Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Oğulçet’ten ılık bir rüzgâr masalı: Esinti

Oğulçet’ten ılık bir rüzgâr masalı: Esinti

“Esinti”nin sözü ve müziği Oğulçet’e ait. Müzisyen, şarkılarında kendi hikayelerinden yola çıktığını belirtiyor: “Şarkılarımın hepsi benden bir parça bulunduran öyküler. Belki bunların çoğunu yalnız ben anlıyorum; kendime yazıp bıraktığım dünyevi günlükler diyebiliriz şarkılarım için. Esinti de öyle…”



Urban ritimleriyle hüzünlü vokalin buluşmasından oluşan şarkının hikayesini Oğulçet, “Kendi iç denizinde kaybolmuş, umutsuz bir geminin öyküsü bu şarkım. Pusulası yok, yelkenleri yırtık. Ufaktan su almaya başlamış. Dalgalar artık onu sürüklüyor ve çok uzaklara götürüyor. Bu uzaklar hiç kimselerin bilmediği, bilse de asla gelemeyeceği, gidenin de dönüşü bulamadığı diyarlar. Arkasına baktığında uzaklarda, çok uzaklarda heba olmuş hayallerini görüyor. O kadar çok ki bu hayaller birike birike büyük bir ada olmuş.

Derken tam karşısında da parıldayan, yepyeni umutlardan yemyeşil bir ada, bir de yüzüne vuran ılık bir Esinti beliriyor…

Coştukça coşan dalgalar hızla götürdüler gemiyi umudunun yaşadığı o adaya ama o yaklaştıkça umutları kaçtı, uzaklaştılar. Sonunda gemi anladı ki onlar umutları değil, kurmayı bile beceremediği hayalleriymiş.” şeklinde aktarıyor.

Şarkılarında Future garage, ambient türünün nadir örneklerini sergileyen Oğulçet’in yeni şarkısını dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.

Oğulçet – Esinti Dijital Müzik Servisleri:
Spotify I Apple Music I Fizy I Muud I Deezer I YouTube Music

Oğulçet Sosyal Medya:
Instagram

OnAir Sahne Sosyal Medya:

MeetWeb I Instagram I Twitter I Facebook I TikTok I Linkedin

OĞULÇET Hakkında:

1992 - İzmir/Karşıyaka doğumlu Oğulçet, eşi ve 6 kedisi ile birlikte Urla’da yaşıyor.

Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümü mezunu.

Bazen ortak çalışmalarla bazen de tek başına çıkardığı şarkılarla dinleyenleriyle sık sık şarkılarını paylaşan Oğulçet’in bugüne kadar tümü dijital platformlarda yayınlanmış olan 40'ı aşkın single çalışması, 1 Adet EP’si ve 2 adet albümü bulunmakta.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık