Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Bilal Meşe: Başkan Çebi’yi rahat bırakın

Bilal Meşe: Başkan Çebi’yi rahat bırakın

Spor yazarı Bilal Meşe, Milliyet'teki köşe yazısında "Başkan Çebi’yi rahat bırakın" dedi. Bilal Meşe, yazısında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

Başkan Çebi’yi rahat bırakın

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, şu sıralarda dertli mi, dertli! Hani ‘bir dokun, bin ah işit’ misali... Kartal’ın tüm yükü onun üzerinde... Hem ekonomiyi düşünüyor hem transferi hem de Evliya Çelebi gibi, derneklerin şampiyonluk kutlamalarına katılıyor. Ne gecesi var ne gündüzü! Özellikle kutlamalarda, transfer konusundaki soruları yanıtlamaktan bitap düştü başkan!
Biliyorum, Beşiktaş sevdalılarının en çok merak ettiği konu Rosier ve Ghezzal olayı. Gelişmeleri bilen bir kişi olarak, Başkan Çebi, bu iki oyuncuyla ilgili müthiş efor harcıyor. Rosier’in duruşu belli... Kartal duruşu... Ghezzal da Kartal’ı bırakmak istemiyor. Malum kiralıklar, kulüpleri de para kazanmanın derdinde!
Başkan Çebi’nin transfer politikası ortada... Bundan da bir milim taviz vermesi söz konusu olamaz, olmamalıdır. Nedeni de gayet açık; takım içindeki parasal balansı tutturmak. Diğer yanda da hocanın istediği transferleri gerçekleştireceksiniz. Kolay mı arkadaş?
Bunun içindir ki, başkana baskı yapmayın, rahat bırakın, hata yapmaya zorlamayın emi Beşiktaş sevdalıları!

Scout ekibi ne iş yapar?

Beşiktaş, Rosier ve Ghezzal ile prensipte el sıkıştı, iş imzaya kaldı.
Ama Galatasaray belli ki bu işin peşini bırakmaya hiç niyeti yok!
Çünkü, sürekli fiyat yükseltiyor.
Eee, bir de kaleci Mert Günok olayı... Aslan ona da kement attı!
Ne var ki, bu gelişmelerin kişisel olarak iki takıma da ekonomik olarak darbe vuracağı kesin. Bakalım bu yarışı kim önde bitirecek?
Her takımın scout (yetenek avcısı) ekipleri var değil mi? Gelecek vadettiği düşünülen sporcuları gözlemleyerek mevcut yeteneklerini ve potansiyellerini tespit eden uzman kişiler denir.
Kartal’ın scout ekibi bence çok başarılı işlere imza atıyorlar, kutlarım. Bu ekibin başına Ulvi Güveneroğlu (Baba Ulvi) getirildi. Çok doğru bir karar bence...
Kartal’ın scout ekibi çalışıyor, buluyor, bir bakmışsınız ki birileri çıkıp, hoppp hazıra konmak istiyor! Peki, sizin scout ekibiniz ne iş yapar arkadaş?

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık