Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

OKAN OGANER’den YARIN SON DEME'ye Akustik versiyon

OKAN OGANER’den YARIN SON DEME'ye Akustik versiyon

“Yarın Son Deme”nin akustik versiyonunun kayıtları Ahmed Adnan Saygun salonunda yapıldı. Müziğin mihenk salonlarından olan İzmir Ahmed Adnan Saygun, aynı zamanda şarkı için çekilen klibin de mekanı oldu. Multienstrümanist Okan Oganer bu kez gitarıyla değil, piyanonun başında karşımıza çıkarken, şarkıda kendisine çellosu ile Taner Özel eşlik etti. Klibin yönetmenliğini Aslı Oganer, fotoğraf çekimlerini ise Tolga Kurut üstlendi.

“Yarın Son Deme – Akustik”in kapak çalışması ise yine şarkının orijinal versiyonunun tasarımında da imzası bulunan illüstratör sanatçı Mikail Erdem Biçici tarafından yapıldı.

Olta serisine bağışladığı şarkısı ile başladığı şarkılarını yayımlama projesine son dönemde solo projeleriyle devam eden Okan Oganer, aynı zamanda müzik öğretmenliği ve ses mühendisi olarak da aktif iş hayatına devam ediyor.

Okan Oganer’in son çalışması “Yarın Son Deme - Akustik” tüm dijital platformlarda yer alırken, klibine de OnAir Sahne YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

Okan Oganer “Yarın Son Deme” için Dijital Platformlar:

Fizy I Apple Music I Spotify I Deezer I Muud I YouTube Music

Okan Oganer Sosyal Medya:
Instagram I Facebook I Twitter

OnAir Sahne Sosyal Medya:

MeetWeb I Instagram I Twitter I Facebook I TikTok I Linkedin

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık