Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

21 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Medya Grup arşivleri açtı! İşte en çok okunanlar. İşte Gerçekler. İşte belgeler. İşte o isimler.

Beşiktaş Medya Grup arşivleri açtı! İşte en çok okunanlar. İşte Gerçekler. İşte belgeler. İşte o isimler.

Kamu adına görev yapan Beşiktaş Medya Grup yepyeni bir habercilik başarısına daha imza attı!.. Bu güne kadar en çok okunan haberleri, derleyip, toparlıyarak, kamuoyu ile tüm çıplaklığıyla paylaşıyor. Amacımız bu güne kadar temiz toplum adına savaş verdiğimiz veya desteklediğimiz kişi ve kurumların zarar görmemesi, geçmişi bilerek, bugün veya gelecekte yanlış adımlar atmamasıdır. Sorunlar yaşamamak ve birlikte yol yürümek için bu haberlere dikkat edilmesi gerekmektedir. Her türlü rezil olaylara adı karışan isimlerin tekrar meclise girmek için çalışma yaptıkları, bazılarının da yakınlarını meclise sokmak istediklerini tespit ettik.  Bunlara özellikle dikkat edileceğine inanıyor ve takip ediyoruz. Sonuçta 25 yılın ardından, başta Beşiktaş olmak üzere, İstanbul ve Ülkeyi yönetecak olan kişilerle beş yıl daha birlikteyiz!!!

CHP adına Rıza Akpolat'ın adaylığı hayırlı olsun. Her zaman kendisini destekledik. Yolu da açık olsun!.. Meclis içinde aday kadrosu oluştururken, titizlikle hareket edeceğine ve adlarını açıkladığımız şaibeli isimlerle uzantılarına bu dönem, hal ne olursa olsun (!) hiç birine görev vermeyeceğine inanıyoruz.

İŞTE BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP

Konu hakkında Beşiktaş Medya Grup haber başlıkları ve o isimleri açıkalamadan önce; yayınlarla ilgili şu geniş bilgileri verdi:;
Yapılan araştırmada Google kaynaklarına göre, Beşiktaş Medya Grup'a ait haber sitesi besiktas.com.tr adresine Türkiye, İstanbul ve Beşiktaş ile birlikte, hiçbir haber sitesinde görülmemiş bir şekilde tam 99 ayrı ülkeden aynı anda ziyaretçi geldiği raporlarla tescillendi.
Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Norveç, Almanya, Japonya, Hindistan, Hollanda, Azerbeycan, Birleşik Krallık, Rusya, Fransa, İran, Çin, Avusturya, Türkmenistan, Malezya, Ukrayna, Kıbrıs, Belçika, Brezilya, Tayland, Endonezya, İsviçre, İspanya, İtalya, Letonya, Suudi Arabistan, Bulgaristan, Avustralya, Kanada, Yunanistan, İsveç, Hong Kong, Tayvan, Danimarka, İrlanda, Makedonya, Meksika, Filipinler, Cezayir, İsrail, Polonya, Gürcistan, Irak, Mısır, Macaristan, Romanya, Vietnam, Yemen, Güney Kore, Portekiz, Singapur, Özbekistan, Bosna Hersek, Şili, Kırgızistan, Finlandiya, Hırvatistan, Kazakistan, Umman, Belarus, Çek, Kuveyt, Fas, Yeni Zelanda, Peru, Katar, Suriye, Nijerya, Sırbistan, Nijerya, Sırbistan, Slovakya, Ermenistan, Angora, Gana, Ürdün, Tunus, Uganda, Zambiya, Arnavutluk, Arjantin, Aruba, Bahreyn, Bolivya, Kongo, Kinşasa, Kolombiya, Estonya, Kenya, Sri Lanka, Litvanya, Karadağ, Mauritius, Paraguay, Somali, Tacikistan, St Vincent ve Grenadinler, Venezuela.

ismail baştuğ google rekor

EN ÇOK OKUNAN HABERLER... İŞTE BEŞİKTAŞ GERÇEKLERİ!..

Diğer yandan yayınlanan haberlerde yüzbinlerce kişiye ulaşıyor. Google analitik raporları ve Beşiktaş Medya Grup ölçümlemelerine göre en çok okunan haberler tek tek tespit edildi. Bu haber ve yorumlara dünyanın her yerinden on binlerce giriş yapıldığı açıklandı. Beşiktaş'ın hafızası niteliğinde olan ve Beşiktaş'ta yaşananları ilerideki nesillere taşımayı hedefleyen bu basın yayın çalışması büyük ilgi gördü.

BEŞİKTAŞLILAR İSTEDİ, BİZ DE ARŞİVLERİ AÇTIK!.. 

Tarihe not düşmek adına bir süre önce arşivleri açan Beşiktaş Medya Grup şimdi de kuruluşundan bu yana okurları ile en çok okunan haber ve yorumları site linkleri vererek paylaşıyor. Google analitik raporları ve Beşiktaş Medya Grup ölçümlemelerine göre en çok okunan haberler tek tek tespit edildi. Bu haber ve yorumlara dünyanın her yerinden on binlerce giriş yapıldığı açıklandı. Beşiktaş'ın hafızası niteliğinde olan ve Beşiktaş'ta yaşananları ilerideki nesillere taşımayı hedefleyen bu basın yayın çalışması büyük ilgi gördü.

DÜNYANIN HER YERİNDEN REKOR HİT, GOOGLE ONAYLI REKOR!.. 

Bu arada haber ve yorumlar dışında sitelerimizin ve radyo programlarımızın da 100.000 üzerinde hit alarak, Google onaylı rekor kırdığı açıklandı. Radyo Beşiktaş yayınlarına, Google ölçümlerinde tam 99 ülkeden giriş yapıldı ve aynı anda binlerce kişi programları dinledi. Bu dalda da rekor kırıldı.

20 YILI AŞKIN ZAMANDIR ARALIKSIZ YAYINDAYIZ!.. MİLYONLARA ULAŞIYORUZ!..

Tüm haberler içinde kent haberleri, belediye haberleri, polis adliye haberleri ve ulusal ve yerel siyaset haberleri en çok ilgi çekenlerin başında geldi.
Ulusal anlamda ise, siyasi partilerin genel başkanları dahil tüm siyasetçiler, özel ve kamu kuruluşları, spor adamları, iş dünyası, kültür sanat camiası ve de sade vatandaşa kadar herkes haberleri internet sitelerimizden, ayrıca 250.000 hit alan sosyal medya hesaplarımızdan takip ediyor.

GERÇEKLERİ VE DOĞRULARI BELGELERİ İLE YAZIYORUZ!..

Diğer yandan daha önceki dönemde yaşanan istenmeyen olaylar, Beşiktaş Belediyesi'nin haberleri ve de yolsuzluk iddaları en çok okunanlar arasındaydı. Özellikle görevden almalar, yolsuzluk iddiaları, iş takipleri, algı oyunları, zimmet belgelerinin açıklanması, belediyenin yanısıra Beltaş'ta yaşananlar ve müfettişlerin kontrolleri ile yazılan sayıştay raporları ve de ortaya çıkan olaylar, sadece Beşiktaş'ta değil, Türkiye'nin birçok bölgesine de damga vuran haberler oldu ve kirli siyaset en çok okunanların başında geldi.

İŞİMİZ SADECE GAZETECİLİK!.. HABER VE YAZARLARA BÜYÜK İLGİ!..

Bir raporlama da yazarlar için yapıldı. En çok okunan yazarlardan İsmail Baştuğ'un yazıları birinci sıraya oturdu. Katkı veren Can Ataklı, Mehmet Faraç, Turgay Olcayto, Demirhan Hararlı, Zafer Arapkirli gibi usta yazar ve gazetecilerin yazıları yine en çok okunan yazıların başında geldi. Spor Yazarlarından Hürriyet Gazetesinden İsmail Er, Milliyet Gazetesinden Serdar Sarıdağ ve ulusal basının önde gelen isimlerinden Ergin İnan, Orhan Yıldırım, Erdem Ulus yazıları da en çok okunanlar arasında başı çekti...

SOSYAL MEDYADA DA REKOR!.. GAZETE RADYO VE TV YAYINLARI KESİNTİSİZ SÜRÜYOR!..

Beşiktaş Medya Grup sosyal medya hesapları ile bir haberin toplam 250.000 kişiye ulaşırken, gazete, radyo ve tv'nin sosyal medya hesaplarıyla bu sayının katlandığı açıklandı.

RAKİPSİZ İLK VE TEK!.. ULUSAL VE YEREL 2 HABER SİTEMİZİ YÜZBİNLER TAKİP EDİYOR!..

Google analitik raporlama ve Beşiktaş Medya Grup ölçümlemelerine göre, www.gazetebesiktas.com.tr ve www.besiktas.com.tr haber sitelerine giriş yaparak, en çok okunan haber ve yorumlar sıralandı.

*** 
KAMUOYUNA DUYURU:
MECLİSE DİKKAT, ŞAİBELİ ADAYLAR VE UZANTILARINI ADAYLAŞTIRMAYIN, BU DÖNEM TÜM BİLİNDİK İSİMLERİN TORPİL VE BASKILARINA RAĞMEN KÖKTEN TEMİZLEYİN!..

Beşiktaş'ta son 15 yıl içinde neler oldu, olaylar, isimler, belgeler ve en çok okunan haberleri Beşiktaş'ı yöneten ve yönetecek siyasilere ışık tutmak için yayınlıyoruz. Kamu adına görev yapan gazeteciler olarak, sizlere gerçekleri belgeler halinde sunuyoruz. Adları geçenlerin ve uzantılarının Beşiktaş'ı temsil edemeyeceğini ve görev verilmemesi gerektiğini üstüne basa basa söylüyor, uyarıyoruz. Aksi taktirde olacakların sorumluluğunun sizlere ait olacağını ve zarar göreceğinizi açıklıyoruz.
Gelin hep birlikte Beşiktaş'ta temiz bir sayfa açalım. Kiri pası tozu bu dönem kökten temizleyelim. Bu konuda da sizlere en büyük desteği her zaman olduğu gibi yine Beşiktaş Medya Grup verecektir. Beşiktaş Medya Grup duyurusuna temiz siyaset, temiz toplum, temiz Beşiktaş adına özen gösterileceğine eminiz. Beşiktaş Belediyesi meclisine yaptıkları ortada iken halen utanmadan aday adayı olmuş bulunan adı geçen şaibeli isimler ve uzantılarından tek kişiyi bile bilinen bazı baskılara rağmen, Rıza Akpolat tarafından irade gösterilip, adaylaştırmayacağına inanıyoruz. Yoksa büyük sorun çıkar!.. Sonuçta 5 yıl birlikteydik. 5 yıl daha birlikte olacağız.

***
İŞTE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BEŞİKTAŞ GERÇEKLERİ, İŞTE O TARTIŞILAN İSİMLER...
İŞTE EN ÇOK OKUNANLAR ARASINDAKİ İBRET BELGESİ ARŞİVE GEÇEN HABERLER, İÇERİKLER, GÜNDEM YARATAN BELGELİ HABERLER VE GÖRSELLER...
HERKESİ UYARMAK VE TEMİZ SİYASET ADINA DERLEDİK!!!

GERÇEKLERİ VE DOĞRULARI YAZDIK BELEDİYE BAŞKANI MUHTARI VE DANIŞMANINI KIŞKIRTTI MI?..
BELEŞ GEZİLERİ  VE GERÇEKLERİ YAZINCA NELER OLDU?..  RÜŞVET İDDİASI OLAN İLÇE BAŞKANI EŞİ GÖREVDEN ALINAN HANGİ KADIN MUHTAR GAZETECİLERE KÜFÜR ETTİ... ÇİRKİN PAYLAŞIMLAR YAPTI?..

Gedik Ailesi

UTANMADAN BELEDİYEDE GÖREVE DEVAM!.. HEMDE ÇİFTER MAAŞLA...
CHP'DE KARA LEKE!.. RÜŞVET TAPELERİNE HANGİ İLÇE BAŞKANI YAKALANDI, NEDEN GÖREVDEN ALINDI?.. İŞBİRLİKÇİLERİ KİM?..  LİSTE SAHTEKARLIĞI YAPTI MI?.. HANGİ HABERLERİ GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!..
 

CHP ESKİ İLÇE BAŞKANI UĞUR GEDİK GENEL BAŞKANINI ADETA HIRSIZLIKLA İTHAM EDEN BİR KİTAP YAZDI MI, NEDEN YAZDI?.. BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ CHP İLÇE YÖNETİCİLERİ EL BİRLİĞİ İLE NELER YAPMIŞLAR?. HAZİNEDARIN YILLARDIR BAŞ DANIŞMANIYKEN NEDEN AYRI DÜŞTÜLER. GAZETECİLER SEÇİM ÖNCESİ LİSTE SAHTEKARLIĞINI NASIL KALEME ALDI?.. KİMLERİN BAHŞİŞ ALDIĞINI YAZDILAR?.. PARTİDEN NİÇİN ATILDILAR?... TÜM BU OLUP BİTENLERE RAĞMEN HER DÖNEM NASIL MECLİSE ADAMLARINI VE UZANTILARINI, BELEDİYEDE VE BELTAŞ'TA  İŞE AKRABALARINI SOKABİLİYORLAR?...

> BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLATI TACİZLİKLE SUÇLAYAN KİM... EKREM İMAMOĞLUNA İFTİRA ATAN KİM? CHP MİLLETVEKİLİ ERDOĞAN TOPRAĞI KARALAYAN KİM... BELTAŞ BAŞKANI  İNAN GÜNEYİ KARALAYAN KİM... BİRLİKTE HAREKET ETTİKLERİNİ SÖYLEYİP SOSYAL MEDYADAN ALGI YAPANLAR KİM... SEÇİMDEN SONRA AYNI ADAMLAR ÇOÇUKLARINI BELTAŞ VE BELEDİYEYE SOKTULAR MI?.. İŞTE O ÇIKAR BİRLİKTELİKLERİ İŞTE O İSİMLER VE İŞTE SEÇİMDEN ÖNCE PAYLAŞILAN, SEÇİMDEN SONRA SİLİNEN O REZİL PAYLAŞIMLAR...

SOSYAL MEDYADAN  HEM KENDİ PARTİLİLERİNE KÜFÜR EDEN HEM DE KADIN PARTİLİLERİN BAZI FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞARAK BASKI YAPAN, KENDİNİ GAZETECİ YAZAR OLARAK TANITAN ESKİ ZABITA KİM?... KİMLERLE İRTİBATLI ÇALIŞIYO?... BELEDİYE VE MECLİS İÇİNDEN BİLGİLERİ VE RESMİ KAYITLARI NASIL VE KİMDEN ALIYOR?.. MAHKEME CEZA VERDİ. PARTİ UZAKLAŞTIRDI. İŞTE BEŞİKTAŞTA YILLARDIR YAŞANAN SİYASİ REZİLLİKLER VE KRİMİNAL SUÇLAR. İŞTE SİYASİ RANT BİRLİKTELİKLERİ... İŞTE HER DÖNEMİN O TARTIŞILAN İSİMLERİ... 

REZİLLİKLERİ HABER YAPTIK DİYE HANGİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI GAZETE TOPLATMAYA KALKTI, KİMİN HABERLERİNİN OKUNMASINI İSTERMEDİ, ANAYASAL BİR SUÇ MU? NASIL BİR KARŞILIK VERİLD?.MURAT HAZİNEDARIN YARDIMCISI MERVE ÖZTOPALOĞLU 10 ARALIKCILAR OLARAK ADLANDIRILAN CANAN KAFTANCIOĞLU EKİNDEN OĞUZ KAAN SALICI'NIN İSTANBUL İL BAŞKAN YARDIMCILIĞI DA YAPMIŞ. BEŞİKTAŞ MECLİS ÜYELERİNİN LİSTE DEĞİŞİKLİKLERİNDE BU EKİP Mİ ETKİLİ OLDU?..

HER YAPTIĞI OLAY OLAN  BELEDİYE BAŞKANININ SOMA YARDIMI TARTIŞILIYOR!.. HARCADIĞI RAKAM NE? KENDİ NE DEDİ? KARŞI TARAFTAN NE DENDİ?.. YAPILAN İŞ VE HARCANAN PARALAR ARASINDA RESMİ KAYNAKLARDAN TUTARSIZLIK OLDUĞU AÇIKLANDI.

SKANDAL!.. NELER OLUYOR?.. PAYLAŞILAMAYAN NE?.. SARIGÜL VE HAZİNEDAR ARASINDA NE GEÇTİ? TOKATLADI MI?.BİLİNDİĞİ GİBİ HAZİNEDAR, BELEDİYE BAŞKANI OLMADAN ÖNCE MUSTAFA SARIGÜLÜN AVUKATI İDİ VE ADAY OLMASINI SAĞLAMIŞTI.

BELEDİYE BAŞKANINA 10 SORUMUZ VAR...CEVAPLAYANA KADAR SORACAĞIZ... İSTERSEN CANLI YAYINA GEL TARTIŞALIM...

> HER OLAYI GÜNDEM OLAN VE MANŞETLERDEN İNMEYEN O BELEDİYE BAŞKANA ŞOK İDDİA!..

BELTAŞ İŞÇİLERİ TARTAKLANDI GÖZALTINA ALINAN VAR... ORTALIK KAN GÖLÜ...KİM DÖVDÜRDÜ?.. 

YEŞİL ALANLARA GÖZ DİKTİLER!.. ABBASAĞA PARKINA İNŞAAT YAPMAK İSTEDİLER, ORTALIK KARIŞTI, DURDURULDU
 BELEDİYE ŞİRKETİ BELTAŞ  VE REKLAM PANO İHALELERİNDE NELER OLDU?.. ORTADA DÖNEN PARA BÜYÜK... SORUMLULAR KİM?..

SAYIŞTAY BELEDİYE MECLİSİN TÜMÜNE ZİMMET ÇIKARDI. HER DÖNEM KENDİLERİ VE UZANTILARI MECLİSTE.  BELGELERİ YAYINLIYORUZ... İŞTE O İSİMLER...

POLİS BASKINLARI... İÇİŞLERİ BAKANLIĞINCA GÖREVDEN ALINAN ALINANA

- SİSTEME BAKARMISINIZ?.. ÖNCE PARAYI YATIRDI SONRA BELTAŞ'IN MUHASEBECİSİNE ÖDETTİRDİ İDDİASI... BURS OYUNU ÖĞRENCİLERİ ÜZDÜ 

O TARTIŞILAN DANIŞMAN NEDEN GAZETELERE MANŞET OLDU?... BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDE ALİ CENGİZ OYUNLARI!.. O KİTABI NEDEN YAZDI... KİTAPTA BELEDİYENİN TABLOLARI GENEL BAŞKANA DİYEREK CHP GENEL BAŞKANINA HIRSIZ DAMGASINI NİYE VURDU?... 

> SİYASET BELEDİYE SÖZDE MEDYA İLİŞKİSİ... ANLAŞAMADILAR!.. MAHKEME HAKARETTEN CEZA VERDİ!.. TARTIŞMANIN ODAĞINDA İŞ İSTEĞİ VE SOSYAL MEDYA ŞANTAJI MI VAR?.. MECLİS ÜYELERİ, BÜROKRATLAR SOSYAL MEDYACILAR ELELE... MEĞER NELER NELER OLMUŞ?..ÇARKIN İÇİNDE KİMLER VAR?...

> BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ VE BELTAŞ'TA NELER OLUYOR!.. TEKMİLİ BİRDEN ORGANİZE İŞLER!..

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ VE VE BELTAŞ ÜYELERİ MUSTAFA MERCAN VE MUSTAFA KANTAR, DESTEKLEDİKLERİ ADAYIMEHMET ASLAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLSUN DİYE RIZA AKPOLAT GÜZELLEMESİ YAPIYORSUNUZ ŞEKLİNDE NOTERDEN GAZETEYE İHTAR ÇEKTİ. MECLİS ÜYESİ ARKADAŞLARI OĞUZ TOSUNU GAZETEYE GÖNDERDİ. SAFİYE TAYLAN VE MURAT ULUHAN İLE BİRLİKTE AYNI MECLİSTE İDİLER. AYÇA AKPEK VE TAHİR DOĞAÇ BU İŞİN NERESİNDE? AYÇA AKPEKTE ADAYDI. SEÇİM ÖNCESİ ALEHTE HABERLERİ ENGELLEMEK İÇİN GAZETECİNİN İŞİNE VE EVİNE GÖS DİKTİLER. MECLİSİ KULLANDILAR. ÖZEL KALEM MD, YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ, İMAR MÜDÜRÜNÜ DEVREYE SOKTULAR. İŞTE OLAYLAR...

>TARTIŞMANIN GÖBEĞİNDEKİ BELEDİYE VE BELTAŞ YOLSUZLUK İDDİALARI İLE ÇALKALANIRKEN, BU ÖDÜLLER NASIL ALINIYOR?.. KAÇ PARA DÖNDÜ, KİM VERDİ, KİM ALDI?.. İŞTE GERÇEKLER, İŞTE BELGELER...

44 ŞEHİT VARKEN ATANMIŞ BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI TAHİR DOĞAÇ UTANMADAN KONSER YAPMAYA KALKTI? HABERİMİZ ÜZERİNE İPTAL ETTİ. SONRA DA PARAYI VERDİK BOŞA GİTMESİN DİYE KONSERİ İPTAL ETMEDİK DEDİ Mİ?..

BÜYÜK YOLSUZLUK İDDİASI... BELTAŞ SALLANIYOR!.. YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE ÜYELERi SUÇLANIYOR,  MÜFETTİŞLER NE DEDİ?.KİM NELER YAPMIŞ? İŞTE ORGANİZASYON ŞEMASI...

RAPORLAR KORKUNÇ... BELTAŞ VAKFI YÖNETİCİLERİNİN GÖREVDEN ALINMASI İSTENDİ KAYYUM ATARIZ DENDİ. İŞTE O HABER VE OLAYIN İÇİNDEKİ O İSİMLER...

REZALET!.. BAŞKAN DEĞİŞTİ BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDE İHALENİN ADRESİ DEĞİŞMEDİ... AKTÖRLER FARKLI İŞLER AYNEN DEVAM EDİYOR. YİNE AKÇELİ İŞLER... HER GÜN MEDYAYA DÜŞTÜLER...

> GAZETE BEŞİKTAŞ YAPILAMAYANI YAPTI. İDDİALARIN ODAĞINDAKİ BAŞKAN VEKİLİNE ULAŞTI VE KONUŞTURDU... İŞTE O SES GETİREN ÖZEL RÖPORTAJ... YAPILAN İŞLERDE İMZALARIMIZ VAR. İÇİŞLERİ BAKANLIĞINCA GÖREVDEN ALINMAMIZ DOĞRU DİYEN BAŞKAN VEKİLİ KİM?.. 

İHALEDE YANDAŞLIK İDDİALARI MANŞETLERDE... GEÇİCİ BAŞKAN VE VEKİLİ BİRBİRİNİ  SUÇLADI...BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDE NELER NELER OLUYOR?...

BEŞİKTAŞ VE ÇARŞI İŞGAL ALTINDA GEÇİCİ BELEDİYE BAŞKANI TAHİR DOĞAÇ VE BELEDİYE MECLİSİ SEYREDİYOR... BEŞİKTAŞI TANINMAZ HALE GETİRDİLER... REZİLLİKLER HER GÜN MANŞETLERDE...

Mustafa Kantar ve Mustafa Mercan

SUSTURAMAZSINIZ!.. BU KADARINADA PES!.. BASIN VE FİKİR HÜRRİYETİ AHLAK NAMUS AYAKLAR ALTINDA!.. CHPYE YAKIŞMAYAN HAREKET!..
HABER YAPTI GAZETE ÇIKARDI DİYE TAKTİR BEKLERKEN BİRLİK OLMUŞLAR O GAZETECİNİN İŞİNE AŞINA EVİNE GÖZ DİKMİŞLER.. BELEDİYE BAŞKANI, İLÇE BAŞKANI, ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ, YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ, BELTAŞ YÖNETİCİLERİ VE MECLİS ÜYELERİ İLE KARANLIK MEDYA ELELE...
BAŞ ROLLERDE UĞUR GEDİK VE AİLESİ, MUSTAFA KANTAR, MUSTAFA MERCAN... 
MECLİSTE BİRLİKTE HAREKET ETTİKLERİ, SAFİYE TAYLAN, MURAT ULUHAN, OĞUZ TOSUN. BU KİŞİLERİN VE UZANTILARININ AMKARADA VE  İSTANBUL DA BAZI SİYASETCİLERLE YAKIN TEMASTA OLDUKLARINI İDDİA EDEREK TEKRAR BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNE MECLİS ÜYESİ OLMAYA ÇALIŞTIKLARI VE RIZA AKPOLAT'IN  UYURILDIĞI TESPİT EDİLDİ. 

GERÇEKLERİ VE REZİLLİKLERİ YAZAN BİR ÇOK HABER ÖDÜLÜ OLAN 40 YILLIK GAZETECİYİ HEDEF ALAN ÇİRKİN SİYASETÇİLER İLE İŞBİRLİKÇİ KARANLIK MEDYAYI KINADIK, İĞRENÇ OLAYI YARGIYA TAŞIDIK. ADI GEÇENLERİN MECLİSE ALINMAMALARI VE BEŞİKTAŞI TEMSİL ETMEMELERİ İÇİN GERÇEKLERİ PAYLAŞIYORUZ. .

> KARANLIK MEDYANIN BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDEKİ SÖZDE KAYNAKLARI ESKİ KAŞAR SİYASETÇİLER VE SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÇIKTI. BU İSİMLER YEREL SEÇİMLERDE LİSTE OYUNUNDA YER ALDI. HEPSİNİN ADI ULUSAL BASINDA TEK TEK ORTALIĞA DÖKÜLDÜ.  GAZETECİLER YAZILARINDA ZİMMET, BAHŞİŞ VE ZARF VURGUSU YAPTI!...

> ALGI USTASI KARANLIK MEDYA İLE İLİŞKİLİ O GAZETECİNİN VE İŞBİRLİKÇİLERİNİN KİRLİ GEÇMİŞLERİ, FETÖ İLİŞKİLERİ İDDİASI VE HABERLERİNİ YAYINLIYORUZ.  İŞTE GÜNDEM YARATAN O HABERLER!..

HIRSIZLIKLARI YAZDI DİYE KUMPAS KURULAN GAZETECİ İSMAİL BAŞTUĞ CHP TOPLANTISINDA KONUŞTU... ÇİRKİN SİYASETCİLERE ZİMMETCİLERE VE İŞBİRLİKÇİ MEDYAYA TOKAT GİBİ CEVAP VERDİ.BEŞİKTAŞ GERÇEKLERİNİ, YAŞANANLARI, OLAYLARI BELGELERİYLE ORTAYA KOYDU. MECLİSE ADAY SEÇİLMESİNE YAKIN O İSİMLERİ DEŞİFRE ETTİ.

VAY VAY VAY...  GAZETE BEŞİKTAŞ'I SUSTURMAK İÇİN KULLANILAN KARANLIK MEDYANIN SÖZDE KAYNAKLARI ALEYHLERİNE HABER YAPTIĞIMIZ BELEDİYECİLERMİŞ VE  SAYIŞTAY RAPORLARINDA  YER ALDIKLARINI  ORTAYA ÇIKARDIK. HABER ÖYLE DEĞİL BÖYLE YAPILIR!.. İŞTE SİZE EN ÇOK OKUNAN HABERLER VE O UTANÇ BELGELERİ...

> RIZA AKPOLAT İLE İLGİLİ SAHTE TACİZ BELGESİNDE NE OYUNLAR DÖNMÜŞ?.. SEÇİLDİKTEN SONRA AKPOLATIN YANINDA GÖZÜKEN BEŞİKTAŞ'IN SİYASİ KAŞARLARI VE SOSYAL MEDYA MUHBİRLER YİNE BAŞ ROLLERDE?..
SOSYAL MEDYADA İŞBİRLİKÇİLERE YAYINLATTIKLARI RIZA AKPOLAT, EKREM İMAMOĞLU, ERDOĞAN TOPRAK, ALİ RIZA YILMAZ VE İNAN GÜNEY HAKKINDA KARALAMA VE İFTİRA PAYLAŞIMLARI... RIZA AKPOLAT BAŞKAN OLUNA SİLİP HİÇ BİR ŞEY YAPMAMIŞ GİBİ KARDEŞLERİNİ VE ÇOCUKLARI VE AKRABALARINI İŞE YERLEŞTİRENLERİN BAZILARI HALEN GÖREVDE!!!  İŞTE O KAYIT ALTINA ALDIĞIMIZ PAYLAŞIMLAR, İŞTE BELGELER... İŞTE O İSİMLER... 

YILLARIN GAZETECİSİ İSMAİL BAŞTUĞ, KUMPASCI SİYASETÇİLERLE ELLERİNE KELEPÇE TAKILAN SÖZDE GAZETECİLERE ÇOK SERT CEVAP VERDİ: "VATAN HAİNİ DEĞİLİZ. ZİMMETCİ VE RÜŞVETÇİ SİYASİLERLE İŞ BİRLİĞİ YAPMIYORUZ. EMEĞİMİZLE ÇALIŞIYOR ALNIMIZIN AKIYLA KAZANIYORUZ"

SEÇİMLER BİTTİ TARTIŞMALAR BİTMEDİ... O BELEDİYE BAŞKANI - ŞİRKET BAŞKANI VE YÖNETİMDEKİ MECLİS ÜYELERİ HAKKINDA İDDİALAR VE HABERLER AYYUKA ÇIKTI!.. BELEDİYE VE BELTAŞLAR'DA ELELE VERİLMİŞ KİMLER NE REZİLLİKLER YAPMIŞ? AKÇELİ İŞLER, HEM BELEDİYEDEN HEM BELTAŞTAN ÇİFTER ÇİFTER MAAŞLAR, ZARFLAR, İŞ BİTİRMELER...
MECLİS ÜYELERİ  MUSTAFA KANTAR VE MUSTAFA MERCAN YÖNETİMDE VARMIYDI?
MUSTAFA KANTAR HAZİNE ARAZİSİNE BÜFE YAPTI MI? OTOPARK İŞLETİYORLAR MI? PARA İSTEDİĞİ MECLİSE YANSIDI MI? HANGİ MİLLETVEKİLİNİN ADINI KULLANIYORLAR?
SİYASİ ÇEVRELERİN DEDİĞİ GİBİ OĞUZ TOSUN, SAFİYE TAYLAN VE MURAT ULUHAN ADLI MECLİS ÜYELERİ BİRLİKTE Mİ HAREKET EDİYOR?
AYÇA AKPEK ZAMANINDA BELEDİYEDEN BELTAŞA PANO İHALESİNDE NELER DÖNDÜ? NEDEN İHALE BELTAŞA KAYDIRILDI? HANGİ MİLLETVEKİLİNE YAKIN OLDUKLARI SÖYLENİYOR? AĞABABALARI KİM?!.  MURAT HAZİNEDAR VE TAHİR DOĞAÇ ZAMANINDA NELER OLDU?
HEPSİ RIZA AKPOLAT'A KARŞI İDİLER. ŞİMDİ CHP İLDE YÖNETİCİ OLAN HANGİ MÜTEAHHİT ADAYI DESTEKLİYORLARDI?

> BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDE BAŞKAN DEĞİŞTİ, İŞLER DEĞİŞMEDİ. TAHİR DOĞAÇ, YASEMİN SARAL HAKKINDA KAÇAKLARDAN VE RUHSATLARDAN RÜŞVET İDDİALARI MEDYA DA AYYUKA ÇIKTI.

> YİNE TAHİR DOĞAÇ VE EKİBİ. BU SEFERDE BAŞKAN YARDIMCISI LEYLA ÜNVER HAKKINDA İİDDİALAR MEDYADA BOY BOY YER ALDI. YAPTIKLARI TEHTİD MOBBİNG İHALELER DEŞİFRE OLDU.

YAKALANDILAR!.. ZİMMETÇİ MECLİS ÜYELERİNİ KAYNAK GÖSTEREREK GAZETE BEŞİKTAŞ'A İFTİRA ATAN O KARANLIK HABER SİTESİ VE SÖZDE GAZETECİLERİN SEÇİM ÖNCESİ ADAYLARDAN BESLENDİĞİ BAKIN NASIL ORTAYA ÇIKTI?...

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDE YAPRAK DÖKÜMÜ!.. BELEDİYE MECLİSİ BELİRLENDİ BEŞİKTAŞ MEDYA GRUBUN DİKKAT ÇEKTİĞİ ESKİ SİYASETÇİLERDEN HİÇ BİRİ LİSTELERE GİREMEDİ. ESKİ DEFTERLERİN AÇILMAMASI ADINA BİR DAHA DA MECLİSE GİRMEMELERİ İÇİN ÖZEL HASSASİYET GÖSTERİLMESİ GEREKİYOR. 

GAZETECİ İSMAİL BAŞTUĞ İŞBİRLİKÇİ MEDYAYA VE SİYASETÇİLERE NASIL GAZETECİLİK YAPILIR DERS VERDİ: "UTANMAZLAR, SİZLER BİZİM HABERLERİMİZLE BESLENİP BÜYÜDÜNÜZ!.." İŞTE HÜRRİYET 1. SAYFADAN TERÖRİSTİN SONU!.. 

> EZDİ GEÇTİ!.. İstanbul ve Beşiktaş'tan rekor oy...  İBB Başkanı Ekrem İmamoğluna siyasi yasakmı getirilmek isteniyor. Bu davanın amacı önünü kesmek mi? İki kez seçim kazanan Ekrem İmamoğluna karşı yürütülen çalışmalar İstanbullular tarafından tepkiyle karşılanıyor. Rekabet sandık başında verilir diyor.

> DEĞİŞİM KAZANDI !.. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik oldu. Çelik kurultay öncesi önemli bir üstünlük sağlarken, kaç oy aldı?. Özgür Çelik'in büyük alkış alan Mustafa Kemal'in askerleriyiz sözü kime gönderme idi? Rakibi Cemal Canpolattan tepki çeken sözler. 

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEN RIZA AKPOLAT PROJELERİNİ BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP BAŞKANI GAZETECİ İSMAİL BAŞTUĞ'A CANLI YAYINDA ÖZEL OLARAK ANLATTI

YAYIN TEKRARI:
BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT VE BEŞİKTAŞ KAYMAKAMI ÖNDER BAKAN BEŞİKTAŞ EMNİYET MÜDÜRÜ ERCAN ÇAMIRCI GAZETECİ İSMAİL BAŞTUĞ'U ZİYARET ETTİ,  RADYO BEŞİKTAŞ'TA CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

> BEŞİKTAŞ BELEDİYESİNDE YILLARDIR SÜREN AYAK OYUNLARI.. MECLİSE, BELEDİYEYE DOLUŞUYORLAR... BUNU YAPARKENDE ÇEŞİTLİ OYUNLARA BAŞ VURUYORLAR... EN SON YAPILANLAR... RIZA AKPOLATA EKREM İMAMOĞLUNA ERDOĞAN TOPRAĞA  BOTOKSLU PYD FETÖ YAKIŞTIRMASI... VE DAHA NELER NELER?.. İŞTE O PAYLAŞIMLAR İŞTE BELGELER... KİM BUNLAR?... İŞBİRLİKLERİ. 

> GAZETECİ İSMAİL BAŞTUĞ, 'SALDIRGANIN SONU' MANŞETİYLE PAYLAŞTIĞI VE TERÖRİSTE KARŞI TEK BAŞINA VERDİĞİ MÜCADEYİ ANLATAN HABERLE SÖZDE GAZETECİLERE DERS VERDİ!..

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ BEYKOZ KONAKLARINDAN YÖNETİLEMEZ DİYEN ÇARŞI VE BUNU VİDEO İLE YAYAN HABER SİTESİ ODA TV'YE BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT SERT YANIT VERDİ: 'KARA PROPAGANDACILAR'

> YAKALANDI!.. ALGICI KARANLIK MEDYANIN PATRONU BEŞİKTAŞTA DA KAÇAK VİLLA VE BAHÇESİNE HAVUZ YAPMIŞ... KAÇAKLARLA BESLENDİĞİ BELGELENDİ, CEZA VE YIKIM KARARI YANINDA, TÜM MEDYAYA HABER OLDU!..

> GAZETECİ İSMAİL BAŞTUĞ TARİHE VE ARŞİVE NOT DÜŞEN ÖMÜR BOYU SİLİNMEYECEK  İBRETLİK BİR HABER YAYINLADI!.. TERÖRİSTLER SUSTURAMADI, İŞ TAKİPCİSİ, RÜŞVETÇİ, SİYASETTEN BESLENEN SAHTEKARLAR MI SUSTURACAK?... İŞTE ORGANİZE İŞLER, İŞTE ÇİRKİN ÇARK, İŞTE GERÇEK YÜZLER!..

> BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKAN RIZA AKPOLAT'I TACİZLE SUÇLAYAN BELGELERİ KİMLER SIZDIRDı?.. HANGİ MEDYA OLAYI PARLATTI?.BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP O ZAMANLAR AKPOLAT'A YAPILAN SALDIRI VE İFTİRALAR KARŞISINDA NASIL DİK DURDU!.. O ZAMANLAR OLAYLARIN İÇİNDE OLANLAR NELER PAYLAŞTI, SONRA AKPOLAT BAŞKAN SEÇİLİNCE NASIL ÇARK ETTİ,  GÖREV ALDI???

> ESKİ İLÇE BAŞKANI YENİ MECLİS ÜYESİNİN MİLYON DOLARLIK İMAR RANTI HABERLERİ BEŞİKTAŞ GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ. İŞTE O HABER VE O İSİM!..

> BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT'A ZARAR VERİYORLAR... MEDYAYA HABER OLDULAR!.. DAHA ÖNCE DE YAPTIKLARINI YAPTILAR!.. HER DÖNEM YA MECLİSE GİRİYORLAR, YA AKRABALARINI, YA DA ÇOLUK ÇOÇUK VE KARDEŞ YEĞEN, YA DA YANDAŞLARINI SOKUYORLAR... YİNE BANKAMATİK İŞLER... YİNE ÇİFTER MAAŞLAR... YİNE ANKARADAN TORPİLLER... YİNE AYNI NUMARALAR... YİNE AYNI KLASİK VAKA...YİNE BİLİNDİK İSİMLER... YİNE GEDİK AİLESİ BAŞROLLERDE...

> SONUNDA HAK YERİNİ BULDU!..  ALGICI KARANLIK MEDYA VE İŞBİRLİKÇİ SİYASİ KAŞARLAR HEM DAVAYI HEM DE ONURLARINI KAYBETTİLER!..

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT GAZETECİ İSMAİL BAŞTUĞ İLE YAPTIĞI KORONOVİRÜS İLE İLGİLİ YAYIN 50.000 KİŞİYE HİTAP ETTİ

- ÖZEL SÖYLEŞİ: ARŞİVLER AÇILDI!.. İŞTE GAZETECİ İSMAİL BAŞTUĞ'UN 40 YILLIK MESLEK YAŞANTISI, GAZETECİLİK BAŞARILARI VE HABER ÖDÜLLERİ...

> BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP'UN 22 YILLIK SERÜVENİ... KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ?... İŞTE SPORCULAR, SİYASETÇİLER, İŞ DÜNYASI...

HANGİ YAZAR VE HABER GOOGLE' DA EN ÇOK OKUNANLARDA YER ALDI?.. NASIL GÜNDEM OLDULAR?..

> REKOR ÜZERİNE REKOR KIRDIK!.. BU İSTATİSTİKLERE HENÜZ ULAŞAN YOK!... İŞTE  YILIN FUTBOLCULARI... İŞTE DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR... İŞTE ULUSAL BASIN HABERLERİ!..

GAZETECİ İSMAİL BAŞTUĞ'UN SES GETİREN GÜNDEM OLUŞTURAN YAZILARI REKOR KIRIYOR!.. 

BAZILARI LAF ÜRETİR...BAZILARI İŞ... İŞTE GAZETECİ İSMAİL BAŞTUĞ'UN BİYOGRAFİSİ VE MESLEKİ BAŞARILARI!..

***

BENZER HABERLER

En çok okunanlar - Yerel 1

En çok okunanlar - Yerel 2

En çok okunanlar - Yerel 3

NOT: Kaynak: Google Analytics. Beşiktaş Medya Grup - Gazete Beşiktaş Site Raporlama. En çok okunan haber ve yorumlar 7/24 sürekli güncellenmektedir.Lütfen takip edin!..

Haber Videosu


Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık