Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Piyano ritimlerinin ambient tarza karıştığı maxi single: Shelter in the Forest

Piyano ritimlerinin ambient tarza karıştığı maxi single: Shelter in the Forest

Maxi Single, “Tree House, Pathway 45, Aged Pines” olmak üzere 3 eserden oluşuyor. Edinilen bilgilere göre; Ali Başarır çalışması için, “Hayat, hepimiz için karanlık ve sürprizlerle dolu bir orman gibi… Bilinmezlikler içinde yürüdüğümüzde herkesin bir sığınağa ihtiyacı vardır. Ormandaki Sığınak olarak kurguladığım “Shelter in the Forest”, hayatın içinde kendimize ait olan özel alanı ifade ediyor.” yorumunda bulunuyor.

Eserleri ve bestelerinin anlattığı hikayeleri Ali Başarır kısaca şöyle özetliyor:

TREE HOUSE

“Hayatın içinde bir sığınak. Orası güzel evimiz. İçinde anıları, deneyimleri, geride bıraktıklarımızı, gülümsemeyi ve göz yaşlarını sakladığımız gizli alanımız. Bizi dışarının zorluklarına ve kötülüklerine karşı koruyan canlı bir yuva.”

PATHWAY 45

“Ömrümün 45. yılını yaşadığım bu hayat yolunda halen bilinmezliklerle dolu, kendi sisli patikamda bu kez daha güçlü ve deneyimli bir şekilde yürümeye devam etmekteyim.”

AGED PINES

“Deneyimleriyle yaş almış, yılların yükü sırtında olan ve hikayeleriyle hayata dair dersler verenlerin anlattıkları hikayeler.”

Beste ve kayıtları müzisyene ait olan “Shelter in the Forest” single’ı dijital müzik servislerinden dinleyebilirsiniz.
Spotify I Apple Music I Fizy I Deezer I Muud I YouTube Music

Ali Başarır Sosyal Medya:

Instagram

OnAir Sahne Sosyal Medya:

MeetWeb I Instagram I Twitter I Facebook I TikTok I Linkedin

Ali BAŞARIR BİLGİ

1977 yılı İstanbul doğumlu müzisyen ve besteci Ali Başarır, 2010 yılından beri modern klasik müzik olarak nitelendirebileceğimiz, genelde düşük tempo ve çok kompleks olmayan, çoğunlukla minimal, sakin temposundan ve müziğinde vokalleri üstlenen enstrüman piyano olduğundan işin içinde hüzün eksik olmayan, genellikle hayatın içinden, deneyimlerden, bazen de doğa, mitoloji ve tinsel öğelerden ilham alarak teknolojik ve kalabalık bir dünyada bireysel yalnızlığın içinde saklı kalan gerçeklikleri, hayalleri ve tanımları piyano tuşlarıyla su yüzeyine çıkarıyor.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık