Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

MINAI'den Benim gibi düşünen kimse yok mu? sorularına cevap veren albüm: Yalnız Değilsin

MINAI'den Benim gibi düşünen kimse yok mu? sorularına cevap veren albüm: Yalnız Değilsin

Alternatif rock müzik grubu Minai ‘nin ilk albümü “Yalnız Değilsin” geçtiğimiz sene Kasım ayında çevirim içi müzik servislerinde yayınlandı. Edinilen bilgilere göre; sözleri ve besteleri Onur Yıldırım ve Emre Yenikan tarafından yazılan on iki parçanın müzik yapımcılığı Minai & Hakan Kurşun tarafından yapılmıştır. Furore Pb Müzik Ltd. tarafından yayınlanan albümden Geceden Kareler, Medusa ve Hayaller isimli parçaların müzik videoları ve teklileri de geçtiğimiz Ekim ayında iki haftalık aralıklarla müzik servislerinde konumlandı.

Grup, albümleri hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Uzun süredir üzerinde çalıştığımız bazı şarkılar ve son bir yıldır ürettiğimiz yeni şarkıları harmanlayarak bu albümde bir araya getirmek hepimizde büyük bir heyecan yarattı. Grup üyeleri olarak çok uzun süredir birbirimizi tanıma- mızın getirdiği enerjiyi dinleyicilerimizle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Yalnız Değilsin’de hepimizin zaman zaman hissettiği “hep benim mi başıma geliyor?” ya da “benim gibi düşünen kimse yok mu?” gibi sorulara cevap olabilecek şarkılardan oluşan bir albüm hazırlamaya odaklandık."

Albüm Künyesi:

Stüdyolar: Emre Yenikan Ev Stüdyosu, Hakan Kurşun Müzik Atölyesi,

Mix: Onur Yıldırım, Emre Can Yenikan, Hakan Kurşun

Mastering: Hakan Kurşun

Müzik Yapımı: Onur Yıldırım, Emre Can Yenikan, Hakan Kurşun

Fotoğraflar: Onur Yıldırım & Emre Can Yenikan & Atakan Yanar

2021 Pb Müzik Yapım Ltd.

Grup üyeleri

Onur Yıldırım : Piyano, gitar , opera - şan ve ses ve kayıt teknolojileri eğitimi aldı. Mimar Sinan G.S.Ü. İstatistik Bölümü mezunu ve İstanbul Tic. Üni. Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans Programını tamamladı. Vokal performansıyla 2014 Emergenza Türkiye’de En İyi Vokal ödülü sahibi. O Ses Türkiye ve Rising Star gibi tv programlarına da katılarak kendinden söz ettirdi.

Emre Can Yenikan : Bateri çalarken Onur ile tanışıp bas gitara başladı. Ahmet Güvenç’ten temel armoni ve bas gitar dersleri aldı. Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Makinaları İşletme Mühendisliği Lisans ve İşletme Yönetimi yüksek lisans mezunu.

Atakan Yanar : Bateri çalmayı sahnelerde öğrendi. İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunu. Turkish Zilleri ve Ökecajon sanatçısı.

Sosyal Medyadan Takip Etmek İçin:

Web Sitesi I YouTube  I  Spotify  I  Apple Music  I  Deezer  I  Facebook  I  Twitter  I  Instagram

Minai Yalnız Değilsin albümünü dinlemek için tıklayınız.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık