Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Tunç Özsöyler’den toplumsal gerilemeye tepki şarkısı: BUMERANG (NEFES GEREK)

Tunç Özsöyler’den toplumsal gerilemeye tepki şarkısı: BUMERANG (NEFES GEREK)

Aslında Bumerang şarkısı geçmişi eskilere dayanan, müzisyenin demlendirerek müziksevere ulaştırdığı şarkılardan.  Edinilen bilgilere göre; Özsöyler, şarkının yazıldığı dönemi “Biber gazı, belirgin şekilde kadın aşağılamaları ve örgütlü cehaletin baskın hale gelmeye başlamasıyla yeni yeni yüzleşiyorduk. Ve “Nefes Gerek”iyordu.” şeklinde açıklıyor.

2002 yılında prodüktörlüğünü Erhan Güleryüz’ün yaptığı ve o dönem özellikle “Antalya” isimli şarkıları ile haftalarca listelerde kalan Grup Avrasya’nın solisti olan Tunç Özsöyler, zaman içinde yoğun sahne ve albüm çalışmalarını azaltarak popülerliğin de uzağında daha bağımsız şarkılar yapmaya başlamış. Bu şarkılardan ilki  2019 yılında yine OnAir Sahne etiketiyle yayımlanan “Süper Başarısız” şarkısıydı.



Dünyanın ve sektörün değiştiğini ve değişiyor olduğunu vurgulayan Tunç Özsöyler, bu gelişmelere ayak uyduran en farklı projelerden birinin OnAir Sahne olduğunu; OnAir Sahne’nin yeni ve bağımsız çalışmaları ortaya çıkardığını, platformun yeni müzikler açısından da tanınırlık sağlanmasında ve dinleyicisine ulaşmasında önemli rol üstlenmesi nedeniyle şarkılarını çıkartmak “OnAir Sahne”yi seçtiğini belirtti.

Bumerang Dijital Platformlar

Spotify I Fizy I YouTube Music

SOSYAL MEDYA

Tunç Özsöyler

Instagram

OnAir Sahne Sosyal Medya

Instagram

Facebook

Twitter

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık