Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Matteo Bocelli'nin şarkıları Radyo Beşiktaş'ta!

Matteo Bocelli'nin şarkıları Radyo Beşiktaş'ta!

Dünya çapındaki usta sanatçı Andrea Bocelli'nin oğlu Matteo Bocelli, sesiyle son dönemler de oldukça başarılı işlere imza atıyor. Babasının yolundan giderek müzik dünyasında emin adımlarla ilerleyen Ekim 1997 doğumlu Matteo Bocelli, her ne kadar sesiyle babasına benzese de, kendine özgü tarzıyla farkını da ortaya koyuyor.

Babasının arena konserlerinde de sık sık sahneye çıkan Matteo, klasik şarkıları harika bir şekilde yorumluyor. Aynı zamanda, modern gençliğe hitap eden şarkılarıyla da, klasik pop operanın vermiş olduğu ağırlığı daha dinamik bir atmosfere dönüştürüyor.

"Babam benim ikonum"

Matteo Bocelli, YouTube'da verdiği bir röportajda, "Babam benim ikonum" dedi. Dünya çapında eşsiz bir sese sahip usta bir sanatçının oğlu olmaktan dolayı duyduğu gururu ve babasına olan hayranlığını ifade eden Matteo Bocelli, şöyle konuştu:

"Benim ikonum babam, aynı tutkuyu paylaşıyoruz. Yani, evde şarkı söylerken o benim kişisel öğretmenim. Başlangıçta biraz utangaçtım, bu yüzden onun önünde göremiyordum ve sonra bir gün babamın beni dinlemesinin ve bu kariyere devam etmenin benim için daha mı iyi yoksa o gün şarkı söylemeyi bırakmam için daha iyi olup olmadığını söylemesinin muhtemelen daha iyi olacağını söyledim. Bana "Evet güzel bir sesin var, hoşlanıyorsan yapmaya devam et" dedi ve o günden beri inanılmazdı, bu yüzden birçok nedenden dolayı ikonum."

Radyo Beşiktaş'ta Matteo Bocelli Özel Yayını

Müziğin genç yeteneklerinden Matteo Bocelli'nin şarkıları 20 Mayıs 21:00'da dinleyicilerle buluşacak.

>> RADYO BEŞİKTAŞ CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ!..

Matteo Bocelli sosyal medya:

Web Site  I  Spotify  I  Apple Music  I  YouTube  I  Twitter  I  Instagram

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık