Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

23 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Red Velvet, yeni albümleri Queendom ile fırtına estiriyor!

Red Velvet, yeni albümleri Queendom ile fırtına estiriyor!

K-Pop müziğin dünya çapındaki kız müzik grubu Red Velvet, 16 Ağustos'ta altıncı mini albümleri “Queendom”u ve aynı isimli başlık parçası için bir müzik videosu yayınladı. Edinilen bilgilere göre; MinGtion, Anne Judith Stokke Wik, Moa “Cazzi Opeia” Carlebecker ve Ellen Berg tarafından bestelenen “Queendom”, üyelerin parlak vokalleriyle daha da vurgulanan bağımlılık yaratan bir kancaya sahip canlandırıcı bir pop dans pisti.

Jo Yoon Kyung tarafından yazılan şarkı sözleri, hepimizin hayatımızın "kraliçeleri" olduğumuz ve bir araya geldiğimizde daha da parladığımız mesajını paylaşıyor.

Tüm Dünyada iTunes Listelerinde İlk Sırada

Red Velvet son albümleriyle dünya çapında müzik listelerinde bir sıçrama yaptı.  Albümün yayınlanmasının ardından “Queendom”, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Hollanda, Norveç, Birleşik Arap Emirlikleri, İspanya, Singapur, Kamboçya, Mısır, Brunei, Malezya, Tayland, Kazakistan, Paraguay, Bolivya, Umman, Rusya, Yunanistan, Vietnam, Moğolistan, Sri Lanka, Suudi Arabistan, Katar, Brezilya, Guatemala, Polonya, Slovenya, Şili, Fransa, Bulgaristan, Litvanya, Laos, Kosta Rika, Kolombiya, Romanya, Macaristan, Filipinler, Japonya, Ukrayna, Hong Kong, Hindistan, Lübnan, Türkiye, Tayvan, Meksika, İsrail, Avustralya, Yeni Zelanda, Peru ve Endonezya dahil olmak üzere dünya çapında 50 bölgede iTunes En İyi Albümler listelerinde zirveye yerleşti.

Ayrıca yeni albüm, Çin'in QQ Music ve KuGou Music dijital albüm satış listelerinde 1 numarada yer aldı.

Albümün başlık parçası “Queendom” da Genie, Bugs, Vibe ve Momople gibi müzik akış sitelerinde 1 numara olurken, albümdeki diğer parçalar listelerde yakından takip edildi.

Albümün yayınlandığı gün Red Velvet, Naver V LIVE'ın Beyond LIVE kanalı aracılığıyla “interRView vol.7 : Queendom” adlı çevrimiçi hayran buluşmasını gerçekleştirdi. Eğlenceli konuşma bölümleri, oyunlar ve performanslar aracılığıyla küresel hayranlarla vakit geçirdiler. 

Red Velvet, B-side şarkıları “Hello, Sunset” ve “Pose” için ilk kez performans sergilemenin yanı sıra “Psycho” için bir sahnenin yanı sıra “Umpah Umpah” ile “Power Up,” ve “Red Flavor” gibi hit yaz şarkılarının karışık performansını sergiledi.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık