Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Medya Grup, destekçilerine teşekkür etti.

Beşiktaş Medya Grup, destekçilerine teşekkür etti.

Beşiktaş Medya Grup yayınlarından www.besiktas.com.tr haber sitesinde yayınlanan haberlere tıklama sayısı yüzbinlere, gösterim sayısı da milyonlara yaklaştı. Bu arada bazı haberlerin ise yıllar içinde okuma sayılarının 500 binleri geçtiği bildirldi.
Geçtiğimiz yıllarda da Radyo Beşiktaş, ortak yayınla tam 99 ülkeden aynı anda giriş alarak, henüz kırılmayan bir rekora imza atmıştı.

HABER SİTELERİ VE SOSYAL MEDYA FARKI 

Beşiktaş Medya Grup yetkilileri yaptıkları açıklamada sosyal medya ile haber sitelerinin farkına dikkat çekerek, sosyal medya ile haber sitelerinin karşılaştırılmasının yanlış olduğunu kaydettiler. Ancak toplamda 250 bin rakamına yaklaşan sosyal medya hesaplarıyla birlikte hareket ederek, çok büyük rakamlara ulaşıldığınıda bildirirken, direk haber sitesine giriş yapıldığının da altını çizdiler. 

GAZETECİLİK FAALİYETİ HABERDİR

Bir haberin okunması, tüm görselleri ile birlikte aktarılmasının bir gazetecilik işleyişi olduğunun da altını çizerek, haberin toplanması, hazırlanması, zahmetinin ve etkisinin altını çizdiler. Gazete ve haber sitelerinin sosyal medyadaki etkileşiminden ziyade  haberin okunma sayısının önemine dikkat çektiler ve günde tüm detayları ile rütin ve özel yüzlerce haber girildiğini açıkladılar.

DEPREM NEDENİYLE RADİKAL KARAR ALINDI

Deprem nedeniyle konsept değiştirdiklerini ve ortak yayınlar ile devam ettiklerini de vurgulayarak, 'Bu radikal bir karardı. Bu karar nedeniyle bir çok  soruya muhatap kaldık. Ancak bu vesile ile bir kez daha duyurmak isteriz. Biz Beşiktaş merkezli uluslararası yayın yapan, Beşiktaş'ın ilk ve tek medya grubuyuz. Salt spor haberleri veren bir internet sitesi ve taraftar grubu değiliz. Her türlü haberi veren, gazetecilerin çalıştığı yazılı basını, haber siteleri, radyo, tv ve sosyal medya yayınları ile çok kapsamlı bir basın ve yayın plarformuyuz. 23 yıldır bize destek veren, güvenen, inanan ve haberlerimizi vakit ayırarak okuyan herkese teşekkür ediyoruz. Sizlerin katkısı ve duyduğumuz sorumluluk ile çalışıyoruz, hep birlikte güçlüyüz' dediler.

SEÇİM YAYINLARINA BAŞLAYACAĞIZ

Öte yandan, depremin yaralarının sarılması ile birlikte yayın anlayışının yine eski sisteme döneceği, ulusal ve yerel yayınlarla, spor, siyaset ve kent haberlerine geçileceği, özellikle de seçim atmosiferine girerken, kamuoyunu aydınlatmak adına bu konulara detaylı bir şekilde ağırlık verileceği açıklandı. 

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık