Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kadirhan Simav'dan çıkış şarkısı: Tut Elimden

Kadirhan Simav'dan çıkış şarkısı: Tut Elimden

Kadirhan Simav şarkı ile ilgili olarak: “Tut Elimden parçası gündelik koşuşturmalardan ve üzücü tecrübelerden içindeki çocuğun varlığını unutmuş ve o masum çocuğun varlığını aşık olarak tekrar hatırlamış bir yetişkinin hikayesini anlatıyor. Şarkıdaki karakter, o gözleri parlayan çocukla tekrar buluşmanın ve geçmişin masum güzelliklerini aşık olduğu kadının gözlerinde bulmuştur. Karakter, şarkının sözlerinde hayatta mutluluğun içsel bir yolculuk olduğunu anlatır. İçindeki çocukla tekrar bağlantı kurduğunda, yaşamın güzelliklerini yeniden keşfetmiştir. Gözlerine bakmış bir sevgiliyle yaşadığı anların değerini anlar, yaşamın güzelliklerini fark eder. Karakter bu güzelliklerin kendisini her zaman o masum çocukluğunda yaşıyormuş gibi hissettireceğine inanır.

Şarkı, içimizdeki çocuğun yaşamımızı zenginleştiren bir hazine olduğunu vurgular. Karakter, “Tut elimden” diye seslenerek bu güzelliklerin, masumluğun ve o küçük çocuğun her zaman yanında olmasını ister.” açıklamasında bulunuyor.

Kapak çalışmasında da -şarkının ruhuna uygun olarak- müzisyenin çocukluk fotoğrafının kullanıldığı “Tut Elimden”i dijital müzik servislerinden dinleyebilirsiniz:

Spotify I Apple Music I fizy I Muud I Deezer I Youtube Music

 

Kadirhan Simav Sosyal Medya:

Instagram    Twitter

 

Oğuz Sert Sosyal Medya:

Instagram

 

Kadirhan Simav Bilgi

Kadirhan Simav, 1999 yılı ağustos ayında doğmuş bir müzisyendir. Müziğe olan ilgisi çocukluğunda ikinci el bir gitar ve klavye ile başlamıştır. Çocukluk yıllarında başlıca Anadolu Rock olmak üzere birçok farklı müzik türünün etkisinde kalması ile müziğini belirli kalıplarla kısıtlamak yerine duyguları içtenlikle yansıtacak en iyi türde dile getirmeyi kendisine daha yakın bulmaktadır. 2019 yılında “Kırmızı Reçete” adlı alternatif rock grubunda vokal ve söz yazarı olarak rol almıştır. Şu an bağımsız bir sanatçı olarak alternatif rock ve bağımsız müzik türünde beste yapmakta, söz yazmakta ve kendi şarkılarını seslendirmektedir. Müziği ile evrensel duyguları yakalamayı hedefleyen bir anlayışa sahiptir. Kendi tarzını yaratırken kişisel deneyimlerin derinliğine odaklanır ve dinleyiciler ile samimi bir bağ kurmayı amaçlar.

Oğuz Sert Bilgi

Ankara, Türkiye merkezli bir besteci, prodüktör, multi-enstrümantalist olarak faaliyet göstermektedir. İlgilendiği tarzlar arasında progresif rock, progresif metal, bağımsız müzik, alternatif rock, Fransız pop ve elektronik müzik bulunmaktadır. Hayatında yaşadığı olayları, geçirdiği dönemleri, hikayesini yazdığı kurgusal ögeleri; derin anlamlar taşıyan konsept anlatımlar içerisinde müzik kariyerine aktaran müzisyen, farklı müzik türlerini değişik sanatsal açılardan bir araya getirerek özgün bir müzik yaratmaktadır. Ayrıca, diğer müzisyenler ve gruplarla birlikte ortak çalışmalarda bulunarak; kayıt, prodüksiyon ve düzenleme konularında da uğraş vermektedir. Müziği bir füzyon sanatı olarak görmektedir.

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık