Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İsmail Özkan'dan yepyeni şarkı EYVALLAH

İsmail Özkan'dan yepyeni şarkı EYVALLAH

Çıkış şarkısı “Hayal Gözlüm” ile 7 milyonluk dinlenme rekoru kıran ve İmkansız Aşk, Fikrimin İnce Gülü, Hırsız Polis gibi dizilerin şarkılarını seslendirmesiyle hafızalara kazınan, televizyon ekranlarında yaptığı müzik eğlence programlarıyla alaturka müziğin beyefendisi olan İsmail Özkan, yepyeni şarkısı “EYVALLAH”ın müzik videosu yayınlandı.

Avrupa Müzik'ten edinilen bilgilere göre; son olarak Kasım 2021’de bestesi kendisine, sözleri Dilek Filiz’e ait “Kıyım” adlı tekli çalışması ile dikkatleri üzerine çeken İsmail Özkan, yaz aylarının habercisi niteliğindeki kıpır kıpır şarkısı “EYVALLAH” ile repertuarını genişletmeye devam ediyor. Bestesi Mehmet Aslan’a sözleri Ali Mamaraşlı’ya ait olan şarkının düzenlemesini Veysel Samanlıoğlu üstlendi. Klibin yönetmen koltuğunda ise Ramazan Arslankaya oturuyor. Akdeniz esintileriyle yaza merhaba diyecek olan İsmail Özkan, her şeye rağmen aşkından vazgeçmeyenlere, aşkıyla var olup onu yaşam sebebi haline getirenlere “EYVALLAH” diyor.

Dinlemek veya İndirmek için:

Muud  I  Spotify  I  Apple Music  I  fizy  I  Deezer  I  Youtube Music

İsmail Özkan Sosyal Medya

Instagram  I  Facebook Twitter

Haber Videosu


Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık