Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Rock Daily'den Türkiye'deki orman yangınları için çağrı

Rock Daily'den Türkiye'deki orman yangınları için çağrı

Türkiye'de daha önce konser veren ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Güney Koreli sanatçı Rock Daily, ülkemize karşı duyduğu sevgiyi her fırsatta dile getiriyor. 28 Temmuz'da Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan ve Türkiye'nin birçok şehrine yayılan orman yangınlarından dolayı duyduğu üzüntüyü, çektiği bir videoda dile geitren Rock Daily, 9 Ağustos'ta bunu YouTube kanalında yayınladı. Ayrıca, videonun altına insanların bağış yapabilmesi için HAYTAP ve TEMA'nın linklerini de ekledi.

Türkiye'deki en büyük hayran sayfası RockDaily Fan Club tarafından çevirisi yapılan videoda Rock Daily, şu ifadelere yer verdi:

"Merhaba, ben K-Pop şarkıcısı Rock Daily. Türkiye'ye o kadar minnettarım ki, bu videoyu en azından bir nebzede olsa yardımcı olmak için çekiyorum. Bu video dünyayı Türkiye'deki yangın durumu hakkında bilgilendirecek olup, en kısa sürede yangın söndürme ve bağış sitesinin videosunu çekeceğim.

28 Temmuz'da 32 bölgede aynı anda yangın çıktı ve hala bir haftadır söndürülmeyen yerler var. Yangının çıkış nedeni hakkında küresel ısınma ve terör gibi çeşitli görüşler var, ama uzman olmadığım için kesin bir cevap vermek zor. Ama size söylüyorum çünkü Türkiye'deki mevcut duruma olan ilginizin yangınların söndürülmesinde ve günlük hayatlarına geri döndürülmelerinde çok yardımcı olacağına inanıyorum.

Videoyu kısaca bitireceğim ve bağış sitesi için kaynağı videonun altına bırakacağım. Umarım hayvanları, bitkileri, Türkiye'nin güzel doğasını ve Dünya'nın değerli kaynaklarını koruyabilirsiniz.

Videoyu izlediğiniz için teşekkürler.

Türkiye için dua edin."

Rock Daily, yangınların ilk başladığı günlerde de Instagram hesabından paylaşımda bulunmuştu.

Rock Daily'nin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık