Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Pop-opera ve daha fazlası Radyo Beşiktaş'ta!

Pop-opera ve daha fazlası Radyo Beşiktaş'ta!

Beşiktaş Medya Grup yayınlarından Radyo Beşiktaş'ta 7/24 kesintisiz müzik online olarak dünyanın her yerinden dinlenebiliyor. Yeni yayın döneminde de Radyo Beşiktaş'ta her hafta birbirinden değerli sanatçıların müzikleri dinleyicilerle buluşmaya devam edecek.

22 Eylül Perşembe günü Radyo Beşiktaş'ta klasik müzik, pop-opera, film ve dizi müzikleri ve enstrümantal müziklerden oluşturulan çalma listesi dinleyicilerle buluşacak. Ayıca, sürpriz özel yayınlar da gün içinde yayında yer alacak. Gün içindeki özel yayınlarda şarkıları çalınacak sanatçılar: Hong Kwang Ho, Lindsey Stirling, Mario Frangoulis, Matteo Bocelli.

>> RADYO BEŞİKTAŞ CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ!..

Pop-opera and more on Radio Besiktas!

Thursday, September 22

Artists whose songs will be played in music broadcasts:  Hong Kwang Ho, Lindsey Stirling, Mario Frangoulis, Matteo Bocelli.

Click to listen!

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık