Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Okan Oganer, Yarın Son Deme diyor!..

Okan Oganer, Yarın Son Deme diyor!..

Okan Oganer yeni çalışması “Yarın Son Deme”yi OnAir Sahne etiketiyle yayımladı. Edinilen bilgilere göre; eğitimci bir ses mühendisi olan Okan Oganer, Olta serisine bağışladığı şarkısı ile başladığı şarkılarını yayımlama projesine son dönemde solo projeleriyle devam ediyor.

“Yarın Son Deme” uzun bir hazırlık aşamasından geçen, üzerinde çok çalışılmış şarkılardan. Şarkının oluşmasına dair detaylar, görsel ve klip çekimleriyle ilgili anlar zaman zaman sosyal medya üzerinden müzikseverlerle de paylaşıldı.

Söz ve bestesi Okan Oganer’e ait olan şarkının klibi de müziğin ruhunu tamamlıyor. Klip, yarını olmayan bir kadının ve bugünde kalmak isteyen bir adamın hikayesi...

Klibin yapımını Filmupcreative ekibi ve yönetmenliğini ise Evren Gülcemal üstlenmiş.

Çalışmanın fotoğraf çalışmaları ise ülkemizi uluslararası arenada temsil etmiş akademisyen fotoğraf sanatçısı Alahattin Kanlıoğlu imzasını taşıyor.

“Yarın Son Deme”nin kapak çalışması ise genç yaşında başarılı çalışmalarıyla dikkatleri çeken illüstratör Mikail Erdem Biçici tarafından yapıldı.

Okan Oganer’in son çalışması “Yarın Son Deme”ye tüm dijital platformlardan ve klibine de OnAir Sahne YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

Müzikseverlerden övgüler

Okan Oganer'in YouTube'daki müzik videosuna yüzlerce beğeni gelirken, "Buraya her gün uğrayacağım gibi görünüyor. Çok güzel bir müzik." gibi pek çok övgü dolu yorumlar da yapıldı.

OKAN OGANER
Biyografi

Manisa doğumlu Okan Oganer müzik yaşamına 4 yaşındayken davul ve klavye ile başladı. Orta öğrenimini davul üzerine geliştirirken, bir yandan da piyano ile ilerleyerek sonrasında hemen her enstrumanı çalma başarısı göstererek multienstrümanist olarak müzik yolculuğuna devam etti. Orta ve lise yıllarında kayıt teknolojilerine merak saran sanatçı, üniversitede DEU Sound Engineer bölümünden mezun olup; yükseğini de yaparak öğrenimini tamamladı.

Üniversite yıllarında birlikte çaldığı “MUTE’’ adlı grup ile yaklaşık 15 yıl profesyonel çalışmalar yapan Okan Oganer, “2008 ve 2009’’ yıllarında kendi şarkılarının “Mute’’ ile olan performanslarından Rock'N Dark gibi yarışmalarda ödüller kazandı. “Mute ‘’ grubunun albümlere yönelik antlaşmaları yapılamadan dağılması ile yolları ayrıldı.

“2008- 2012” yılları arasında birçok ünlü ile sahne ses mühendisliği projelerinde yer aldı. 2012 yılından sonra ise eğitim alanında da kendisini geliştirerek ORFF eğitmenliği ve Beden perküsyonu çalışmalarına başladı. 2015 yılında ‘Yılın En iyi Meslek Ödülüne layık görüldü. Bu süreç içerisinde kendi şarkılarını yapan sanatçının 2020 yılına kadar yayınlanmamış sayısız eseri bulunmakta.

Okan Oganer’in “1995- 2020” yılları arasında analog bant kayıttan dijital kayda uzanan bir hikayesi bulunmakta ve son olarak 2020 de stüdyosunu kurarak kendi kayıtlarını almaya ve genç yeteneklere destek vermeye başladı.
Sanatçı, kendi solo çalışmaları dışında Mix - Mastering ve Kayıt alanında farklı sanatçılar ile çalışmalarını sürdürüyor.

Okan Oganer “Yarın Son Deme” için Dijital Platformlar:
Spotify I Apple Music I Fizy I YouTube Music

Okan Oganer Sosyal Medya:
Instagram I Facebook I Twitter

OnAir Sahne Sosyal Medya:
Instagram I Twitter I Facebook I TikTok

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık