Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Radyo Beşiktaş'ta Barış Manço Özel Yayını!

Radyo Beşiktaş'ta Barış Manço Özel Yayını!

"Dönence", "Dört Kapı", "Çoban Yıldızı - Bir Selam Sana", "Lady Of The Seventh Sky" ve "Ce sera le temps" gibi hem Türkçe hem de yabancı dilde unutulmaz eserlere imza atan, Türkiye tarihinde eşi benzeri olmayan televizyon programları ve belgeseller çeken usta sanatçı Barış Manço, hem örnek karakteri hem de meslek hayatındaki başarısıyla 7'den 70'e milyonların kalplerinde taht kurdu.

Barış Manço'nun vefatının 24. yıl dönümünde, Radyo Beşiktaş'ta düzenlediğimiz özel yayın ile hem kendi sesinden hem de oğlu Doğukan Manço'nun şarkılarına yaptığı yeni düzenlemeleri, başka sanatçıların ve genç yeteneklerin yorumlarını dinleyicilerle buluşturarak, 2 Şubat Çarşamba günü usta sanatçıyı anacağız.

Barış Manço Özel Yayın Programı

Barış Manço Cover'ları / 16:00

Sanatçılar: Doğukan Manço, SesVerSus A Capella, Batu Akdeniz, Damla Kayıhan, Pitch Black Process Feat. Necati Karadayı, Moğollar, Peron / Mancho Tribute Project, Selim Işık, Selim Işık ft. Hidayet Can Özcan, İbrahim Birdal, Oğuzhan Aydemir, Pinhani, Kurban, Cengiz Bozkurt, Kök Kadro, Murat Akbatur, Ozan Denli, Yaşru, Fuzuli Sound, Smyrna Çalgıcısı, Volkan Yırtıcı, Elif Çağlar, Julian Smith, KU Orkestra, Eser Çobanoğlu, JamJackRabbit, What Da Funk, Korhan Soydan, Mars Koloni, Cavid Ağa, Paul Dwyer & Eren Joseph Dwyer, İSTEK Korosu ve Solistleri, Tolgahan Baş, Okyanusya Orkestrası, SEENOSH, Onur Ayalp, Ardıç Duygu, Taha Gürbüz, Rednblack, Göker Gurbetçi, Sertan Çeşmeci, Sibel Hançer, Kiva (Ümit Yaşar Doğdu), Yunus Bayrak, RÜZGAR, DUVAR, Barış Gülhane, Doğukan Manço feat. Emre Altuğ, Cansu, Zara, Linet.

Kurtalan Ekspres - Göğe Selam / 20:00

Barış Manço'nun anlatımıyla Barış Manço, kısa röportaj dinletisi / 20:45

Barış Manço'nun sesinden Türkçe ve yabancı sözlü şarkıları / 20:46

 

Dinlemek için: www.besiktasradyosu.com

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık