Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Medya Grup'tan sürpriz karar!

Beşiktaş Medya Grup'tan sürpriz karar!

Yeni yıla hızlı giriş yapan Beşiktaş Medya Grup, mevcut yayınlarına yeni bir haber sitesi ile radyo ve web tv ekledi, böylelikle 7/24 kesintisiz yayına başladı. Bu atılım Beşiktaşlılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ekonomik krizin yaşandığı bir dönemde yazılı basının şartlarının çok ağır olduğunu, ancak 20 yılı aşkın zamandır Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlı'nın ilk ve tek gazetesi olan Gazete Beşiktaş'ın her ay düzenli olarak çıktığına işaret eden, Beşiktaş Medya Grup Başkanı İsmail Baştuğ, önemli olan her şarta ayak uydurmak, teslim olmamak, zorluğun üstesinden gelmek ve daha da güçlenerek çıkmaktır. Bu konuda da destek veren ve inanan dostlara da teşekkür ediyorum. Artık bu yayınlar sadece bizim değil tüm Beşiktaşlılarındır!.. Önümüzde zorlu bir süreç var!.. Bize inananları yalnız bırakmayız, yayın hayatımız sürdükçe güç ve fikir birliği yaparız, destekleriz, bunu da açıkça deklare ederiz' dedi.



Gazeteci İsmail Baştuğ konu hakkında bir açıklama yaparak; 'Aldığımız karar biraz sürpriz sayılabilir. Yayınların devamlılığının yanı sıra yayınları arttırmak radikal bir karar. Teknoloji ve ekip getiren bir çalışma... Aralık ayında başladığımız yoğun çalışmayı Ocak ayı itibariyla tamamen bitirdik. Tecrübeli gazetecilere, genç ve dinamik insanlar da katıldı. İşinde ehli, donanımlı, enerjik bir ekip ortaya çıktı. Kısa sürede de çalışmaların meyvesini almaya başladık. Geri dönüşümler ve istatislik rakamlar beklediğimizden çok daha iyi... Siz de yakında farkı hissedeceksiniz!.. Zaten bu bizim işimiz!.. En önemlisi de Beşiktaş artık tam anlamıyla kesintisiz 7/24 yayın yapan dört dörtlük bir medya organına kavuştu' şeklinde konuştu.



Baştuğ daha sonra şunları söyledi:
'20 yılı aşkın zamandır rakipsiz ilk ve tek olarak yayın yapıyoruz. İlçeler arasında uzak ara Beşiktaş'ın adına yakışır biçimde Lider konumundayız!..  Dünyanın her yerinden takip edilmekteyiz. Bunun bilincinde, Beşiktaş başta olmak üzere ülke gündemini yayınlarımızla kamuoyuna aktmaktayız.
Gelen talepleri değerlendirerek, spor ağırlıklı ve gündem haberleri de veren, bünyesinde radyo, tv de bulunduran beşiktaş.com.tr adlı platformumuza gazetebesiktas.com.tr adı ile kent, siyaset ağırlıklı bir de başka haber sitesi daha ekledik. Bu site Türkiye'nin en eski haber sitesi olup 2000 yılından bu yana ülkede ve özellikle de Beşiktaş'ta yaşananları arşivinde tutmaktadır. Küllerinden yeniden doğmuştur.Güncel haberlerin yanısıra, arşiv ve eski haberlere de güvenle tıklayıp okuyabilir ve gerçekleri tüm çıplaklığıyla inceleyebilirsiniz. Güvenle diyorum, çünkü,tüm yayınlarımız, basın kartı sahibi gazeteciler tarafından yayınlamaktadır ve biz bu konuya çok önem veriyoruz.'



Beşiktaş Medya Grup Başkanı İsmail Baştuğ şöyle devam etti:
'Beşiktaş adı bir marka. Semtin adı olmasıyla birlikte güzide bir kulüple de özdeş!.. Bunun sorumluluğunu taşıyoruz ve ulusal anlamda haberlere yer veriyoruz. Özel haberlerin yanısıra, tüm ulusal medya gazete sayfaları, spor yazarları ve güncel köşe yazıları'da sitelerimizde yayınlanmaktadır. Radyo Beşiktaş ve Beşiktaş Web TV adı altında internet ortamında kesintisiz yayın yapmaya başladığından bu yana, kısa sürede sosyal medya hesaplarımız 250.000'li rakamlara ulaştı.
Öte yandan, demokrasinin yerleşmesi, fikir hürriyetinin sağlanabilmesi ve yazım hayatının gelişmesi için, yazılı basının kesinlikle yaşaması gerekiyor. Türkiyede yazılı basın bitiyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Ankara ve İstanbul Basın Yayın İl Müdürlüğüne akredite olan, yani düzenli çıkan parmakla sayılacak gazete kaldı. Geçenlerde yetkililerle konuştum. İstanbul'da toplasan 10 adet bu türde yasal gazete kalmış. Beşiktaş'ta ise bir tek siz varsınız denildi!.. Bu durum beni hem hüzünlendirdi hem de mutlu etti. Sorumluluğumuz daha da arttı... Arkadan genç ve tecrübeli bir ekip geliyor. Beşiktaş'a hizmet etmeye ve katkı vermeye devam edeceğiz. Bu nedenle telefonlarımız ve iletişim kanallarımız herkese 24 saat açık...' dedi.

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık