Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

TXT, The Chaos Chapter : FIGHT OR ESCAPE ile karşınızda!

TXT, The Chaos Chapter : FIGHT OR ESCAPE ile karşınızda!

TXT, "The Chaos Chapter : FIGHT OR ESCAPE" isimli repackaged albümü ile geri döndü. Edinilen bilgilere göre; Başlık parçası “LO$ER=LO♡ER”, TXT'nin önceki başlık parçalarından birçoğunun yapımcılığını yapan Slow Rabbit tarafından yapıldı. Korodaki bağımlılık yapan melodi ve genç ilahi, patlayıcı bir umut enerjisi taşıyor. Sözler, toplumun gözünde “kaybeden” gibi görünen ama “siz”e özel “sevgili” olmak isteyen bir çocuğun duygularını ifade ediyor. Buna ek olarak, Yeonjun, etkileyici rap bölümünün sözlerini yazdı.

Eşsiz bir aşk şarkısı

TXT, Mayıs ayında ikinci tam albümleri “The Chaos Chapter: FREEZE”i yayınladıktan sonra, “The Chaos Chapter” serisini bu yeni albümle kapatıyor. Son başlık şarkıları “LO$ER=LO♡ER” ile ilgili olarak Taehyun, “Dünyanın gözünde bir kaybeden olsanız bile, bu belirli bir kişinin sevgilisi olmak isteme hissini anlatıyor” yorumunu yaptı. 

Soobin ekledi, “'Seni kurtarmak için dünyaya karşı durur ve başarısız olsam bile savaşırdım ya da seninle kaçardım' diyen bir çocuğun romantik duygusunu yakalar. TXT'ye özgü eşsiz bir aşk şarkısı."

Şarkının adında yer alan dolar işaretine gelince, Soobin, "Şarkımızın başlığında dolar işaretini kullanmamızın nedeni, insanların paraya olan ihtiyacını temsil etmektir. Ayrıca, yetişkinlerin para konusunda takıntılı olmasından hoşlanmamamıza rağmen, büyük hayaller kuruyoruz çünkü sen ve ben hala paraya ihtiyacımız var.”

Yeonjun, "Dürüst olmak gerekirse, paranın önemini kabul etmektense mutluluğun önce geldiğini düşündüm. Ancak hayatımın başlarında çalışmaya başladıktan sonra paranın bir zorunluluk olduğunu anlıyorum.”

Verdikleri röportajda albümlerinin başlığına uygun olarak, TXT'ye savaşan veya kaçan tip olup olmadığı soruldu. Taehyun uyum sağlamayı, Soobin ise dövüşmeyi seçti. Beomgyu dürüstçe şunları paylaştı: “Seçmelerimi geçtikten sonra stajyer oldum ve stajyerlik günlerimden sonra çıkış yaptım ama her zaman aşılması gereken bir engel vardı. Bu süreçte çok fazla hayal kırıklığı hissettim ama son albümümüzün promosyonları benim için büyük bir dönüm noktası oldu. Aynı durumda bile, daha önce kendimi mutsuz hissetmişsem, şimdi bunların benim duygularım olduğunu kabul ediyor ve bunun içinde olumlu bir bakış açısı bulmaya çalışıyorum.”

Huening Kai, “Stajyerken çok fazla sıkıntı yaşadığım için dünyaya karşı çok kırgındım. Zihniyetimi değiştirmeye ve olaylara olumlu tarafından bakmaya çalıştım ve mağlup hissetmektense büyük ölçekte olgunlaşmaya çalıştım. Ancak gerçekçi olarak şu ana odaklanmanın savaşmaktan veya kaçmaktan daha iyi olduğunu düşünüyorum."

Bu baharda ikinci yıldönümlerini kutlamış olmalarına rağmen TXT, son albümleriyle Billboard 200 listesine 5 numaradan giriş yaparak ve Japonya'nın Oricon albüm listesini ele geçirerek etkileyici bir başarı elde etti. Taehyun, "Billboard listesinde 5 numara olduğumuzu ilk duyduğumuzda üyeler buna nasıl inanamadığımızı anlattı. Dünyanın her yerinden birçok insan bize sevgi verdiği için onlara iyi müzik vermeye kararlıydık. Müziğimizle iletmeye çalıştığımız mesajın samimiyetinin gerçekleşeceğini umuyor ve gerçekleşirse daha da büyük sonuçların olacağına inanıyoruz” dedi.

Grup ayrıca Billboard's Hot 100'de tarihi bir koşu kaydeden kıdemli şirket arkadaşları BTS hakkında da konuştu. Yeonjun, “Kıdemlilerimizi duymak bizi çok mutlu etti ve çok ilham aldık. Yakınımızda bu kadar harika yaşlıların olması harika ve baskı olmasına rağmen bunun kaçınılmaz olduğunu düşünüyoruz. Bu baskının üstesinden gelmek için kendimize daha katı standartlar belirliyoruz ve kendimizi iyi şarkılar ve iyi müziklerle kanıtlayabileceğimize inanıyoruz.”

Son olarak gruba, müziklerinin neden bu kadar çok sevildiğini düşündükleri soruldu. Beomgyu, "İnsanların sık sık 'Bir şarkı duydum ve 'Bu bir TXT şarkısına benziyor' dediğini duydum, bu yüzden baktım ve gerçekten onların şarkılarından biriydi.' Yaptığımız müzik, sesimizin daha belirgin hale geldiğine inanıyorum ve benzersiz rengimizi yakalayan müziğin gücümüz olduğunu düşünüyorum.”

Devam etti, “Kendi hikayelerimizi anlattığımız için mi bilmiyorum ama bizim yaşımızda insanlar [müziğimizle] çok şey bağdaştırabiliyor. Kuşağa bağlı olarak biraz farklı olsa da, kesinlikle aynı yaş grubundan insanların ilişki kurabileceği şeyler var. Bence pek çok insan bize sevgi veriyor çünkü bu şeyleri yakalıyoruz.”

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık