Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Kadir Tapucu: Son 5 yılda çıkan şarkıcıların 3-5 tanesi hariç hepsi tiktok soytarısı çöp

Kadir Tapucu: Son 5 yılda çıkan şarkıcıların 3-5 tanesi hariç hepsi tiktok soytarısı çöp

Fantezi, müzik dünyasına yaptığı ve seslendirdiği eserlerle silinmeyecek damga vuran Kadir Tapucu, “KILIÇSIZ MERASİM” isimli albümünü sevenlerine sundu.

Edinilen bilgielre göre; TREND Müzik etiketiyle müzik severlere sunulan Kadir Tapucu yorumuyla “KILIÇSIZ MERASİM” isimli albümle  iddialı gelirken sert açıklamalarda bulundu. Sevilen müzik adamı Kadir Tapucu şunları söyledi:“SON  5 YILDA ÇIKAN ŞARKICILARIN 3-5 TANESİ HARİÇ HEPSİ TİKTOK SOYTARISI ÇÖP, 90 lardaki lahmacun kokan arabeskçi, türkücüler bile bunların yanında çok vasıflı kaldı, onları arar olduk. Varoşluk, apaçilik, avamlık, sözde çeteci havalar, tuhaf tiplemeler , basitlik, görgüsüzlük, edepsizlik, gibi unsurlara sarılan sesi olmayan soytarıları şarkıcı diye paketleyip pazarlayan sistem iflas etti , saçma single lara boğuldu sektör, ben de buna İnat 10 şarkılık gerçek bir albüm yaptım. Herkese hodri meydan diyorum! KILIÇSIZ MERASİM adlı albüm 10 şarkı içeriyor ve tüm platformlarda yayında” dedi.

 

Haber Videosu


Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık