Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Buluşmalarında geçen haftanın spor gündemi!...

Beşiktaş Buluşmalarında geçen haftanın spor gündemi!...

Geçtiğimiz hafta ardı ardına Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşandı. Siyah-beyazlı kulübün Twitter'daki paylaşımlarını derleyerek haftanın özetini hazırladık. İşte Kara Kartal'da son bir haftada yaşananlar:

Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları tamamlandı.

Welinton Souza’nın Sağlık Durumu

Siyah-beyazlı kulüpten, "Futbolcumuz Welinton Souza’da, üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce devam edilmektedir." ifadelerine yer verildi.

Josef de Souza'ya destek!

"İkinci Başkanımız Engin Baltacı ile futbolcumuz Josef de Souza, Vodafone Park’ta gündeme dair açıklamalarda bulundu."

Futbolcularımızdan taraftarımıza mesaj!

"Size ihtiyacımız var, küfür etme, ettirme!"

Beşiktaş'tan İzmir'in Kurtuluşu kutlaması!

"İzmir'in dağlarında çiçekler açar
Altın güneş orada sırmalar saçar
Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar
Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa, adın yazılacak mücevher taşa!
zmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlu olsun."

Beşiktaş’a Hoş Geldin Tayyip Talha Sanuç

Beşiktaş’a Hoş Geldin Tayfur Bingöl

"Kulübümüz, profesyonel futbolcu Tayfur Bingöl’ün satın alma opsiyonuyla birlikte 2022-23 sezonu sonuna kadar geçici transferi için Corendon Alanyaspor ile anlaşmaya varmıştır."

Size ihtiyacımız var!

"Senin ve Kulübümüzün ceza almaması için lütfen Küfür etme, ettirme!"

Beşiktaş’a hoş geldin Nathan Redmond

Ajdin Hasic ile Emirhan Delibaş, Göztepe Spor Kulübü’ne Geçici Transfer Oldular

Sezonun ilk kupası için hazırız!

Beykoz Belediyesi GSK ile karşılaşacağımız Erkekler Süper Kupa maçında, Büyük Taraftarımızı yanımızda görmeyi çok istiyoruz.

9 Eylül 2022 / Cuma Saat :19:00 THF Spor Salonu Yayın : TRT Spor Yıldız

Beşiktaş JK - Tirebolu 42 Çay Firması ile Lisansiye Sponsorluğu Anlaşması İmza Töreni Yapıldı

Başkan Ahmet Nur Çebi’den Açıklamalar

 

Başkan Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çebi’nin açıklamaları şöyle:

“Futbolun amatör ruhundan, seyircinin de duygusal bir şekilde maçları izlediği ortamdan hızlıca uzaklaşıyoruz. Özellikle fanatizmin artmaya başladığı, taraftarların bazılarının aslında kulüplerine bilerek ya da bilmeyerek zarar verdiğini göremediklerini maalesef esefle seyrediyoruz. Sizler de görüyorsunuz.

MKE Ankaragücü ve diğer kulüplerin hepsi Türk sporuna uzun yıllardır hizmet eden önemli camialar. Camialarla kişileri ayırmak lazım.

Özellikle şunu belirtmek istiyorum. MKE Ankaragücü maçında, rakip takım seyircisinin küfürle başlayan, ağır küfürlerle ve ara vermeden devam eden bu tutumunu anlamak mümkün değildir. Arkasından planlandığını düşündüğüm, hocası tarafından talimatlandırılmış oyun stratejisi maçı geren bir başka unsur olmuştur.

Bunlar sahada gelecek olan fırtınayı gösteren bir başka faktördü. Her şey planlı ve programlıydı. Küfürler de programlıydı, sahadaki oyuncuların Beşiktaşlı futbolcuları tahrik etmekle ilgili stratejileri de planlıydı. Dolayısıyla sonuç hiç hoş olmadı. İşin ilginç tarafı özellikle MKE Ankaragücü hocasının kendisi gibi sporcu yaşça küçük kardeşini hedef göstermesi bir hoca için yakışıksız bir durumdu. Bunun altını kırmızı kalem ile hepimizin çizmesi gerekiyor. Oyuncusunu oynatmakla sorumlu bir hoca işi gücü bırakıyor ve dönüyor bir Beşiktaşlı futbolcuya, saatlerce küfür yemiş oyuncuya fena sözler sarf ediyor. Bu çocuklar yarın öbür gün onların da futbolcusu olabilirler.

Bu yetmiyor, maç bitiyor. Hakem bana göre durumu idare etmek anlamında duyduğum kadarıyla VAR’dan gelen baskı ile Josef de Souza gibi yılların futbolcusuna, kaliteli, ağabeylik yapmayı bilen, kaptanımız olan ve kaptanlık yapabilecek değerleri üzerinde taşıyan bir futbolcumuza kırmızı kart gösteriyor. Bu baştan aşağı komik ve düzmece bir olaydır.

Buradan çıkıp şu sonuca gelebiliriz. Genel anlamda seyircinin, hocasının ve hakemlerin yaptığı bu kusurlardan camiaları sorumlu tutamayız. Bu bizim için kolaycılık olur. Camialara asla saygısızlık yapmayız, yapmayacağız da. Bu tür olaylara vesile olmayacağız, olanları da tasvip etmeyeceğiz. Gereken tepkileri de her bir şekilde göstereceğimizi burada beyan etmek istiyorum.

Sahaya girip Türkiye’deki sporseverleri sabaha kadar huzursuz yapan bir genç arkadaş ertesi gün mahkemenin kararıyla serbest bırakılıyor. Camiasından bazı kendini bilmezler fotoğraflıyorlar. Fotoğraf benim önümde. İşin en ilginç tarafı sağ başta da avukat cübbesi giymiş bir arkadaş var. Bu cübbeyi herkesin giymemesi lazım. Cübbeyi giyen adam avukatlık görevini yapar ama bu şekilde suç işlemiş bir adamın önüne geçip poz veremez. İşte Türkiye bundan kaybediyor arkadaşlar. Kimse nerede durması gerektiğini ve haddini bilmiyor.

Sadece MKE Ankaragücü başkanını nazik davranışı ve Beşiktaş’ımızdan özür dilemesinden dolayı takdir ettiğimi söylemek isterim. Ayrıca Beşiktaş Jimnastik Kulübü hukuk bölümü, nerede, ne zaman, neye itiraz edeceğini çok iyi bilir. TFF Başkanı bizim müracaat etmediğimizi ifade etmiş. Prosedür gereği futbolcunun önce disiplin kuruluna sevk edilmesi, bizim de savunma vermemiz gerekiyor. Bizim aldığımız bilgi bu çerçevede. Durum bundan ibarettir. Artık bundan sonra bütün spor kulüplerinin; başkanlarının, yöneticilerinin, taraftarlarının, hocalarının ve futbolcularının futbol terörüne hizmet etmemeyi kendileri için bir amaç edinmeleri gerekiyor. Aksi halde bu gidişle sahada oynanan futbolu değil tribünlerde yapılan şaklabanlıkları seyrederek Türk futboluna zarar vermeye devam edeceğiz.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, bir basın mensubunun Galatasaray Spor Kulübü yöneticisinin açıklamalarıyla ilgili sorusuna şu sözlerle cevap verdi:

Erden Beyin beni kast ettiğini düşünmüyorum. On kişiyle maçı kazanınca konuşmak başka türlü, maç kaybedilse konuşmak başka türlü olur. Genç bir arkadaş, o da öğrenecek. Söylediği lafların nereye gidip gitmediğini bilecek. Bana öyle bir söz söylemeye tevessül edebileceğini düşünmüyorum. Direkt söylesin, direkt cevap vereyim. Üstüme alınacak bir durum yok. Ben sorunları efendi gibi gidip TFF’de çözen biriyim. Mikrofonlara bağırıp çağırmıyorum. Buradan mesaj kime gidiyorsa o mesajı alsın.”

Beşiktaş JK - Yurtbay Seramik, Ceysu ve Baba Yapı Sponsorluk Anlaşmaları Tanıtım Töreni Yapıldı

Dele Alli’nin Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme

"Futbol A Takımımızın, 4 Eylül 2022 tarihinde MKE Ankaragücü ile oynadığı müsabakada, sağ uyluk arka adalesinde ağrı hisseden oyuncumuz Dele Alli’nin Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce devam edilmektedir."

Josef’e Kart Yanlış Hesap!

Futbolcumuz Josef de Souza'dan Açıklama

Kulübümüzden Açıklama

Günaydın büyük Beşiktaş ailesi. Her şey seninle güzel.

Engin Baltacı’dan Açıklamalar

“Sahalarda, münferit de olsa şiddetin olmamasını istiyoruz. Seksen metre koşan bir taraftar, oyuncularımıza tekme atarken, arkadaşlarını korumak isteyen oyuncumuz Josef kırmızı kart gördü. Bu kabul edilemez... Oyuncularımıza kimse el, dil uzatamaz. Sahalarda şiddetin terörize olmasına izin vermeyelim... Josef hakemi korumak için saldırgana müdahalede bulunsaydı kim kırmızı kart görecekti?..  Ankaragücü seyircisinden kaynaklı gerginliği kabul etmiyoruz. Kırk beş dakika boyunca küfür edildi. Rakip takım kenar yönetiminin sık sık oyuna dahil olduklarını gördük. Üzücü bir akşamdı. Avrupa’dan futbolcu getiriyoruz. Yıldız oyuncuları bu ortamlarda yaşatırsak, onları ülkemizde tutabilir miyiz?”

Valérien Ismaël’den Açıklamalar

 

“Oyuncularımı tebrik ediyorum. Zemin kötüydü, bu nedenle zor anlar yaşadık. Maçın geneli bir savaş gibiydi. Geriye düştük, sonrasında üstünlüğü sağladık. Zor maçları kazanmak önemlidir. Kazandığımız için mutluyuz.

Duyguların ön plana çıktığı anlar yaşandı. Maçtan sonra Josef neden kırmızı kart gördü, anlamıyorum. Josef arkadaşlarını korumaya çalışıyordu. Taraftarın saldırısı, sonrasında Josef’in arkadaşlarını korumaya çalışırken kırmızı kart görmesi kabul edilemez. Rakibimizle Vodafone Park’ta da karşılaşacağız. O maçta taraftarlarımız bizimle olacak. Diğer konuları kendi içimizde konuşuruz ama bugün esas konu, bir taraftarın sahaya girerek oyuncularıma saldırması.”

"Futbolcularımıza yapılanlar kabul edilemez. Takipçisi olacağız!"

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık