Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

17 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Türk Pop Müziği’nin genç seslerinden Ragıb Narin'den yepyeni şarkı

Türk Pop Müziği’nin genç seslerinden Ragıb Narin'den yepyeni şarkı

Ragıb Narin Ağustos 2021’de yayınladığı “Vur Beni” şarkısı ile büyük beğeni toplamış ve tüm dijital platformlarda yüzbinlerce kez dinlenmiş ve de Youtube’da kısa sürede 1 milyondan fazla izlenmişti.

Ragıb Narin, “Narin Narin” şarkısının ortaya çıkışıyla ilgili “Bize pandeminin hediyesi olan bu şarkı, 2021 yılının başında karantina zamanları, çocukluk arkadaşım ve aynı zamanda müzisyen olan Emir Çetin ile beraber evde sıkıntıdan müzik yaparken ortaya çıktı. O zamanlar yeterince sıkıcı olan hayatı müzik ile eğlenceli bir hale getirmeye çalışıyorduk. İlk başta nakaratı bestelediğimde Emir bunun çok iyi bir şarkı olduğunu ve devamını getirmemiz gerektiğini söyledi. Şarkının devamını da beraber yaptık. Benim geçen yıldan beri her dinlediğimde enerjimi yükselten bu şarkıya dinleyicilerimin de ihtiyacı olacak, pozitif enerjiye kim hayır der?” diyor.

“Narin Narin”in şarkısının aranjesi Semih Gönder’e ait.

Narin Narin’in klibinde ise Ada Masalı, Yeni Hayat, Benim Adım Melek gibi diziler ile izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Ragıb Narin’in abisi oyuncu Rami Narin ile oyuncu Aslı Bekiroğlu yer aldı. Kalabalık bir ekiple parti havasında çekilen klipte Ragıb yalnız ve özgüveni olmayan bir erkeği hoşlandığı kızla bir araya getiriyor. Klip yönetmen Gökhan Özdemir’in imzasını taşıyor.

Ragıb Narin’in, 2019 yılından bu yana dinleyici ile paylaştığı “Sevda Çiçeği”, “Gecekondu”, “Mavi”, “Gel Diyemem” “Menekşem” “Mucize” “Vur Beni”nin ardından sekizinci teklisi “Narin Narin” Pasion Turca etiketi ile tüm dijital platformlarda.

RAGIB NARİN Hakkında

Ragıb Narin 19 Mart 1996 yılında Hatay’ın Antakya ilçesinde doğdu. Babası Türk, annesi ise Arap’tır.

İlk ve orta öğrenimini Hatay’da tamamladı. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgi duyan Ragıb Narin, okul korosunda, tiyatrolarında ve müzik yarışmalarında yer aldı. Annesinin memleketi Şam ve aynı zamanda Kuveyt’e yazları sürekli gittiğinden sadece Türk müzik kültürüne değil aynı zamanda Arap müzik kültürüne de yakın büyüdü.

Küçük yaşlardan itibaren spora olan yatkınlığından dolayı okul hayatı boyunca birçok spor yarışmasına katılan Ragıb Narin için bunlardan en ağır basanı futbol oldu ve 2010 yılından itibaren lisanslı olarak futbol oynamaya başladı.

Şehrinin takımlarından Hatayspor’da, daha sonra da Mersin Idman Yurdu’nun a2 takımında yıllarca futbol oynadı. Bu süre zarfında Fenerbahçe, Galatasaray ve birçok süper lig takımına karşı maçlara çıktı. Mersin Idman Yurdu’ndaki başarılı performansından ötürü şehrinin takımı Hatayspor, Ragıb Narin’e profesyonellik teklif etmiş ve kendi şehrinin takımında profesyonel olarak futbol kariyeri devam etmiştir.

Hatayspor’da yarım sezon kalan Ragıb Narin, uluslararası ticaret yapan aile şirketinde yöneticilik yapmak üzere kendi kararı ile futbol kariyerini sonlandırdı.

Futbol oynadığı süre zarfında müzik ile iç içe olmayı sürdüren Ragıb Narin, birçok beste ve söz çalışmasına imza attı.

Ragıb Narin, 2013 yılında sosyal platformlara yüklediği kendi söz ve müziğini yaptığı şarkıları ile kısa sürede geniş bir hayran kitlesi yarattı.

Futbolu bıraktıktan sonra isletme okuyan Ragıb Narin, ticaret alanında gereksinim duydugu İngilizcesini geliştirmek için 3 aylığına Malta’ya yerleşti. Ragıb Narin, aynı zamanda ana dili gibi konuştuğu Arapça ile birlikte 4 dil bilmektedir. Bu süre zarfında müziğe olan ilgisini canlı tutup Malta’da şan dersi almaya başladı ve gitardaki yetkinliğini geliştirdi.

Aile şirketlerinde ticaretle uğraşan Ragıb Narin, 3 yıl içerisinde 40 a yakın ülkeye yaptığı iş gezileri sırasında da gitarıyla şarkılar yazmaya ve söylemeye devam etti.

2019 yılının Temmuz ayında artık profesyonel anlamda müzik piyasasına girmeye karar veren Ragıb Narin, sözü ve müziği kendisine ait olan ilk single çalışması “Sevda Çiçeği”ni yayınladı. Şarkı kısa süre içinde 2 milyonu aşkın izlenme oranına ulaştı.

Müzik kanallarında ve radyolarda da kendine yer bulan “Sevda Çiçeği”nin ardından Ragıb Narin, bu başarısını “Gecekondu”, “Mavi” “Gel Diyemem” “Menekşem” “Mucize” ve “Vur Beni” teklileri ile sürdürmeye devam etti.

Ragıb Narin’in Nisan 2021’de yayınladığı ” Mucize” dijital platformlarda ve radyolarda en çok dinlenen şarkılardan biri haline geldi. TikTok ve Instagram’da yüz binlerce takipçisi olan Influencer Sena Mia Kalıp’ın Ragıb’a eşlik ettiği “Mucize”nin klibini deneyimli yönetmen Murad Küçük çekti.

Ragıb Narin’in yedinci teklisi olan ve Ağustos 2021’de yayınlanan “Vur Beni”şarkısının söz ve müziği Ragıb Narin, aranjesi Sabı Saltıel’e ait. Yotube’da kısa sürede 1 milyondan fazla izlenen klip Ahmet Can Tekin’in imzasını taşıyor.

Çocukluğundan beri spor, sanat ve müzikle iç içe olan Ragıb Narin’in abisi Rami Narin ise oyunculuk yapıyor, son şarkısı Narin Narin’de Aslı Bekiroğlu ile birlikte Ragıb’a klipte oyuncu olarak eşlik ediyor.

Ragıb Narin, son olarak sekizinci teklisi “Narin Narin”i Pasion Turca etiketiyle 11 Mart’ta tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşturdu.

Haber Videosu


Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık