Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

18 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER / RÖPORTAJ: Güney Koreli sanatçı Rock Daily'den çok özel açıklamalar!

ÖZEL HABER / RÖPORTAJ: Güney Koreli sanatçı Rock Daily'den çok özel açıklamalar!

Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Güney Koreli sanatçı Rock Daily, Beşiktaş Medya Grup'a verdiği röportajda, samimi açıklamalarda bulundu. İşte, hayranlarının sevgisi hakkında "Elimden geleni yaparak yaşamaya teşvik eden güç gibi görüyorum" diyen Rock Daily'nin açıklamaları:

Merhaba RockDaily, nasılsınız?

Oldukça iyiyim. 10 yıl yalnız yaşadıktan sonra, şimdi ailemle sağlıklı bir şekilde yaşıyorum. 

Yeni yıla girmek üzereyiz. 2021 yılı sizin için nasıl geçti? 

 2021 yılı deneme ve gelişme yılı oldu. Çok fazla büyüme elde edemedim, ancak adım adım ilerliyorum. Benim için 2021, 2022'yi dört gözle bekletecek bir yıl oldu. 

2021'de müzik hayatınız nasıldı?

Şu an devam ediyorum. Henüz iyi bir müzik yapmayı bitirmedim ama iyi bir müzik yapmak için günde 4 saatten fazla çalışıyorum.

Bu yıl hangi projeleri yaptınız?

Yılın ilk yarısında yapmak istediğim çok şey vardı. Bunun yerine, çok fazla düşüncem ve yapacak çok işim var. Düzgün bir şekilde gelişemediğimedigimi hissettiğim için bu konu hakkında düşünüyorum. 

Bu yıl bir YouTube kanalı açtınız. Bize biraz YouTube kanalınızın içeriğinden bahseder misiniz?

YouTube'um hâlâ yönlendirilmemiş durumda.

Ancak 2022 yılından itibaren kısa dans videoları yüklemeyi ve içerik olarak kendi şarkılarımı ve coverlar yapmayı planlıyorum. YouTube'umun buluşmamız için bir köprü niteliğinde olması ve daha iyi hale getirmemiz için dua ediyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

Peki en son katıldığınız Genç Mikrofon etkinliğinden biraz bahseder misiniz?

Bu, Kore'deki genç sanatçıları destekleyen  bir proje. Bu benim 2021'deki tek verimli çalışmam ve programa katılırken performanslar hakkında çok şey öğrendim. Fırsat olursa 2022 yılında da katılmayı planlıyorum.

Koronavirüs pandemisi Türkiye'yi ve tüm dünyayı etkisi altına aldı. Hayatınızı olumsuz etkiledi mi?

Hayır. Aksine, Corona sayesinde ailemin yanına dönebildim. Boş zamanlarımda sağlığımla ilgilenebildim ve kendimi geliştirme zamanım oldu. Bu süreçte rahat bir kafayla müzik üzerinde çalıştığımdan, bu benim için bir fırsat zamanı oldu ve bu zamanı iyi geçirdiğimi düşünüyorum.

Kdrama izliyor musunuz?  2021'de TV' de birçok dizi yayınlandı.  Favori diziniz var mı?

 Aslında ben televizyon izlemiyorum.  Ancak, içeriği YouTube üzerinden izleme eğilimindeyim, bu yüzden ilginç bir drama önerebilirseniz çok memnun olurum. En son izlediğim dizi Goblin'di.

Stil değişikliğiniz için hayranlarınızdan çok fazla ilgi aldınız, bu durum hakkında ne hissettiniz?

Her zaman beğenmelerine çok sevindim. Genelde giyindiğim tarz bu değil. 2022 yılında gösterişli bir tarzdan ziyade boy friend tarzı bir giyim ve konseptiyle, sizlere olabildiğince çok fotoğraf paylaşmak istiyorum.

Hayranların hazırladığı sürpriz etkinlikler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şaşıracak, duygulanacak ve ağlayacak bir tip değilim. Ancak, böyle bir olay vasıtasıyla, bir süredir yavaşça ilerlemeye çalışıyorum. Bu yüzden tembel beni birazcık dahi olsa elimden geleni yaparak yaşamaya teşvik eden güç gibi görüyorum. Her zaman teşekkürler. 

YouTube'a yüklediğiniz Midye Dolma videosu büyük ilgi gördü. Bunun gibi başka videolar çekmeyi düşünüyor musunuz?

Henüz bir söz veremem, gelecekte de bu olayın iyi olmayacağını düşünüyorum. Çünkü, sadece kültürü kullanarak dikkatinizi çekmek istemiyorum. Müzik üzerinde daha çok çalışıp, Türkiye ve kültürünü daha çok araştırarak, onurlu bir şekide daha iyi içerikler oluşturmak ve sizinle iletişim kurmak istiyorum. Her zaman teşekkür ederim.

Rock Daily'e, yılın son haftasında bizleri kırmayıp röportajı samimi bir şekilde gerçekleştirdiği için teşekkür ederiz...

Rock Daily'i sosyal medyadan takip etmek için:

Instagram  I  YouTube

 

ÖZEL HABER / RÖPORTAJ

Hazırlayanlar: Buğurcan BAŞTUĞ, Yazgı Gül ÇELİK

Türkçe - Korece çeviri: Yazgı Gül ÇELİK

 

Rock Daily'den kareler:

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık