Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Özgür Aydın’dan beşinci albüm: Road to the Blue

Özgür Aydın’dan beşinci albüm: Road to the Blue

Tamamı kendi bestelerinden oluşan “Road to the Blue” albüm kayıtları, müzisyenin kendi stüdyosu olan Supernova Music Lab’da yapılırken, mix-mastering işlemleri de yine Özgür Aydın'ın kendisi tarafından yapıldı.

Hem bas gitar kayıtları hem de albüm kapak fotoğraflarını dostlukları eskiye dayanan Cüneyt Özyurt tarafından gerçekleştirilen albümde, fotoğraf çekimleri Cüneyt Özyurt Foto Stüdyosu’nda gerçekleştirildi.

Özgür Aydın albümle ilgili şu açıklamayı yapıyor:
“İnsanın kendini arayışı, gizemli ve renkli bir yolculuktur. Duygusal yoğunlaşmalar üzerinden iç dünyasına yönelen insana bu yolculuğunda müzik yol gösterir. Bilinçle kendi varlığına sahip çıkan ve varlığını duyumsayabilen insan için duygusal yoğunlaşmalar ve müzik çok önemli bir yer tutmaktadır.

İnsanın kendine yabancılığını eriten, yalnızlığını büyük bir beraberliğe dönüştüren müzik, çağlar boyu büyük mucizeler yaratarak erişkinleşmede büyük ilerlemeler kaydetmiştir. İşte bu fikir ve duygularla hazırlanan ve müzisyenin beşinci albümü olan “Road to the blue” içten gelen anlık dürtülerle başlayıp maviliklerde biten yolculuğu betimlemektedir.”

2017 yılında On Air Music etiketiyle ilk albümünü yayınlayan Özgür Aydın’ın önceki albümleri sırasıyla “Mystic Blues” 2017, "12th Street” 2018, “Sad Robot” 2019, “Picnic on the Moon” 2021 yılında yayımlandı.

7 şarkıdan oluşan albümü dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.



Özgür Aydın Dijital Platformlar:

Spotify I Apple Music I Fizy I Muud I Deezer I YouTube Music

On Air Music Sosyal Medya:
MeetWeb I Instagram I Twitter I Facebook I TikTok I Linkedin

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık