Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Medya Grup yeni sezona bomba gibi giriyor! 250.000'i zorluyoruz!

Beşiktaş Medya Grup yeni sezona bomba gibi giriyor! 250.000'i zorluyoruz!

Maçların başlaması ile birlikte Beşiktaş Medya Grup'ta yeni uygulamalarla yeni sezona giriyor. Beşiktaş Medya Grup Başkanı Gazeteci İsmail Baştuğ yaptığı açıklamada; 'Her yeni sezonda bizden yeni uygulamalar beklenir. Geçen sezonlar Gazete, Haber Sitesi, Radyo ve TV'den oluşan dev bir platform kurmuştuk. Bu sezonda sosyal medyaya ağırlık vererek 250.000 rakamını zorlayacağız. Şu anda Twitter'da 77.000'i aştık. Facebook'ta ise 150.000'i geçtik. Toplamda 250.000'e yaklaştık. İlk hedefimiz 250.000 rakamını yakalamak ve takipçi sayımızı daha da arttırmak. Bu bize daha çok haberi duyurma imkanı veriyor. Bizim derdimiz etkileşim algı ve diğer konuların dışında. Zaten hiç bir haber sitesinin sosyal medyada etkileşimi öyle sayısal çok değildir ama sayfaya giriş ve okuma sayıları yüksektir. Önemli ve zahmetli olanda budur. Biz bir haberi yayınlarken, o haberi topluyoruz, görsellerini ortaya çıkarıyoruz, araştırıyoruz haber haline getiriyoruz. Üç satırla yalan yanlış sosyal medyacılık yapmıyoruz. Yayınlanan haberleri duyurabilmek ve okutabilmek derdindeyiz. Haber sitemize gelen okuyucu dinleyici ve seyirci bizi ilgilendiren. Gazetecinin de hedefi bu olmalıdır. Sayfalardaki ziyaretçi sayımızda bunu gerçekleştirdiğimizi gösteriyor. Direk girişlerin yanı sıra sosyal medya hesaplarımızla da bunu destekliyoruz. Onbinden aşağı haber sayfalarına giriş yok. 500.000'i geçen sayfalarımız bulunmakta... Örneğin Google tespitlerine göre 99 ülkeden aynı anda Radyo yayınlarına girilmiş tek medya platformuyuz.' dedi.

İŞ BİLMEZ ÇOK KÖTÜ BİR YÖNETİM VE REZİL BİR İLETİŞİM VAR

Gazeteci İsmail Baştuğ yeni sezonda da yeni uygulamaların olacağını belirterek: 'Daha önce de yaptığımız ama kısıtlı sayıda yaymış olduğumuz Whatsaap uygulamasını yoğun biçimde devreye sokmayı planlıyoruz. Bunun görüşmelerini yaptık, ancak konudan uzak basından bir haber yetkililerin duyarsız tutumları nedeniyle bu işi de biz kendi imkanlarımızla gerçekleştirme kararı aldık. Çünkü gazetecilik ve iletişimden anlamayan kurum ve kuruluşlarla yol yürümek uzun soluklu çalışmalar yapmak zor ve yorucu... Öncelikle haber sitelerimizin sayısını arttırıyoruz. Spor ağırlıklı www.besiktas.com.tr nin yanında 2 haber sitesi daha geliyor. Bunlar siyasi ağırlıklı olacak. Haberler sosyal medya dışında siyaset kent spor ve medya dünyasındaki üst düzey yöneticilerden oluşturacağımız Whatsapp gruplarından yapılan her haberi göndermeye başlıyoruz. Bu rakamı ilk etapta 3.000 ardından 5.000 kişi olarak tespit ettik. Sosyal medya duyurularını kaçıranlar direk bire bir haberlerden bilgi sahibi olacak.' dedi.

BEŞİKTAŞ'IN EN DEĞERLİ MARKASI

İsmail Baştuğ, haber siteleri ve bu Whatsapp gruplarının organizasyonu için yeni bir ekip kurulması gerektiğinin de altını çizdi ve tüm duyarsızlıklara rağmen genç ve dinamik bir ekiple çalışmalara başlandığını belirtti. Bunun öneminin yaklaşan seçimler öncesi anlaşılacağını kaydetti.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık