Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ufuk Sağın’dan Maxi Single: To Live Forever

Ufuk Sağın’dan Maxi Single: To Live Forever

Maxi Single’da, “Times Change” ve “Smash & Burn & Scream” yeni şarkılar olarak yer alırken; geçtiğimiz aylarda single olarak yayınlanan ‘’Stranger’’ da yeniden yer alıyor.

Ufuk Sağın “To Live Forever”da yer alan şarkıların hikâyelerini şöyle özetliyor:

Stranger - İsmi ve sözlerinden de anlaşılacağı üzere bir dönem hayatımızdaki önemli insanların başka bir dönemde tamamen yabancılaşması ve bu durumda gözümüzün açılıp, bir şeyleri daha net görmemizi sağlaması üzerine yazdığım bir şarkı…

Times Change - Stranger ile aynı fikri barındıran bir şarkı. Sözlerinde bulunan bir cümle bütün şarkıyı anlatan bir niteliğe sahip: “Zamanlar her zaman değişir, biz de değişemez miyiz?”. Düşündüğümüzde hayatın her döneminde farklı insanlarız. Zaman değişiyor ve biz de buna ayak uydurmaya çalışıyoruz. Bazılarımız için değişmek ya da değişimi kabullenmek gerçekten zor. Bu şarkım; değişimi kabullenmiş ama hayata geçirip devam etmekte zorlanan bir gencin sözleri…

Smash & Burn & Scream - Bu şarkı içinde birçok konuda sitem ve özgür olma isteği bulunduruyor. Bu şarkıyı yazdığım dönem pandeminin en zor zamanlarıydı. Özellikle çalışamayan müzisyenler için. Virüsün müzik yoluyla bulaştığını dayatan ve müziği her şekilde yasaklamaya çalışan bir devletin kurallarına bağlı olarak yaşamak zorunda kaldığımızı anlatan ve artık buna karşı “Dur” dediğim bir şarkı. Şarkının sözleri sadece bununla alakalı değil; içinde aynı zamanda yeni dönemin müzik sektörü, ülkedeki baskın dinleyici kitlesi, pandeminin sonu gibi birçok konuyu da taşıyor.”

Genç müzisyen; “Şarkıların bendeki hikâyeleri böyle, son yorum ve hikâyeler ise Maxi Single’ımı dinleyenlerin” diyerek rock soundu eşliğinde müzikseverlerin de kendi hikâyelerini bulacaklarının altını çiziyor.

“To Live Forever”ı tüm dijital platformlardan dinleyebilirsiniz:
Spotify I Apple Music I Fizy I Muud I Deezer I YouTube Music

 

Ufuk Sağın Sosyal Medya: Instagram I Twitter

OnAir Sahne Sosyal Medya: MeetWeb I Instagram I Twitter I Facebook I TikTok I Linkedin

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık