Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş, Umut Meraş ile anlaşmaya vardı

Beşiktaş, Umut Meraş ile anlaşmaya vardı

Bu sezon üç kulvarda birden mücadele edecek olan, N’Sakala’nın da rahatsızlığı nedeniyle sol bekte iyi bir alternatif isteyen Beşiktaş Umut Meraş’la söz kesti. Siyah beyazlı yönetim oyuncunun kulübü Le Havre ile pazarlıkları sürdürüyor.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Fabrice N’Sakala’nın Gaziantep FK maçında rahatsızlanmasının ardından sol bek için bir alternatif alınmasını isteyen teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda harekete geçen Beşiktaş Yönetimi, Le Havre’dan Umut Meraş ile anlaşmaya vardı.

BAŞKAN DA GÖRÜŞTÜ

Yalçın’ın isteği üzerine Meraş ile temasa geçen Başkan Ahmet Nur Çebi ve Beşiktaş Futbol AŞ Genel Müdürü Ceyhun Kazancı kısa zamanda büyük ilerleme kat etti. Kazancı, milli futbolcu ile el sıkışırken sıra kulübü Le Havre’ı ikna etmeye geldi.

TRABZON DA İSTEDİ

Daha önce Trabzonspor ile de masaya oturan ve 1 yıllık sözleşmesi kalan Umut için 1.4 milyon Euro isteyen Fransa 2. Ligi ekibi Le Havre ile pazarlık devam ediyor. Siyah beyazlı yönetim birkaç gün içinde futbolcunun bonservis konusunu da halletmeyi ve resmi imzaları atmayı bekliyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık