beşiktaş medya grup yayınlarımız

06 Aralık 2019, Cuma

Beşiktaş Medya Grup / Beşiktaş Gazetesi / Beşiktaş Radyosu

Rapçi Derya'dan yeni şarkı "Wasabi"

Rapçi Derya'dan yeni şarkı

Türkçe Rap müziğin kadın temsilcilerinden Derya, Sony Music Türkiye & Basemode Records ortaklığındaki 2. teklisini yayınladı. Sözü Derya, müzik ve altyapıları “Astral” imzası taşıyan “Wasabi”yeSamet Porsuk yönetmenliğinde çekilen video klip Basemode Records YouTube kanalında ve Apple Music’te yerini aldı.

Derya Kimdir?

Derya (Derya Ercan), 07 Kasım 1993'te Antalya'da doğdu. Eğitim hayatını Afyon ve Antalya şehirlerinde geçirdi. 2007’de raple tanışan Derya ilk kaydını 31 Mayıs 2008'de aldı. 2010 da Antalya’da Boss Records oluşumunda bulunan Derya, Temmuz 2012 de 8 şarkıdan oluşan "Rapçiler Zombi Değil" isimli ilk underground albümünü çıkardı. 2017’de Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi’ni bitirdi. Belli aralıklarla üretimine devam ettikten sonra Ekim 2016’da Güney Uğurlu ile ikinci underground albümü olan “Gecenin Dibi” isimli 6 şarkılık bir EP yayınladı. Bu zamana kadar Allame, Joker, Lider, Yunus Emre - Frekans, Güney Uğurlu gibi bir çok isimle çalıştı.

Diskografi:

2012 - Rapçiler Zombi Değil (Albüm)

2012 - Kum Saati

2012 - Bu Telefon Sana

2012 - Savunma Aktif

2013 - Yanar Sokaklar

2013 - Savaşistan

2014 - Zor Budur

2014 - Sarmaşık

2014 - Vaka

2015 - Bir Yerlerde

2016 - İsyan

2016 - Gecenin Dibi (EP)

2019 - FERDINVND

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
Site en alt 970/250 kartal yuvası reklamı
yukarı çık