Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kenan Çelikarslan’dan müzik yasaklarına şarkı: Siyah ve Beyaz

Kenan Çelikarslan’dan müzik yasaklarına şarkı: Siyah ve Beyaz

Müzisyenlerin son dönemde özellikle pandemi sonrası yaşadıkları zorlukları kaleme alarak besteleyen müzisyen şarkısı hakkında şu açıklamayı yapıyor:

“Pandeminin esiri olmuş müzisyenlerimizin bazılarının enstrümanlarını satmış olduğu, bazılarınınsa belki de son bir kez enstrümanlarına dokunup gecesinde intihar ettiği, hayatından vazgeçtiği o dönemde, müziğin kısılmasının gündeme alındığı o gecelerin bir isyanı olarak yazdığım bir şarkıdır; ‘Siyah ve Beyaz’.

‘Müziğe son ses ver ve aç gözünü, duy! Bu son sözümüz değilken…’ sözleri Türkiye’de sanatın renksizliği ve renklerin teker teker yok edilmek istendiği üzerine. Ve bunun tepkisini vazgeçmeksizin bizler ortaya koymalıyız.”

Söz ve müziği sanatçıya ait olan şarkının gitarlarında kendisi dışında Cüneyt Aykuteli, bas gitarda Özgür Bakkaloğlu, davulda ise Bakihan Aydınyılmaz yer almış.

Kenan Çelikarslan’ın YouTube kanalında yer alan klibin çekimi Nazmi Gülnar imzasıyla New Brats Productions tarafından gerçekleştirilmiş.

Hayata dair tüm renklerimizi elimizden alan sistemin eleştirisi şarkılarından olan “Siyah ve Beyaz”ı dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.

Kenan Çelikarslan “Siyah ve Beyaz” için Dijital Platformlar:
Spotify I Apple Music I Fizy I Deezer I Muud I YouTube Music

Kenan Çelikarslan Sosyal Medya:

Instagram I Twitter

On Air Music Sosyal Medya:
MeetWeb I Instagram I Twitter I Facebook I TikTok I Linkedin

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık