Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bilal Meşe: Sergen Yalçın, bu kadroyla Kartal’ı uçurur

Bilal Meşe: Sergen Yalçın, bu kadroyla Kartal’ı uçurur

Usta spor yazarı Bilal Meşe, Milliyet'teki "Sergen hoca bu takımı uçurur, merak etmeyin!" başlıklı yazısında aşağıdaki ifadeleri kullandı:

"Valla, şu sıralarda sokaktaki futbolseverler arasında Beşiktaş bir numaraya yükseldi, herkes Kartal’ı konuşuyor.
Eee nasıl konuşulmasın, neredeyse bir takıma eşit dış transfer gerçekleştirildi... Öyle haybeden oyuncular değil, birçoğu dünya yıldızı... Sayalım mı? Ghezzal, Umut Meraş, Mert Günok, Montero, Batshuayi, Salih, Kenan, Mehmet Topal, Pjanic, Rosier, Teixeira ve Can Bozdoğan....
Batshuayi, Teixeira ve Pjanic dünya yıldızı isimler. Rosier ve Ghezzal’ın da onlar aşağı kalır yanı yok. Yerliler de bizim yıldızlarımız, hepsi de nokta atışı transferlerdir... Bu kadro iç ve dış hatlara yeter. Demem o ki geçen sezon o kısıtlı kadroyla iki kupaya imzasını atan Sergen Yalçın, bu kadroyla Kartal’ı uçurur, merak etmeyin, uçurur.
Kaldı ki Sergen hocanın mazeretlere sığınmadığını geçtiğimiz sezon gördük. Forvetsiz çıktı son maçlara, şikayet anlamında bir kelime duydunuz mu? Yoooo... Forvetsiz şampiyon olacağını söylemedi mi, söyledi. Oldu mu, oldu...
Başkan Ahmet Nur Çebi’ye de helal olsun, muhteşem bir transfer politikası uyguladı, sağ gösterdi, sol vurdu, ön yargıları sildi, süpürdü! Artık top Sergen Yalçın ve ekibinde... Transferler muazzam, bakalım bu kalitenin sahaya yansımaları nasıl olacak, herkes gibi ben de merak ediyorum. Yılmaz Vural, Kartal’la ilgili bir yorumunda, “Beşiktaş şu an ligin çok üstünde bir kadroya sahip” dedi. NOKTA!"

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık