Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fatih Doğan açıkladı: Beşiktaş daha büyük bir golcünün peşinde

Fatih Doğan açıkladı: Beşiktaş daha büyük bir golcünün peşinde

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Ghezzal ve Teixeira transferlerini bitiren Beşiktaş golcü transferine odaklandı. Edinilen bilgilere göre; Sabah Spor yazarı Fatih Doğan, bir stoper ve bir de forvet için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'la ilgili çarpıcı transfer bilgileri verdi.

İŞTE FATİH DOĞAN'IN AÇIKLAMALARI...

"Beşiktaş kadroyu çok bozmadığı için geçen sezon başı yaşadığı handikapları yaşamaz ama yüzde 55-60 oranında hazır olduğunu düşünüyorum. Daha önce bana sorduğunuz 'Beşiktaş transferde gecikiyor mu?' sorusuna 'Mevcut şartlarda hayır. Paniğe gerek yok.' demiştim.

Bu süreçe Beşiktaş, takımı çifte şampiyonluğa götüren en önemli yıldızlardan ikisi Rosier ve Ghezzal ile anlaştığı gibi Kenan Karaman, Salih Uçan ve Mehmet Topal gibi bonservisi elinde olan kaliteli oynamaya hazır yerli oyuncuları kadrosuna kattı.

Beşiktaş'ın en flaş transferi kesinlikle Alex Teixeira! Brezilyalı oyuncu hem 10 nuamra hem forvet oynayabiliyor.

Godin'den vazgeçilmedi, Cagliari ile anlaşıldı oyuncu bekleniyor.

Francisco Montero da yeniden Beşiktaş'ta oynamak istiyor, kiralık olarak gelmek istediğini yönetime iletti.

Forvette ise De Jong ve Diego Costa, Beşiktaş'ın listesinin ilk iki sırasındaki isimler ancak yaptığım araştırmalara göre Beşiktaş daha büyük bir golcünün peşinde! Bu ikisinin dışında çok gizli bir şekilde bu transfer için pozisyon alındığı fikri bende oluştu.

Bu yıldız transferi gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bilmiyorum ama Beşiktaş'ın iyi bir golcüye ihtiyacı var. Yönetim ve teknik kadronun aksine ben N'Sakala'nın gönderilip yerine Şampiyonlar Ligi seviyesinde sol bek alınmasını ve kaleci Mert Günok'un kadroya dahil edilmesinin Beşiktaş'a güç katacağına inanıyorum. 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık