Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

YaTuKa’dan ilk single: Bozuk

YaTuKa’dan ilk single: Bozuk

Grup kadrosunda Gitarda; Emre Yalçıntaş, Davulda; Cengiz Tural, Bass gitarda; Volkan Doğan Kayıkçı yer alıyor.

Edinilen bilgilere göre; müzikal birliktelikleri yeni olsa da dostlukları erken yaşlara dayanan Volkan, Emre ve Cengiz, kendileri için, kendi istedikleri gibi, kendi ürünlerini yaratma, “patronlardan” bağımsız var olma hissiyatı ve dostluk ile bir araya geldiler. Ortaya konulan çalışma bu anlamda tüm sistemi sırtında taşıyor olmasına rağmen sektör içerisinde müzisyenin en küçük birim olarak görüldüğü bakış açısına; isimsizleştirmeye, değersizleştirmeye de bir baş kaldırı niteliğindedir. Bağımsız olarak yayımladıkları tekli; Fusion, Rock, Jazz esintileri taşıyor. Parça ses kayıtlarının görüntü çekimi ile eş zamanlı yapılmış olması izleyiciye ayrı bir şeffaflık sunuyor.

Yapımında mix ve master; Mustafa Tarkan Ergün, görüntü & edit; Kıvanç Türkgeldi, grafik tasarım ve art work; Gökhan Ünver yer alıyor. Parça, YouTube’da izlenebilir ve tüm dijital platformlarda dinlenebilir.

YouTube  l   Apple Music  l  Spotify

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık