Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sufle & Burry Soprano'dan iş birliği: YANIMDA

Sufle & Burry Soprano'dan iş birliği: YANIMDA

Şarkının aranjesinde ise iki başarılı isim İlkay Şencan ve Sertan İpek yer alıyor. Yaz enerjisinin ruhunu en akılda kalıcı melodiler ile yansıtan bu şarkı 10 Haziran da tüm dijital platformlarda yerini aldı. Yanınızda kim varsa bu şarkıyı gözlerinin içine bakarak söylemeyi unutmayın. Sevdiklerinizle beraber söyleyeceğiniz bu harika şarkıyı dinlemeye hazır olun.

Sufle Hakkında

Sufle, 2012 yılında Göksu Taşçeviren ve Mustafa Atik tarafından kuruldu. O zamanlar akustik coverlarıyla biliniyorlardı. Birkaç yıl sonra Britpop ve Dark Pop gibi türlerden esinlenerek 2017 yılında ilk EP'leri 'Pus'u yayınladılar. Birçok festivalde, performans salonunda çalarken ve birçok müzik ödülü alırken, ilk stüdyo albümlerini 'Geri Geri Maraton Koştum' ismiyle 2020’de yayınladılar. 2021'de Türkiye'nin en önemli rock yıldızlarından Teoman ile Summer Wine'ın (Nancy Sinatra ve Lee Hazlewood tarafından) Türkçe uyarlamasını yaptılar. En son Aralık 2021'de yeni single'ı Panik Ataklar'ı yayınlayan Sufle, bu şarkıda synth melodilerini alaturka sesiyle belirgin bir şekilde birleştirdiler. Grup, her zaman olduğu gibi derinden hissettikleri ve dinlemekten keyif aldıkları müzikler üretmeye devam ediyor.

Burry Soprano Hakkında

 

Profesyonel olarak Burry Soprano olarak bilinen Burak Aydoğduoğlu, 31 Mayıs 1997 doğumlu, sakinleştirici, derin vokal tarzı ve şarkılarının içeriğinde gramere ekstra dikkati ile öne çıkan bir Türk rapçi ve söz yazarıdır. Sahne adı, çocukluğundan gelen takma adla birlikte favori bir dizi karakterinin soyadının adaşıdır. Soprano, 2018'de MOB Entertainment ile ilk büyük etiketli sözleşmesini imzaladı. 2 yıl sonra, Nisan 2020'de Sony Music Entertainment ile rekor bir anlaşma imzaladı. 2018 yılında çıkan ilk single'ı "Mary Jane", Soprano'nun Türkiye ve Avrupa listelerinde bir numaraya yükselen ilk şarkısı oldu ve yaklaşık 5 ay orada rekor kırarak orada kaldı. Tekli kısa sürede çeşitli ülkelerden müzik çevrelerinin ilgisini çekmeyi başardı ve sanatçıya yılın en iyi şarkısı ödülünü getirdi. 2020 yılında İtalyan rapçi "Gue Pequeno"nun yer aldığı "Lambo Italiano" adlı EP yayınladı. Soprano şu sıralar İstanbul'daki stüdyosunda ilk albümünü hazırlamakla meşgul.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık