl içinde bayrağı gençlere vereceğini bu nedenle nostalji paylaşımları yaptığını, gazetecilik geçmişini tarihe not düşmek acısından gençlerle paylaştığını da sözlerine ekledi. Hürriyet, Milliyet ve

EKONOMİ YAZARLIĞI DÖNEMLERİ

İsmail Baştuğ ayrıca;
Sabah İşte insan ve yaşam eklerindeki ekonomi sayfalarında yaptığı röportajları da gençlere yol göstermesi açısından yakın zamanda paylaşacağını duyurdu. Gazeteci Baştuğ 10 yıl boyunca yaptığı söyleşileri bir kitapta toplamıştı.



İSTİHBARAT DÖNEMLERİ

Baştuğ'un Hürriyet Gazetesi'nde aldığı ödüllerde paylaşıldığında kamuoyunda oldukça ses getirmişti!.. İşte o 1980'li yılların başındaki haber ödüllerinden bazıları... 

 

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık