Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ahmet Çakar'dan Josef de Souza'ya verilen kırmızı kart ve olaylar hakkında flaş sözler!

Ahmet Çakar'dan Josef de Souza'ya verilen kırmızı kart ve olaylar hakkında flaş sözler!

Ankaragücü - Beşiktaş maçının ardından sahaya atlayan taraftarın siyah-beyazlı futbolculara uçan tekme attığı sırada olayı kontrol altına almak isteyen Josef de Souza, taraftarı durdurduğu için kırmızı kar gördü. Bu olay, tüm spor camiasında büyük yankı yaptı. Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Sporx'ten edinilen bilgilere göre; "Josef de Souza'nın kırmızı kartı yok hükmündedir. Ömer Erdoğan bundan sonra benim için yok hükmündedir."" dedi.

Öte yandan, Beyaz Futbol'da konuşan Ahmet Çakar, şu ifadeleri kullandı:

"Ankaragücü Kulüp Başkanı telefonu açıpta, Beşiktaş genç oyuncusu Oğuzhan'a, sonra da çok iyi maç yönetmiş hakem Mete Kalkavan'a işi yıkarsa, adama derler ki "Hırsızın hiç mi suçu yok?". Ben, sizden şunu beklerdim: "Bugün sahada yaşanan çirkin olaylardan dolayı, Beşiktaş Kulübü ve oyuncularından Ankaragücü Kulüp Başkanı olarak özür dilerim" diyeceğinize, sokakta hiç kimsenin tanımadığı Oğuzhan adlı gencecik bir oyuncuya yıktınız, bir de bana göre oldukça başarılı yönetmiş, doğru bir penaltı vermiş Mete Kalkavan'ı günah keçisi ilan ettiniz. Kınıyorum."

"Maçın 90. dakikasında, topluca 40 yaşlarında Ankaragücü kulübesinden masör veya istatikçi gibi bir adam Beşiktaş kulübesine gelmdi. O sırada tekme oldu, küfürler oldu. Ömer Erdoğan sana yazıklar olsun. Ankaragücü seyircisine teşekkür ediyormuş. İki maç kapanır en az."

"Bakın bu akşam bir şey söylüyorum. Özel güvenliğin Türk futbolu için ne kadar zararlı olduğunu bu gece gördük. Özel güvenlik adamı 80 metre tutamadı. Diyelim ki elinde bıçak var. Gitti Cenk'in ensesine soktu. Cenk şu anda Hacettepe Üniversitesi morgundaydı."

Ankaragücü Başkanına, özel güvenliğe ve Lig TV'ye yazıklar olsun diyen Ahmet Çakar, "Bütün bu olaylarda işi 19-20 yaşında bir çocuğa fatura edeceksiniz. Tabi ki dayak yersen, küfür yersen, küfür edersin. 

Josef De Souza niye atıldı? Benim arkadaşıma uçan ekme atacaksın ben seni dövmeyeceğim? Vurabilirsin. Buna nefsi müdafaa denir. Evrensel hukukta saldırı altındaysan sen veya arkadaşın, korumak amacıyla saldıran adama vurabilirsin. Bunda suç yoktur." şeklinde konuştu.

Haber Videosu


Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık